Aksaray///68

aslm canım hoş geldinnnnnn:92: hadi sende kendinden bahset adın yaşınn ne iş yapıyosun ewli bekar anlat iştee
g üzelim ben ankaradayım evli 3 çoçuk anasıyım . evlendikden sonra memleket hasretindeyim yene ...
aksaraya bol bol selam sayende . alilem hep orda .

g üzelim ben ankaradayım evli 3 çoçuk anasıyım . evlendikden sonra memleket hasretindeyim yene ...
aksaraya bol bol selam sayende . alilem hep orda .

ayyyy Allah yardımcın olsun ben bekarken aksarayı hiiiç sevmezdim bi evleniyim kocamı alıp giderim derdim ama öyle olmuyo çok zor valla bide başka şehirde olsaydım daha da zor olurdu galiba

ayyyy allah yardımcın olsun ben bekarken aksarayı hiiiç sevmezdim bi evleniyim kocamı alıp giderim derdim ama öyle olmuyo çok zor valla bide başka şehirde olsaydım daha da zor olurdu galiba
eeee ilk başlarda zordu ama 17 sene oldu alıştık artık ...

slm güzel memleketimin güzel insanları,bende aksaraylıyım ama aksarayda ikamet etmiyorum ailem orda,memleket başkaaaaaaaaaa......

selam kızlar ben yeni üyeyim buda ilk mesajımben aksaylı değilim ama aksaraya gelin gidicem Allah kısmet ederse,nasıl bi şehir aksaray insanları falan bilgi verir misiniz lütfen?

selam kızlar ben yeni üyeyim buda ilk mesajımben aksaylı değilim ama aksaraya gelin gidicem Allah kısmet ederse,nasıl bi şehir aksaray insanları falan bilgi verir misiniz lütfen?

şimdiden tebrikler canım çok şanslın aksaraya gelin olcağın için :)) hangi ilden geliyosun bilmiyorum ama gelişmekte olan bi ile geliyosun...çok büyük bi şehir değiliz ama küçükte sayılmayızz düğün ne zaman kısmetse

teşekkür ederim.istanbuldan gelin gidicem aksaraya yazın inşallah tam tarih henüz belirlenmedi.ve kafam bu konuyla çook doluu:97:yapabilir miyim,sıkılır mıyım diye düşünmekten kendimi alamıyorum.eminim güzel bi şehir ama,aksaraylı arkadaşlarımdan bilgi bekliyorumnişanlımdan çok dinledim ama bi de sizlerden duymak istiyorum,hadi hemcinslerim ve gelecekteki hemşerilerim insanları nasıldır,alışabilir miyim?gezilecek yerleri,nasıldır şu soru işaretlerinden kurtarın bacınızı:18:

tatlım hayırlı uğurlu olur inş senin için başta biraz zorlanırsın hazırlıklı ol bi kere ist kadar gezcek yer yoktur aksarayda bi par site miz vardır adam gibi bi eğlence merkezi bide yakında park siteden çoook daha büyük bi efor yaşam merkezimiz olcak inşşş bi kere küçük bi şehir olduğu için buranın halkı her köşede bir tanıdığa rastlarr ist kadar birbirine yabancı değildir insanlar...yaşın kaç sen geldiğinde bi organizasyon yapıp toplanırız tanışırız hep beraberr :78:

insanların birbirine yabancı olmadığına sevindimsevdiğim yanımda olursa alışırım gibi geliyo ama.tek sorun aile özlemim olur inşallah.21 yaşındayım ve süper olur öyle bişey yapsak çok memnun olurum.sen kaç yaşındasın bu arada??

bende 21 yaşındayım canım 1,5 yıllıkda evliyim doğma büyüme burdayım eminim sende seversin aksarayımızı:)) ismim özden bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…