Aksaray///68

Dünyanın 2. büyük Kanyonu Ihlara Vadisi
aksaray-hlara_vadisi.jpg

Hanimlar merhabalar, nerelerdesiniz??

Zeppcim yazdiklarini yeni gördüm :eek:

Tatilim süper gecti, cok özlemisim memleketimi ya...Rabbim seneye gitmeyi insallah yine nasip eder..
Hanimlar umarim hepiniz iyisinizdir... Görüsmek üzere a.s.

Slm kızlar.Ben de Aksaraylıyım.Aksarayda yaşıyorum.Öğrenciyken çok özlüyordum memleketimi.Şükür artık buralardayım... Sevgiler...

FOTOLAR için emeklerinize saglık(bulabilenler tepesidelikhan agzıkarahan,mamasın barajı buralar da eklenebilirse güzel paylaşımlar olur) AdaNA'da yasıyorum ; ama aslen aksaraylıyım bu sayfanın olması bile cok hoş çoktandır kimse ugramasa da

hemşolar resim ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim..... bende her nekadar 15 senedir ankarda yaşasamda arada bir gidiyorum ailem orda ..... hepinize sevgiler....

Slm kızlar.Ben de Aksaraylıyım.Aksarayda yaşıyorum.Öğrenciyken çok özlüyordum memleketimi.Şükür artık buralardayım... Sevgiler...

FOTOLAR için emeklerinize saglık(bulabilenler tepesidelikhan agzıkarahan,mamasın barajı buralar da eklenebilirse güzel paylaşımlar olur) AdaNA'da yasıyorum ; ama aslen aksaraylıyım bu sayfanın olması bile cok hoş çoktandır kimse ugramasa da

hemşolar resim ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim..... bende her nekadar 15 senedir ankarda yaşasamda arada bir gidiyorum ailem orda ..... hepinize sevgiler....

Arkadaslar aramiza hosgeldiniz ...
boyle yazip kacmak olmaz ama tekrar bekleriz :1hug:

Aksaraylilar aksaray özel diyaliz merkezinin telefonu varmi çaliştiğim firmadan oraya katolog gönderdim numarasina ulaşamadim nettede bulamadim bulan varsa bana ulaştirabilirmi

slmlar bende aksarayliyim fakat bir bucuk ay once ayrildim. ve cok ozluyorum :KK43:
Aksarayi ailemi sevdiklerimi arkadaslarimi....
burda olmanin tek ii yani ise esimle beraberim :)

Aksaraylilar aksaray özel diyaliz merkezinin telefonu varmi çaliştiğim firmadan oraya katolog gönderdim numarasina ulaşamadim nettede bulamadim bulan varsa bana ulaştirabilirmi

pazartesiye kadar bulamazsaniz eger sizin icin pazartesi ogrenebilirim insallah. Aksaray Devlet hastanesinde calisiyordum bi cok hastamiz vardi Aksaray diyaliz merkezinden gelen.

Merhaba arkadaşlar bende aksaraylıyım. Ama şuan aksarayda yaşamıyorum. Aslında pek memleketimde de büyümedim. Ankarada büyüdüm. o zamanlar pek sevmezdim memleketimi.. ama artık çok özlüyorum. yaz tatillerini iple çekiyorum. bayramda inşallah gidecem. bütün hemşerilerime sevgilerimi gönderiyorum

slm kızlar aksaray gelini olarak katıldım artık aranıza .geçen hafta ordaydık seviyorum aksarayı sevimli kendi halinde bi şehir.keşke hep aksarayda kalabilseydik :KK43:

bu arada kayınvalidem aksarayda ünlü olan kömbe denen bişey yapmıştı diger adıda mayalıymış sanırım, çoook güzeldi ya...ellerine sağlık.

Merhaba sicasli aramiza hosgeldin...
Evet kömbelerimiz cok güzel olur, hele birde tandirda pisirip üzerien sicacik yagi sürünce yemede yaninda yat...cokacimcoookkaydirigubbakcemile3

Bende aksarayimi cok özlüyorum cok güzeldir bizim memleketimiz..

Görüsmek üzere öpüldün

bende aksaraylıyım ama eşimden dolayı hakkaride yaşıyoruz şuan 5,5 aylıkda hamileyim ..ama dogumu memleketimde yapmayı düşünüyorumm

X