- 6 Aralık 2012
- 3.711
- 6
- Konu Sahibi pambukmelek8788
Katılıyorum tubişim aynen bende
Melekayla konun hayırlı olsun
Ben hiç acı hissetmedim ilkinde çok zorlandım ama geçen gün 2. Alismdi çok rahat ettim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum tubişim aynen bende
Melekayla konun hayırlı olsun
Ben hiç acı hissetmedim ilkinde çok zorlandım ama geçen gün 2. Alismdi çok rahat ettim :)
Baskasinami aldırıyorsunuzpaketimiizii kız
Gecmiş olsun, birdakine erken gidersinsinirden patlıyoruuummmmm
saat 18:00 de gittim ahanda kuaför kapalı delirdimmmmmmmmm
öyle bir yerdeyim ki şimdilik ben ne bilim o saate kapancağını hala burayı antalya sandım herhalde
emla da boşa gitti....oysa piskolojik olarak da o kadar hazırlanmıştım.....
kurabiyelerinizmi? O paket dediğin şey oluyor değilmi? Ya ben niye bu kadar geç katıldım burayakurabiyelerimizi.......
iyi patronun istediğile kalmış yarım saatir seslenmediğine göre
kurabiyelerimizi.......
melekayla kıııız sen daha gitmedin mi bakim ağdaya az mı motive ettik seni
vay be bende ilk ağdadaki korkudan birascık araştırmıştım ama
çok etkili olcaklarını düşünmemiştim
şu saatlerde ağdayı yaptırmış olmalısın nasıl geçtiii gelir gelmez haber et
Baskasinami aldırıyorsunuz
Ben paketi kimseye aldirmiyordumda bacak, macak ilkez birisine aldırdım, maniak kadın beni balayimda rezil etti
bir ay çıkmaz sandim, bir hafta bile dayanmadı bayat adası
O paket kısımda, ne güzel aldıra biliyorsunuz ya, kizkandim
yegem evli olanlar şak diye acıyor dedi, herkez derdi, ehh evlendik, hala bende tık yok
bir kaç ay önce kendim denedim, nerdeyse elįm yūzūme bulaştırdım.
olmayinca, olmuyor işte
sinirden patlıyoruuummmmm
saat 18:00 de gittim ahanda kuaför kapalı delirdimmmmmmmmm
öyle bir yerdeyim ki şimdilik ben ne bilim o saate kapancağını hala burayı antalya sandım herhalde
emla da boşa gitti....oysa piskolojik olarak da o kadar hazırlanmıştım.....
kurabiyelerinizmi? O paket dediğin şey oluyor değilmi? Ya ben niye bu kadar geç katıldım buraya
ağda muhabbetini görünce hemen daldım bende dün bir buçuk sıralarında gittim 2 yıldır ağda kullanıyorum ama her seferinde aynı heyecan aynı korku aynı stress günaydınlar olsun hepinizee
hahaa günaydın hoşgldn cnm 2 yılda tüyde ve acıda azalma olmadımı sende arkdasımda tüy çıkmıo bile artık çok az çıkıo ağdadan sonra acısı için naposun canm ben dün ilkkez aldırdım şuan acıdan ölüom
kısçeler ben geldim..................
Bide sizlere pozıtıf enerjı getırdım...:)
hoşbuldum canım :)
azalma var boşluklar çok ama uzayıncaa yine de korkuyorum bk ilk aldırdığımda 20 dakika sürüyordu şimdi 10 dakika ya sürüyor ya sürmüyor bepanten pişik kremi sürüyor benim kuaförüm bende eve gelince 3 4 saat sonra duş alıyorum sonra normal krem sürüyorum ama kızarıklık varr :) ilk aldığımda afedersin ama çişimi bile yapmaya korkuyordummmm
perim ben aldırsdysam herkes aldırır kuzenim bile dedi valla sen dayandın bende giderm artık die :)))))))) evet çOk acıo ama kuaför işin erbabı oLunca 20 dkya kalmadan bitrio o anlık acıO sonra acıdan uyuson zaten dudaak kısmların içleri çok acıO bende ilkkez gittim dün düğüne kadar rahat ediyim yumusasın tüylerm die şuan popomun üzerine oturamıom