Aksaray///68

selam kızlarr
haziranda hepinizi bekliyorum düğünüme ortaköy e hihoyyyt

şimdiden hayırlı ugurlu olsun Allah tamamına erdirsin diyorum ama memleketimin de dügünleri nasıl güzel olur hele o günlerce,ozenle hazırlanan dügün yemekleri topalak etli yahni etli ekmek .....

hoş geldin hemşom . aramıza ......a.s.
daglayt kıs kapsama alanı dışında kaldın sesin solugun yok onca topik sensiz kaldı hemşom......:1hug:tabi bizde ...:nazar:

bülbülün çektigin dili belası heşmerim halbu ki annem de o kadar söylüyo kızım:' her dogru her yerde söylenmez' diye neyse şekercim yoklugumun farkedilmesi güzel yerimsenibenyerimseniben

teşekkür ederim daylıght cım kayınvalidemde anlatıyo bana düğünleri şimdiden çok hevesli ve özençliyim bende inş güzel olcak herşey

teşekkür ederim daylıght cım kayınvalidemde anlatıyo bana düğünleri şimdiden çok hevesli ve özençliyim bende inş güzel olcak herşey

İnşallah güzel olur canım.OOooooo yemekli, davullu zurnalı 3 gün sürer.Benim düğünümde Ortaköy'de olmuştu.Güzel olur Ortaköy düğünleri yalnız ben kendi düğünümden bir şey anlamadım gel git yorucu olmuştu.Çünkü biz merkezdeydik eşimin tarafı Ortaköy'dendi.

Bu arada çoğalmış Aksaraylılar ben önceki sayfalarda bir iki yazmıştım pek vaktim olmuyor,giremiyorum.Ama arada sırada da girsem Aksaraylıları görmek güzel.

bülbülün çektigin dili belası heşmerim halbu ki annem de o kadar söylüyo kızım:' her dogru her yerde söylenmez' diye neyse şekercim yoklugumun farkedilmesi güzel yerimsenibenyerimseniben
banamı diyon kıs valla bende öyleyimde .-tatlicadiarzu-.. suyundanmı ki .....:nazar:

canım allah mesud etsin benım eşimda orta köyün harmandalı kasabasından ....:1rolleyes:

günaydınnnnnnnn iyi dilekleriniz için hepinize çoookkkk teşekkür ederim a.s. aebencim benim aşkımda harmandalı dan :1rolleyes:

Merhaba kizlar, nasilsiniz hemsolari??

Bittercim Allah Mutlu Mesut etsin Sizi..

Hemsolarim öptüm hepinizi a.s.

günaydınnnnnnnn iyi dilekleriniz için hepinize çoookkkk teşekkür ederim a.s. aebencim benim aşkımda harmandalı dan :1rolleyes:
:1shok: yapmaya .....delikafaduldenordamı şu an seb nerdesin ....bende eşimde ankaradayız .... kaynım var hala harman dalında .....a.s.

mrb bitter balıkesirdesin sanırım biz bu yaz o taraflara tayin istemeyi düşünüyoruz ama o taraflarda fırtına çok olur diyolar doğrumu

:1shok: yapmaya .....delikafaduldenordamı şu an seb nerdesin ....bende eşimde ankaradayız .... kaynım var hala harman dalında .....a.s.

nişanlımın ailesi harmandalında canım ama kendisi meslek gereği başka bi şehirde buarada düğünümede gelirsin artık yerimseniben

mrb bitter balıkesirdesin sanırım biz bu yaz o taraflara tayin istemeyi düşünüyoruz ama o taraflarda fırtına çok olur diyolar doğrumu

canım ben edremitteyim balıkesir merkeze 1 saat mesafemiz var balıkesire göre iklim çok daha iyi havamız suyumuzda çok iyi çeşmelerden akan suyu rahatlıkla içebiliyoruz yaşam şartlarıda ucuzdur tavsiye ederim yani balıkesir merkezde iyidir ama buraya göre daha soğuk ve fırtınalıdır

slm kızlar nasılsınız bakalım.sayfa taa gerilere düşmüş..aksaraylılar pek ugramıyo sanırım buralara...

selam selam hemşolar nerelerdesınız ???özletmeyın kendınızı.kımler gıtmeyı dusunuyor tatılde aksaraya bakalımmmm...

selam selam hemşolar nerelerdesınız ???özletmeyın kendınızı.kımler gıtmeyı dusunuyor tatılde aksaraya bakalımmmm...

selam
Kizlar naber ?
bayagi gerilere dusmusuz ...:mymeka:

kimsenin sesi solugu cikmiyor :mymeka:

Biz bu sene 4-5 gunlugune ugrayacagiz memlekete ;onun oncesinde guzel bir tatil yapacagiz :lepi:hakettik degil mi kaydirigubbakcemile5
sizlerde ne var ne yok ?

Bu arada minik kusun 3 aylik oldu :asigim:;http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...zimin-fotograflari-simde-tam-bir-aileyiz.html şutarafagitti

eeeee hani nerde benim aşkımın memleketiii
ya kızlar biri bana duvak ertesi olayını anlatabilirmi kaynanam tel de öle bişeler dedi ama benim kafa pek algılıyamadı yaww :uhm:

X