- 16 Mayıs 2007
- 957
- 1
- Konu Sahibi DeveKuxsxu
selam kızlarr
haziranda hepinizi bekliyorum düğünüme ortaköy e hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarr
hoş geldin hemşom . aramıza ......a.s.
daglayt kıs kapsama alanı dışında kaldın sesin solugun yok onca topik sensiz kaldı hemşom......:1hug:tabi bizde ...
teşekkür ederim daylıght cım kayınvalidemde anlatıyo bana düğünleri şimdiden çok hevesli ve özençliyim bende inş güzel olcak herşey
selam kızlarr
banamı diyon kıs valla bende öyleyimde .-tatlicadiarzu-.. suyundanmı ki .....bülbülün çektigin dili belası heşmerim halbu ki annem de o kadar söylüyo kızım:' her dogru her yerde söylenmez' diye neyse şekercim yoklugumun farkedilmesi güzel yerimsenibenyerimseniben
canım allah mesud etsin benım eşimda orta köyün harmandalı kasabasından ....:1rolleyes:teşekkür ederim daylıght cım kayınvalidemde anlatıyo bana düğünleri şimdiden çok hevesli ve özençliyim bende inş güzel olcak herşey
:1shok: yapmaya .....delikafaduldenordamı şu an seb nerdesin ....bende eşimde ankaradayız .... kaynım var hala harman dalında .....a.s.günaydınnnnnnnn iyi dilekleriniz için hepinize çoookkkk teşekkür ederim a.s. aebencim benim aşkımda harmandalı dan :1rolleyes:
günaydınnnnnnnn iyi dilekleriniz için hepinize çoookkkk teşekkür ederim a.s. aebencim benim aşkımda harmandalı dan :1rolleyes:
:1shok: yapmaya .....delikafaduldenordamı şu an seb nerdesin ....bende eşimde ankaradayız .... kaynım var hala harman dalında .....a.s.
mrb bitter balıkesirdesin sanırım biz bu yaz o taraflara tayin istemeyi düşünüyoruz ama o taraflarda fırtına çok olur diyolar doğrumu
selam selam hemşolar nerelerdesınız ???özletmeyın kendınızı.kımler gıtmeyı dusunuyor tatılde aksaraya bakalımmmm...