- 6 Mayıs 2008
- 2.455
- 45
- Konu Sahibi DeveKuxsxu
gönlü Aksaray'da olan güzellere kucak dolusu sevgiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
planları inşAllah diledigin gibi gerçekleşir dünyaya 2evlat getirerek fedakarlık yapıp gebelik lohusalık derken çok fedakarlıkta bulundun iyi bir tatili tabi ki hak ettin topragımsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabselam
Kizlar naber ?
bayagi gerilere dusmusuz ...:mymeka:
kimsenin sesi solugu cikmiyor :mymeka:
Biz bu sene 4-5 gunlugune ugrayacagiz memlekete ;onun oncesinde guzel bir tatil yapacagiz :lepi:hakettik degil mi kaydirigubbakcemile5
sizlerde ne var ne yok ?
Bu arada minik kusun 3 aylik oldu :asigim:;http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...zimin-fotograflari-simde-tam-bir-aileyiz.html şutarafagitti
günaydınlar hayırlı cumalar tüm Aksaraylı güzellere Rabbim'in bereketi Resullah'ın şefaati üzerimize olsun
planları inşAllah diledigin gibi gerçekleşir dünyaya 2evlat getirerek fedakarlık yapıp gebelik lohusalık derken çok fedakarlıkta bulundun iyi bir tatili tabi ki hak ettin topragımsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Merhaba arkadaslar,
hepinizin kandilini kutlarim..
Umarim hepiniz iyisinizdir..
a.s.
Merhaba zeppcigim,
gecmis olsun hemsocugum..
Rabbim acil sifalar versin...Nasil oldu minik kuslar???
Daylightcim sen nasilsin??
Kizlar öpyüorum hepinizi... Görüsmek üzere. Kendinize cok iyi bakin..a.s.
gııı bu PİLİ BİTTİ de bizim oraların lafıdır hah o taze etlerine cırt diye batmıyo mu enjektör benim canım gidiyor neyse çok geçmiş olsun acil şifalar:1hug:
bayagi olmus kimse ugramamis buralara ...
nasilsiniz arkadaslar ?
benim cocuklar hastaydi :çok üzgünüm:ugrayamadim...
kucuk bayagi hastaydi cok sukur simdi daha iyi ..doktara git gel git gel pilimiz bitti ..
1 hafta boyunca minik kusum hergun iki tane igne oldu simdi agizdan antibiyotik aliyor ...
hastalik iyice mizmiz yapti ;bir gorseniz :bbo:
yine ugrarim; sizde ugrayin bos birakmayin buralari :mymeka:
anneannem kışı Adanada tamamlayarak bu pazar memleket sezonunu açıyor o gidecek diye soba kaldırıyoruz erzak hazırlıyoruz annem tek çocuk üstüne bu aralar küçük de bir ameliyat geçirince iş bana kaldı gerçi severim büyüklere hızmeti 33gün hastanede de yanında kalmıştım keratanın :)) öyle işte sizden ne haberler var şekerim
Bu arada teyzeleri minik oglusum 4 aylik oldu :asigim:
zepcim maşallah annesi darısı bana :) benim fındıgımda 14 haftalık oldu teyzesi...bu arada topige hiiiç ugrayan yok....hayırsızlar..ben bile daha çok aksaraylı olmuşum :)
selam selam hemşolar nerelerdesınız ???özletmeyın kendınızı.kımler gıtmeyı dusunuyor tatılde aksaraya bakalımmmm...
eeeee hani nerde benim aşkımın memleketiii
ya kızlar biri bana duvak ertesi olayını anlatabilirmi kaynanam tel de öle bişeler dedi ama benim kafa pek algılıyamadı yaww :uhm: