- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
bende utancımdan yerin dibine giricem sanırımbendede azcık yanma ve kasıntı vardagideceğim kuaförde izin almış bakalım hangi kuaföre gideceğimide blmiyrm
benm konumu okumadın herhalde aaaemla kremden basım derttee
bende utancımdan yerin dibine giricem sanırımdünden beri ben nasıl açıcam orayı diye düşünuyorum....:26:
ilkbaharım olamadın ama sonbahrım olurmusun:))))))))))))
aynen ben yıllardır oyalıyorumilk ağda macerası utanmalı oluyo gerçekten ama bi açtınmı alışıosun sonra utanma geçio
acıyı düşünmeye başlıosun falan
mesela ben 1 haftadır gitcem die oyalıorum kendimi
pazartesi iş günü
salı sallanır
çarşamba çarşafa dolandı
derkeeen günler geçio
bende utancımdan yerin dibine giricem sanırımdünden beri ben nasıl açıcam orayı diye düşünuyorum....:26:
bnmde öylekremsiz denettrdim ben nasıl kanadı sertlikten kıllar gelmedi ve ağlayarak bıraktırdım:))) bakalım bugün nolucak
seninde tarafımızca istenmeyentüylerle ilgili bi konun vardı ama
emlaya denk gelmedim demek
napıomuş krem sen gittinmi ağdaya hiç?
ya bide bazıları hastanelik oluyor orayı aldırırken ...kan durmuyor falan....:18::18::18::18::18:en son ağdaya gittiğim zaman iki gün üstüne oturamadım hala kanıyo benimkide ne kılmış hee bitmedi gitti
en son ağdaya gittiğim zaman iki gün üstüne oturamadım hala kanıyo benimkide ne kılmış hee bitmedi gitti
Nerenisi Agdaciya aldırıyorsunuz bakemmmilk ağda macerası utanmalı oluyo gerçekten ama bi açtınmı alışıosun sonra utanma geçio
acıyı düşünmeye başlıosun falan
mesela ben 1 haftadır gitcem die oyalıorum kendimi
pazartesi iş günü
salı sallanır
çarşamba çarşafa dolandı
derkeeen günler geçio
Nerenisi Agdaciya aldırıyorsunuz bakemmm
owff hala elimle çekiştirmeme rağmen hissediyorum....
Ben evde kendim alıyorum :)
Hiç ağdaciya gitmedim :)
Emla kullanmadım :)
:)) bugün ilkkez gidicem emla kremi uyustrp acıyı hissetmemiini sağlıo bende işe yaramadı ilkinde bu 2. olucak