- Konu Sahibi DeveKuxsxu
kızlaaarrr aksaraya kış geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaarrr aksaraya kış geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))))
[ı]evetttttttttttt
bugun annemlerle gorstum cok suguk diyorlardi
bu arada askim da turkiye 'de memlekette su an :asigim:[/ı]
Slm Aksaray lı bayanlar. Çok boş kalmış burası. Şöyle bir derlenip toparlanalım..
Aksaray lıyım ve Aksaray da yaşıyorum. Aslında ben sana özelden mesaj da atmıştım ama sanırım görmedin.canım sen aksaraylı mısın yoksa aksarayda mı yaşıyosun :))
Aksaray lıyım ve Aksaray da yaşıyorum. Aslında ben sana özelden mesaj da atmıştım ama sanırım görmedin.
mrb kızlar.
Archalais ve 68ozthen ikinizde Aksaray'da ikamet ediyormuşsunuz ne güzel.bende Aksaraydayım
Evet, neden olmasın?merhaba canım ne güzel hepimiz Aksarayımın güzel havasını sloluyoruzz.. bi gün plan yapsakta toplansak tanışsak keşkeee
3 kişiyiz şimdilik Aksarayda ikamet eden.bende 24 yaşındayım evliyim,hamileyim çok az kaldı doğumuma...bu arada ismim sevgi
merhaba sevgicim memnun oldum.. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip eder inş.. cinsiyeti ne bebişinin ve nerde doğurcan :))
Allah bağışlasın tatlım güzel günlerini görürsün bi avazda alırsın kucağına inşş:103: