Aksaray///68

merhaba hemşolar......... zaza burdamısın hemşom..............

vay be masallah hemseriler cogaldi sitede hos geldiniz arkadaslar umarim hos vakitler gecirirsiniz

Arkadaslar aramiza hosgeldiniz ...
boyle yazip kacmak olmaz ama tekrar bekleriz :1hug:

saggol zep canım seni özellikle pc ve oyun bölümünde görüyorum hemşom.... ben diyet guruplarında dolanırım çizelgeden belli oldü üzre.....Şeniza.s.

merhaba canim buradayim nasilsin hersey yolundami:lepi:

iyyim çok şükür..... sen nasılsın memleketten uzakta hasretsin .......buralara.....Şeniz

senide evdekor bölümünde çok görüyorum ilgin var galiba salonunda güzel olmuş bu arada güle güle otur tez zamanda bide bebişle ......:ecrin_bebek:a.s.

acikcasi memleket hasretine sira gelmiyorki hergün baska baska sorunlarla bogusuyoruz

dekorasyona cok merakliyimdir her yil degistiririm cok cabik sikiliyorum herseyden o yüzdende cok ilgimi cekiyor

acikcasi memleket hasretine sira gelmiyorki hergün baska baska sorunlarla bogusuyoruz

dekorasyona cok merakliyimdir her yil degistiririm cok cabik sikiliyorum herseyden o yüzdende cok ilgimi cekiyor

anam hayranımdır böyle üşenmeyip dekorasyon yenileyenlere biz 15yıl aynı şekılde oturmuşuz(walla farkında degiliz) halamın kızı ay siz hiç sıkılmaz mısınız deyıp o el attı da evin şekli degişti
GÖNLÜ BU SAYFADA OLAN GÜZEL HEMŞOLARIMA ÖPÜCÜKLERkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bütün aksarayli arkadaslara selam bende yeni üyeler sinifindayim akrayliyim ve aksarayli olmaktan gurur duyuyorum buradan aksarayin tarihini de ögrenmis oldum arkadaslarin ellerine saglika.s

bütün aksarayli arkadaslara selam bende yeni üyeler sinifindayim akrayliyim ve aksarayli olmaktan gurur duyuyorum buradan aksarayin tarihini de ögrenmis oldum arkadaslarin ellerine saglika.s

bütün hemşerilerime selamlar.. güzel ve güneşli bir pazar sabahından merhabalar diyorum.

Hosgeldiniz arkadaslar ...:1hug:
Ne cok Aksaray'li varmis KK'mizda ;cok guzel ...

Benden size havadis vereyim ;
dogumuma 9 gun kaldi(hayirlisiyla ):asigim:yakinda bir konu acarim :jeyyar:

heyecan ,stres ,SIKInti hepsi bir arada ...
bu arada fena halde grip oldum ;hastayim :bbo:
hastaligim devam ederse genel degil lokal anestezi olacagim :bbo:dua edinde iyi olayim arkadaslar :çok üzgünüm:

slm canım bende artık bi aksaray geliniyim ve çok sevdim aksarayı.neyse dogumuna 9 gün varmış saglıkla gelir inşallah bu arada lokal anestezi ile dogum olmaz sanıyorum spinal yada epidural anesteziyle olcaksın şimdiden gözün aydın...:CüvCüv:

Herkese merhabalar Gülağaç ilçesini bileniniz varmı acaba. Bana orasıyla ilgili detaylı bilgi lazım. Memurum eşim aksarayda çalışacak. Bende gülağaçta. İnşallah hayırlısıyla bakalım.

öncelikle tayininiz hayırlı olsun gülagac'a gidiş geliş ulaşım sıkıntınız olacagını zannetmiyorum merkeze çok yakın 40km uzaklıkta günlük gidip gelen ögretmenler için servis filan muhakkak vardır küçük şirin bir ilçe çok iş olacagını da zannetmiyorum

detay derken neyi kastettigini de çok anlayamadım ya neyse anlatılacak çok da birşeyi yok yani nevşehir-aksaray karayolu üzerinden yol sapak alır

detay derken ulaşımı nasıl. günlük geliş gidiş varmı merkeze. yada orada kaloriferli ev bulmak mümkünmü. kiralar nasıl. insanları nasıl. onları sormak istemiştim.

aksayarda ikamet edin küçük bir yer aylık kira veya kalorifer konularında sıkıntı çekersiniz ulaşım sıkıntı olmaz merkez ilçe mahrumiyet degil saatli otobüsler var (belediyenın ve ozel işletilen)

Allah kolaylık versin canım sanada bebeginede ..... saglıklı bi dogum olur inşallah.....a.s.

bizim memleketin gurbetcisi çoktur oraya varırlar adları Türk olur buraya gelirler almancı sen aksarayın neresinden teslime ozelden soracaktım özel mesajalımın kapalı bilgin olsun:1shok::1shok:

evet lokalden kastim epidural anesteziydi ...bakalim hayirlisi :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…