-
- Konu Sahibi DeveKuxsxu
yaaa evlisin de demek ne güzel
neresindesin peki aksarayın:26:
merkezdeyim canım yaklaşık 1,5 yıllık evliyim sen nerde yaşıyosun??
ben kocaeli de yaşıyorum sakaryada okuyorum ama aksarayı daha çok seviyorum
aksarayım sevilmez mi yaaa
öyle ama çok uzun kalınca sıkılıyorum acık
merkezin nerelerindesin benim çocukluğum büyük bölcekte geçmiştir mesela
zaten aksaray küçücük yer neresinde oturursun otur çarşı kaç dakika sürüyor kişuan taşpazar mah de oturuyorum ads yolunda.... ailem 40 mtrlikte oturuyo ve bende o civarda doğup büyüdüm..hal böyle olunca şuanki adresim biraz uzak geliyo banaalıştım çarşının elimin altında olmasına....yaza taşıncam burdan inş çarşıya biraz daha yaklaşırım
dediğin gibi en güzel yanı o ama aksarayda büyüyor gelişiyor artık eskisi gibi değil bundan 10yıl sonrada çok farklı olcak mutlaka ayyyyy yakında biz istanbulu geçerizzzzzz
dediğin gibi en güzel yanı o ama aksarayda büyüyor gelişiyor artık eskisi gibi değil bundan 10yıl sonrada çok farklı olcak mutlaka ayyyyy yakında biz istanbulu geçerizzzzzz
kaç yaşındasın azha ... bende büyük bölcekde büyüdüm ..bakma şimdi angaralı olduk ya .öyle ama çok uzun kalınca sıkılıyorum acık
merkezin nerelerindesin benim çocukluğum büyük bölcekte geçmiştir mesela
oy hemşoların güzeli nerlerdesin ....??ben de Aksaray'lıyım canım memleketim ;ama bu kadarı da çok olmuş hani İstanbul dünyada tek ve hiçbir kent onu geçemez ya da siz hiç bogazı görmediniz diyeyim
ya inşallah . hep diyorlar ankraya yagdıkça kızım ''bu yanada gönderim diye kar'' ..:)aksaraya lapa lapa kar yağıyoinşallah tutar bu sefer