Aksaray///68

zepcim maşallah annesi darısı bana :) benim fındıgımda 14 haftalık oldu teyzesi...bu arada topige hiiiç ugrayan yok....hayırsızlar..ben bile daha çok aksaraylı olmuşum :)
:asigim::Saruboceq: Darisi sana canim

maşAllah pek bir sevimli küçücük gözler gülen bir ağız çinli sankim:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:asigim: tsk ederim canim Dubai'de gecti ya hamileligimin ilk 4,5 ayi ;uzak dogululara cok bakmisim sanirim orda kaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar,

umarim hepiniz iyisinizdir.. Bayadir ugrayamadim, hatta bizim eller bölümünü bulmakta bayagi bi zorlandim...kaydirigubbakcemile3 Zeppcim bebisler nasil? Öpüyorum ikisinide yanaklarinda. Şeniz

Hepinizi kocaman öpüyorum.. Görüsmek üzere:lepi:

merhaba kizlar,

umarim hepiniz iyisinizdir.. Bayadir ugrayamadim, hatta bizim eller bölümünü bulmakta bayagi bi zorlandim...kaydirigubbakcemile3 Zeppcim bebisler nasil? Öpüyorum ikisinide yanaklarinda. Şeniz

Hepinizi kocaman öpüyorum.. Görüsmek üzere:lepi:

mrb canim :1hug: iyi bebisler Emre Deniz 3 gun sonra 5 aylik oluyor :asigim: buyuyor :ecrin_bebek:
Selim Mert'im zaten bitanem annesinin kuzusu :asigim:

daha SIK ugra :mymeka:kaydirigubbakcemile5

selamlar ........

ay zepim bi tokatda bana gelecek galiba epeydir ugramıyorum ....:eek::eek:

selemlar sevgiler tekrar hemşolarım .................:1hug:a.s.

:teytey:selam hemsolar nasılsınıa? tatıl yaklasıyor herkese ıyı bı yaz dılerım.herkes ozlemıne kavussunkaydirigubbakcemile3

:eek: geldim geldim iyi oldu ...:roflol::roflol::roflol::roflol:Şeniza.s.

kaydirigubbakcemile3

:teytey:selam hemsolar nasılsınıa? tatıl yaklasıyor herkese ıyı bı yaz dılerım.herkes ozlemıne kavussunkaydirigubbakcemile3

az kaldi yaa 23 haziranda 10 gun Antalya (kemer)tatilimiz var ohhhhhhhhh :smiley-cool:
sonra memlekete gidecegiz kaydirigubbakcemile5

ne haber kıslarrr ben ay görevlendirme ile başka bir yerdeydim pc yoktu ev taşıdım derken sizlerden uzak kaldım ne var ne yok keyifler iyidir inşAllah

kizlar bulusma olurda benim haberim olmazsa hepinize küserim valla
haziran sonunda memeleketteyim ona göre
tabi allah izin verirse

evet aebencim 17 temmuz cuma gününden başlıcak düğünüm gel kıs sende beklerim Şeniz
çok isterdim ...:1hug: görümcemim oglunun dügünü var 7. ayda tam zamanını bilmiyorum canım .... eşim harmandalilı ben pek bilmem ayni senin gibiyim bende harmandalı geliniyim hoş eşinde 25 senedir ankarada ama senede bikaç defa gider .... benım büyük kaynım harmandalında . mezarlıgın yanında kahvesi vardı ...açıkmı bilmem .

kizlar bulusma olurda benim haberim olmazsa hepinize küserim valla
haziran sonunda memeleketteyim ona göre
tabi allah izin verirse
zazam bende yazın gidiyorum 1 hafta aksaraya annemlere çocuklarıda alıp ama zamanı belli olmuyor ..
hanimlar nasilsiniz??

aksarayda bulusmami var?

bende isterim :=)))

kambersiz dügün olmaz diyorsun hemşom ha .alkisalkisalkis

X