-
- Konu Sahibi DeveKuxsxu
selamlar homşolar....
g üzelim ben ankaradayım evli 3 çoçuk anasıyım . evlendikden sonra memleket hasretindeyim yene ...aslm canım hoş geldinnnnnn:92: hadi sende kendinden bahset adın yaşınn ne iş yapıyosun ewli bekar anlat iştee
g üzelim ben ankaradayım evli 3 çoçuk anasıyım . evlendikden sonra memleket hasretindeyim yene ...
aksaraya bol bol selam sayende . alilem hep orda .
eeee ilk başlarda zordu ama 17 sene oldu alıştık artık ...ayyyy allah yardımcın olsun ben bekarken aksarayı hiiiç sevmezdim bi evleniyim kocamı alıp giderim derdim ama öyle olmuyo çok zor valla bide başka şehirde olsaydım daha da zor olurdu galiba
selam kızlar ben yeni üyeyim buda ilk mesajımben aksaylı değilim ama aksaraya gelin gidicem Allah kısmet ederse,nasıl bi şehir aksaray insanları falan bilgi verir misiniz lütfen?
şimdiden tebrikler canım çok şanslın aksaraya gelin olcağın için :)) hangi ilden geliyosun bilmiyorum ama gelişmekte olan bi ile geliyosun...çok büyük bi şehir değiliz ama küçükte sayılmayızz düğün ne zaman kısmetse
tatlım hayırlı uğurlu olur inş senin içinbaşta biraz zorlanırsın hazırlıklı ol bi kere ist kadar gezcek yer yoktur aksarayda bi par site miz vardır adam gibi bi eğlence merkezi bide yakında park siteden çoook daha büyük bi efor yaşam merkezimiz olcak inşşş bi kere küçük bi şehir olduğu için buranın halkı her köşede bir tanıdığa rastlarr ist kadar birbirine yabancı değildir insanlar...yaşın kaç sen geldiğinde bi organizasyon yapıp toplanırız tanışırız hep beraberr :78:
insanların birbirine yabancı olmadığına sevindimsevdiğim yanımda olursa alışırım gibi geliyo ama.tek sorun aile özlemim olur inşallah.21 yaşındayım ve süper olur öyle bişey yapsak çok memnun olurum.sen kaç yaşındasın bu arada??
bende 21 yaşındayım canım 1,5 yıllıkda evliyim doğma büyüme burdayım eminim sende seversin aksarayımızı:)) ismim özden bu arada
bende bende aksaraylıyım
aksaraylıyım ama aksarayda yaşamıyorumslm canım:102::102: aksarayda mı yaşıyosun yoksa sadece aksaraylı mısın
sen aksarayda yaşıyorsun herhalde demiohh ne güzellll
yaaa evlisin de demek ne güzelevet canım doğdum büyüdüm evlendim hala aksaraydayımmm