Aksaray///68

slm zepp geçmiş olsun umarım iyisindir. bebişinle beraber evet evliyim ben çalışıyorum bazen de giremiyorum işte yoğunum bir tane kızım var

günaydınn kızlar bana ortaköy hakkında bilgi verebilirmisiniz nasıl bi yer insanları nasıl öpüyorum hepinizi a.s.

evlenecegin kişi ortaköylü galiba ;ama sen sürekli nigde linkinde paylaşımda bulunmuşsun Aksaray 1989 yılından beri il Atatürk'ün yaptıgı sıralamadan sonra zonguldaktan sonra ilk vilayet olan yer nigdeliligi ayrılmadan önce de kabul etmezdik bilgine

evlenecegin kişi ortaköylü galiba ;ama sen sürekli nigde linkinde paylaşımda bulunmuşsun Aksaray 1989 yılından beri il Atatürk'ün yaptıgı sıralamadan sonra zonguldaktan sonra ilk vilayet olan yer nigdeliligi ayrılmadan önce de kabul etmezdik bilgine

arkadaşım şu lafa takıldım afedersin nigdeliligi ayrılmadan önce de kabul etmezdik
ben Niğdeliyim ve Aksarayla arada bi husumet olduğunu düşünmüyorum
yanlış okumuş olabilirimde cvplarsan çok rahatlarım.

Merhaba günaydin arkadaslar,

umarim hepiniz iyisinizdir....

@derdilay, aslinda daha cok kisiyiz aksaraylilar olarak ama fazla buraya tiklayan olmuyor...kaydirigubbakcemile2

@bitter, ben ortaköylüyüm arkadasim, ne merak ediyorsun ortaköy hakkinda bilgilendirelimhihoyyyt

arkadaşım şu lafa takıldım afedersin nigdeliligi ayrılmadan önce de kabul etmezdik
ben Niğdeliyim ve Aksarayla arada bi husumet olduğunu düşünmüyorum
yanlış okumuş olabilirimde cvplarsan çok rahatlarım.

hemen yanıtlayayım tabi ki aramızda bir husumet yok asla olamaz da ;ama başka bir örnek mesela 96da osmaniye il olmuştur kadirli il olarak adanadan ayrılıp osmaniyeye baglanmıştır 12yıl geçmiş halen kadırliler adanalıyız der baskilliler elazıglıyız demez yani ayrı büyük bir yerleşım birimi olması nedeniyle merkeze uzak yerlerin gönül bagı pek yoktur

kızlar benim eşimde kabul etmiyor nigdeli olmayı biz aksaraylıyız nigdeli degiliz diyor :))))))))

kızlar erkek arkadaşım ortaköylü bu yaz düğün düşünüyoruz görev gereği başka bi ilde ama ortaköyüm dio başka bişey demiyo yerimseniben daylıght cım evet daha önce niğde bölümünde paylaşımda bulunmuştum çünkü ayrıldığım erkek arkadaşımda niğdeliydi ama ailesi ve kendisi burda yaşıyolar bazı problemler yüzünden ayrıldık çok şükür şuan herşey yolunda hepinize selamlar

ay şekerim sen bizim oraları seviyorsun anlaşılan :KK66:) neyse bizim bozkırın insanı mütevazidir gelin kıymeti bilir altını bol takar 3gun 3gece hala dügün yapılır ;ama sen balıkesirlisin yani benim üniversitede sınıf arkadaşım vardı ayvalık/örenden boşnak kültür damak tadı farkı muhakkak olacaktır

valla canım kızkardeşim de konya kulu da evli içanadoluda ne varsa çekiyo bizi :) edremitte yaşıyorum bende ama aslen bursalıyım kültür farkı mutlaka olacak ama aşılmıcak bişe olduğunu düşünmüyorum her ortama uyan biriyim çünkü ben

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

Derdilay keske gidebilsin

Ailen hala aksaraydami?

evet canım keske gıdebılsemmm.yok ailem burda izmir de ama annanem ,teyzem ,dayım,kuzenlerım var onları gormek bana mutluluk verıyor...ALLAH herkesın özlemını gıderır İNŞALLAH canım .bayramın mubrek olsunnnn...

Merhabalar güzel memleketimin güzel bayanlari

umarim hepiniz iyisinizdir...
Hepinizin simdiden Mübarek Kurban bayramini kutlarim...

hazirliklar ne alemde, tatlilar hazirmi...:jeyyar:

Görüsmek Üzere
Öptüm hepiniziŞeniz

ya şimdi kuzineli sobada bir mayalı çörek olacak mis gibi memleketimin havasında çayla keyif yapmak vardı yazın gidecem ongün kızlar denk gelsek ne hoş olur bir Aksaray buluşması ???

kızlar slm nasılsınız bu arada ben iyi degilim memlekete gidemedik bu bayram ilk kez yalnız bi bayram geçircez bakalım nası olcak :KK43:( şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorum...sevgiyle kalın...

bu arada zepp dogum yaptımı?

X