Aksaray///68

öyle ama çok uzun kalınca sıkılıyorum acık
merkezin nerelerindesin benim çocukluğum büyük bölcekte geçmiştir mesela

şuan taşpazar mah de oturuyorum ads yolunda.... ailem 40 mtrlikte oturuyo ve bende o civarda doğup büyüdüm..hal böyle olunca şuanki adresim biraz uzak geliyo bana alıştım çarşının elimin altında olmasına....yaza taşıncam burdan inş çarşıya biraz daha yaklaşırım

zaten aksaray küçücük yer neresinde oturursun otur çarşı kaç dakika sürüyor ki en güzel yanıda o bence

dediğin gibi en güzel yanı o ama aksarayda büyüyor gelişiyor artık eskisi gibi değil bundan 10yıl sonrada çok farklı olcak mutlaka ayyyyy yakında biz istanbulu geçerizzzzzz

günaydınnnn aksaraylı bayanlarrrr...akarayda yağmurlu bi sabaha gözümüzü açtıkkk hava akşam üstü 5-6 saatlerinde olduğu gibi karanlıkkk penceremin önüne oturdumm camımı açtımm toprak kokusunu çekiyorum içime ohhhhhhh hadi sizde uyanın artıkkkkk

dediğin gibi en güzel yanı o ama aksarayda büyüyor gelişiyor artık eskisi gibi değil bundan 10yıl sonrada çok farklı olcak mutlaka ayyyyy yakında biz istanbulu geçerizzzzzz

ben de Aksaray'lıyım canım memleketim ;ama bu kadarı da çok olmuş hani İstanbul dünyada tek ve hiçbir kent onu geçemez ya da siz hiç bogazı görmediniz diyeyim

öyle ama çok uzun kalınca sıkılıyorum acık
merkezin nerelerindesin benim çocukluğum büyük bölcekte geçmiştir mesela
kaç yaşındasın azha ... bende büyük bölcekde büyüdüm ..bakma şimdi angaralı olduk ya .
ben de Aksaray'lıyım canım memleketim ;ama bu kadarı da çok olmuş hani İstanbul dünyada tek ve hiçbir kent onu geçemez ya da siz hiç bogazı görmediniz diyeyim
oy hemşoların güzeli nerlerdesin ....??

arkadaşlar aksaraya ilk kez gidicem, bir iş için, şöyle oturup konuşulabilecek şık güzel bir mekan var mı bildiğiniz, ya da başka tavsiyeleriniz? restoran, cafe....şehir merkezi olması tercihimdir, şimdiden teşekkürler.

aksarayda doğup büyüdüm,hep küçücük bir şehir gelirdi aksaray bana.hep büyük şehire gitmek isterdim....şimdi koskocaman istanbulda yapayalnızım milyonlarca insan içinde sadece kocamı tanıyorum, ağlamaktan bi hal oldum... o kadar özlüyorum ki aksarayımı.ne kadar seviyomuşum meğer ben memleketimi şimdi tek kelime edebildiğim sadece kocam var yanımda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…