Aksaray///68

Günaydin hanimlar,

Hepinizin mübarek Kurban bayramini kutlarim... Evinizden huzur, mutluluk eksik olmasin a.s.

çok geçmiş olsun sana acil şifalar diliyorum sende enişte hemşerim bende de sana enişte hemşeri eşim sivas hafikli yalnız degilsin bu bayramda bizler varız iyi bayramlar

gurbetten herkese selamlar bayanlar KURBAN BAYRAMINIZI kutlarima.s. ALLAhim tekrarina nasip etsin cümlemizi nasil geciyor aksarayda bayram vallahi buralarda cok monoton sevdilerimizden uzakta
iyiki simdi kamara ciktida hasretimizi bir nebze de olsun dindiriyoruz artik sizin etler ciz biz olmustur
biz dün kestik yarin eve gelecek kurbanimiz iki gün bekleyince daha lezzetli oluyormus:roflol: saka tabiki burda kontürolden gecmeyince vermiyorlara.s
sevgiler

ya şimdi kuzineli sobada bir mayalı çörek olacak mis gibi memleketimin havasında çayla keyif yapmak vardı yazın gidecem ongün kızlar denk gelsek ne hoş olur bir Aksaray buluşması ???

cnm allah nasip ederse bizde temmuzda aksaraya gitcez.görüşmek dilegiyle...

kızlar benim eşimde kabul etmiyor nigdeli olmayı biz aksaraylıyız nigdeli degiliz diyor :))))))))

öncelik le iyi bayramlar heerrkese ......:teytey:a.s.

bu nigdeli işi benide hep bozar kızlar dün bile yeni tanıştıgım kişiler .. aksaraylıyız diyince nigde aksaraymı diye soruyo yahu kaç sene oldu.. biz vilatet olalı .kafamçokkarıştı AKSARAY AKSARAY AKSARAYYYY.....benneyaptımki :1closedeyes:

ben nigdeyi hiç görmedim ama eşim aksaray nigdeden hem daha büyük hem daha gelişmiş hemde çok daha güzel diyo..

ben nigdeyi hiç görmedim ama eşim aksaray niğdeden hem daha büyük hem daha gelişmiş hemde çok daha güzel diyo..
Sorun niğde yada niğdeli hemşerilerimiz degil canım biz aksarayız sadece aksaray benim taktıgım o ...benneyaptımki

bide şunu belirtmeden geçemiycegim bu sayfaların ilerlemesi çok güzel .ben bu bayram memlekete gidemedim eşimin işlerinden dolayı .. bütün ailem orda ben şu an ankaradayım ...:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

senağlamaSEVGİ8 aksara ya gıttım canım ama bıraz huzunlu gıttım annanem rahatsızdı yola cıktım.gıttıgımde onu kaybetmıstık:sm_confused: son defa goremedım .:1no2:ben otobuse bınmeden 1,5 saat once vefat etmıs.dun gece dondum otobuslerde yerde yok tu aksaray da,eşkişehire gıttım teyzemlerle ordan izmire. ALLAH RAHMETETSIN :Saruboceq:MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH CANIM BENIM COOOK IYIBI INSANDI ONU SIMDIDEN OZLUYORUM..:a015:.Aksara ya gıtgımde o olmıcak artık ...:1no2:

başın sağolsun, Allah rahmet eylesin. böyle kayıplar çok acı ama hayatın gerçeği.
Allah herkese hayırlı ömürler nasip etsin.

RABBIM RAHMET EYLESİN ... ANNE ANNENE ..:Saruboceq:

derdilay başın sagolsun rahmetlinin mekanı cennet olsun memlekete gittiginde anneanne istiyorsan illa benimki sana da yeter üstüne promosyon yaptım anneanne alana dede bedava ......

kizlar nigde konusuna bende cok takintiliyim
aksaray il olali asir olucak nerdeyse halen nigde diyorlar
ayrica aksaray gelisme acisindan nigdeyi solda sifir birakti:1closedeyes:

bencede Aksaray Niğdeden daha gelişmiş ama bence Niğde Aksaraymı diye sormalarının sebebi birde İstanbul Aksaray olmasındandır diye düşünüyorum. ayrım yapmak için yani :jeyyar:
ben Aksarayda çalışırken iş yerimin istanbulda eğitimi vardı. nerden geldiğimizi soruyorlardı, ben Aksaray deyince İstanbul zannediyorlardı, ama ben il Aksaray diyordum. :icecream: o zamanda anlıyorlardı yani illede Niğde Aksaray demeyede gerek kalmıyordu sırnaşık şey

kizlar nigde konusuna bende cok takintiliyim
aksaray il olali asir olucak nerdeyse halen nigde diyorlar
ayrica aksaray gelisme acisindan nigdeyi solda sifir birakti:1closedeyes:
hic sorma zazacim :1no2:
Bana konya aksaray mi ?nigde aksaray mi ?istanbul aksaray mi diye soran cok canim hala Çok üzgünüm çoook
malesef Aksaray kendini IL olarak tanitmis degil :1no2:

Gecen gun cok uzucu bir haber vardi Aksarayla ilgili ya okudunuz gazetelerden yada anahaber bulteninde seyretmissinizdir ..Çok üzgünüm çoookCok sinirlendim cok uzuldum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…