Aksaray///68

Hosgeldiniz arkadaslar ...:1hug:
Ne cok Aksaray'li varmis KK'mizda ;cok guzel ...

Benden size havadis vereyim ;
dogumuma 9 gun kaldi(hayirlisiyla ):asigim:yakinda bir konu acarim :jeyyar:

heyecan ,stres ,SIKInti hepsi bir arada ...
bu arada fena halde grip oldum ;hastayim :bbo:
hastaligim devam ederse genel degil lokal anestezi olacagim :bbo:dua edinde iyi olayim arkadaslar :çok üzgünüm:

öncelikle cok gecmis olsun zepp canim en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin insallah
saglikli bir sekilde kolay dogum diliyrum allahtan a.s

bizim memleketin gurbetcisi çoktur oraya varırlar adları Türk olur buraya gelirler almancı sen aksarayın neresinden teslime ozelden soracaktım özel mesajalımın kapalı bilgin olsun:1shok::1shok:

evet malesef daylight canim biz gurbetciler avrupada yabanci türkiyede almanci
vallahi göcmen kuslar gibiyizbenneyaptımki iki arada bir deredeyiz geleli 17 sene oldu ama hala alisamadim gitti:1no2: vatan hasretiyle sevdiklerimizin hasretiyle günlerimiz geciyor allah yardimcimiz olsun ayrica ben aksarayin icindenim a.s

selam kızlar
ben aksaraylı değilim ama önceki yıl ordaydım. 1 yıl orda yaşadım. aksaraylı arkadaşlarım çok. başlığı görünce bi bakim dedim :KK66:
zepp sanada hayırlı doğumlar nasip etsin Allah. korkma epidural anestezi çok daha iyi oluyor.

selam kızlar
ben aksaraylı değilim ama önceki yıl ordaydım. 1 yıl orda yaşadım. aksaraylı arkadaşlarım çok. başlığı görünce bi bakim dedim :KK66:
zepp sanada hayırlı doğumlar nasip etsin Allah. korkma epidural anestezi çok daha iyi oluyor.

gönlün Aksaray'da olsun yeter güselim yüregine saglık ŞenizŞeniz

slm AKSARAY lılar.ben İzmir dogumluyum ama annem babam aklsaray lı,Yeşilova koyunden cok sevıyorum orayı cogunlukla merkezde duruyoruz ,Aksaraya gıttıgımız zaman .köyunu de ,şehrınıde cok sevıyorum ,çunku akrabalarım var orda ,herkes yazın oraya gelır ve hasret gıderrırız.hasretlık cok zor ama ulusmalar hasret gıdermekte coook guzel bır dugu ALLAH herkes tattırsın hasret kalan jımse olmasın .hasretıne kavussun herkes. arkadaslar bol bol burdan da yazısalım...byy

Selam arkadaslar umarim iyisinizdir hepiniz...

Sevgili hemsomuz Zepp dün doguma girmisti... Hemüz haber yok ama insallah cok iyilerdir...

Zeppcigim merakle bekliyoruz ikinizide.. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin..

cancer68 hoşgeldin heşmerim burdaki katılımcı sayısı arttıkça pek bir memnun oluyorum memleket çok sogukmuş dikkat et kendine annem h.sonu gitti geldi en şaşırdıgı da bahçedeki roKALAR HALA DURUYORMUŞ ben de soguya dayanıklı yeşillikmiş demek ki dedim

hoşbuldum daylight teşekkür ederim.evet hava soğuk hastalığı yeni atlattım bende.ama şu son 2 gündür heleki dün hava oldukça sıcak

aşkolsun merkezdeki parkı yıkıp tekrar yaptılar ben her gittigimde gözlerime inanamıyorum olan degişimler karşısında çok nezih bir kuruluma var

Bende 6 yildan sonra bu sene aksaraya gidebildim... Cok güzel olmus heryer....Seviyorum aksarayimi yaa:asigim:

Slm aksaray lılar...bız her yaz gıderız .akrabalarla bulusuruz .yurt dısı yurt ıcı akrabalarımız bulusuruz.acayıp heyecanlı gecer...

X