Aksaray///68

selam
Kizlar naber ?
bayagi gerilere dusmusuz ...:mymeka:

kimsenin sesi solugu cikmiyor :mymeka:

Biz bu sene 4-5 gunlugune ugrayacagiz memlekete ;onun oncesinde guzel bir tatil yapacagiz :lepi:hakettik degil mi kaydirigubbakcemile5
sizlerde ne var ne yok ?

Bu arada minik kusun 3 aylik oldu :asigim:;http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...zimin-fotograflari-simde-tam-bir-aileyiz.html şutarafagitti

planları inşAllah diledigin gibi gerçekleşir dünyaya 2evlat getirerek fedakarlık yapıp gebelik lohusalık derken çok fedakarlıkta bulundun iyi bir tatili tabi ki hak ettin topragımsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

günaydınlar hayırlı cumalar tüm Aksaraylı güzellere Rabbim'in bereketi Resullah'ın şefaati üzerimize olsun

günaydınlar hayırlı cumalar tüm Aksaraylı güzellere Rabbim'in bereketi Resullah'ın şefaati üzerimize olsun

sanada hayırlı cumalar canım .duaların ıcın tesekurler(AMİN) topragım....a.s. yaz yaklasıyor arkadaslar ınsallah bende aksaraya gıderım.dugunde var gıbı ...aksaraya gıtmek cok ıyı gelıyor bana annem babam burda ama akrabalarım orda senıde 1 kere goruyorum hepsını cok guzel bı duygu ALLAH herkesı ozlemıne kavutursun SAGLIKLA ....

planları inşAllah diledigin gibi gerçekleşir dünyaya 2evlat getirerek fedakarlık yapıp gebelik lohusalık derken çok fedakarlıkta bulundun iyi bir tatili tabi ki hak ettin topragımsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

:1hug:

Merhaba arkadaslar,

hepinizin kandilini kutlarim..

Umarim hepiniz iyisinizdir..
a.s.

bayagi olmus kimse ugramamis buralara ...
nasilsiniz arkadaslar ?
benim cocuklar hastaydi :çok üzgünüm:ugrayamadim...
kucuk bayagi hastaydi cok sukur simdi daha iyi ..doktara git gel git gel pilimiz bitti ..
1 hafta boyunca minik kusum hergun iki tane igne oldu simdi agizdan antibiyotik aliyor ...
hastalik iyice mizmiz yapti ;bir gorseniz :bbo:

yine ugrarim; sizde ugrayin bos birakmayin buralari :mymeka:

Merhaba zeppcigim,

gecmis olsun hemsocugum..
Rabbim acil sifalar versin...Nasil oldu minik kuslar???

Daylightcim sen nasilsin??

Kizlar öpyüorum hepinizi... Görüsmek üzere. Kendinize cok iyi bakin..a.s.

Merhaba zeppcigim,

gecmis olsun hemsocugum..
Rabbim acil sifalar versin...Nasil oldu minik kuslar???

Daylightcim sen nasilsin??

Kizlar öpyüorum hepinizi... Görüsmek üzere. Kendinize cok iyi bakin..a.s.

anneannem kışı Adanada tamamlayarak bu pazar memleket sezonunu açıyor o gidecek diye soba kaldırıyoruz erzak hazırlıyoruz annem tek çocuk üstüne bu aralar küçük de bir ameliyat geçirince iş bana kaldı gerçi severim büyüklere hızmeti 33gün hastanede de yanında kalmıştım keratanın :)) öyle işte sizden ne haberler var şekerim :eek::eek:

:1hug:

bayagi olmus kimse ugramamis buralara ...
nasilsiniz arkadaslar ?
benim cocuklar hastaydi :çok üzgünüm:ugrayamadim...
kucuk bayagi hastaydi cok sukur simdi daha iyi ..doktara git gel git gel pilimiz bitti ..
1 hafta boyunca minik kusum hergun iki tane igne oldu simdi agizdan antibiyotik aliyor ...
hastalik iyice mizmiz yapti ;bir gorseniz :bbo:

yine ugrarim; sizde ugrayin bos birakmayin buralari :mymeka:
gııı bu PİLİ BİTTİ de bizim oraların lafıdır hah o taze etlerine cırt diye batmıyo mu enjektör benim canım gidiyor neyse çok geçmiş olsun acil şifalar

anneannem kışı Adanada tamamlayarak bu pazar memleket sezonunu açıyor o gidecek diye soba kaldırıyoruz erzak hazırlıyoruz annem tek çocuk üstüne bu aralar küçük de bir ameliyat geçirince iş bana kaldı gerçi severim büyüklere hızmeti 33gün hastanede de yanında kalmıştım keratanın :)) öyle işte sizden ne haberler var şekerim :eek::eek:

Annecigine Gecmis Olsun Daylight..

Imreniyorum vallah..-tatlicadiarzu- Herkez memelekete hazirlik yapip gidiyor... Biz bu yaz buralarda kaldik... Buradaki hayat zaten cok monoton. Is güc yuvarlanip gidiyoruz. Hepimiz birer robot gibi yasiyoruz sankikaydirigubbakcemile3
Zepp bayagi keyifli tatil yapiyor galiba, hic sesi solugu cikmiyorkaydirigubbakcemile3

Öptüm hepinizi güzeller, iyi bir pazar diliyorum Şeniz

Hosgeldin sivasli,,

iyilik senden naber?

Hemsolar nerlerdesiniz kizlar ??
Kimse ugramiyor yine:nazar:

iyi akşamlar hemşolarım epeydir ugramamışım buraya nasılsınız ..

Merhaba arkadaslar bakiyorum ugrayan yok :mymeka:
hadi ben 2 cocuk annesi ...
biri bebe zaten : ) :asigim:
benden beklemeyin toplaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!

zepcim maşallah annesi darısı bana :) benim fındıgımda 14 haftalık oldu teyzesi...bu arada topige hiiiç ugrayan yok....hayırsızlar..ben bile daha çok aksaraylı olmuşum :)

selam selam hemşolar nerelerdesınız ???özletmeyın kendınızı.kımler gıtmeyı dusunuyor tatılde aksaraya bakalımmmm...

ben bir geçen yaz pas geçtım bu sene de her yaz olduğu gibi ordayım adananın nemli yapış yapış sıcağında bir nefes oluyo mis gibim memleket havası

eeeee hani nerde benim aşkımın memleketiii
ya kızlar biri bana duvak ertesi olayını anlatabilirmi kaynanam tel de öle bişeler dedi ama benim kafa pek algılıyamadı yaww :uhm:

zifaf odası kapısında bekleyen mi kaldıııı bunu mu demek istemiş ben mı yanlış anladım:uhm::uhm::uhm:

X