- 23 Kasım 2012
- 1.111
- 191
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
:)))))))))))) ter döktğm resmensünnetli bebeler gibi gesiorum
HAHAHAHA KIZ BENDE DÜN SU İÇMEDİM WCYE GİTMEMEK İÇİN :d peki bu kızarıklık acıma kaç gün sürüo ve her aldırmada oluomu:) bide ilk jilt dönüşü acıyı diğerlerindede hisediomusun:)
son bir soru dahaşimdi ilk aldırdım ya böle elimi değince hafif yine sert tüyler gelio elime jilet sonrası gibi o kaçıncı alışta yok olur tamaen yumusacık olur
cok şanlisiniz ya, bu kadar cezaretli olmanıza hayran kaldım! Ben düğünden 1 ay önceden adaci getirtmişdim eve ve ala bilirim istersen dedi, bende utandım ve izin vermedim. Kadın dizlerinden rahatsizdi, ameliyat olacakdi.
Adayida kendi hazırlıyordu.
3 hafta sonra tüyler çıkınca başka bir şehirde olan birine gittik, düğünden bir, iki gün kala. Sıır adası ile aldı ama paket tarafinı kimseye almıyormuş, zaten aldirmazdimki, adası okadar adiydiki, balayinda makinemide getirmedim nasıl olsa en az 3 hafta sonra çıkacar dedim.
Ya rezil oldum! Gözle cok belli olmazsada, gözü iyi gören biri kezin farkederdi, ciletlede bacaklarimi fallan almak istemedim
balayinda iken kendim ada aldım ama güneşe cikdigim için yine alamadım. Evde bir ara geldiğimizde yaptım bacakları, 4 hafta ve ya bir hafta vazla dayandı:d ama gel görku, ben bacaklarımı zor alıyorum, orayı nasıl alacağımama bikini bölgesini ala biliyorum :d kol altı olsun, paket olsun nope! Olmuyor birde dudak diyorsun, vallah gözlerim açıldı! Burda ne yazsikki sizin gibi bir lüksümde yokki alan olsun
Bilmem:d ama geç kalmış sayılmam degilmi? bak, sayfalar yeni yeni kabarmaya başlıyormuş:)))) aynen perim sen neden geç kalDın bize
valla yavrum benim bu ayda tam 1 yıl oldu ağda olayım hala sert
hala acıyo hala titriorum giderken
allahtan ağdacı abla çok konuşkan
özellikle dudak etrafını alırken komik şeyler sölüyo tam gülerken bi çekio cırt
ve gelsin gözyaşları
yarın ben de gitcem çok tırrrrrrrsıorum
Bilmem:d ama geç kalmış sayılmam degilmi? bak, sayfalar yeni yeni kabarmaya başlıyormuş
Ya aslında dediğin gibi ola bilir, hatta ablam doktor, kendisi için bir iki kere özel kiremelerden aldı, belki rica etsem ve kullansam iyi olur çünkü gercekde bu durum cok ciddi önemliay kötü olmuş o :) ben balayı yada düğün öncesi kendim almak için şuan uzatmaya bıraktım tüylerimi hepsi rahattça ağdaya gelsin diye:))))))))) orman yapıcam biraz:) aa bacaklara kol altına dayanamıyorsan zaten pakete hiç dayaanamazsın canımGerçi kimse dayanmıyor ağlayarak çıkanlar oluo odadan :)))
öyle bir şansın yoksa aslında yavaş yavaş daynabildikçe pudralı ameliyat eldiveniylede yolabilirsin:) jilet yerine:))
kızlar ben agdamı kendım yaparım...
kımseye dokundurmam..
koltuk altı ıbkını bolgesı yarım saatte bıtırırım 4 yıldır agda yapıyorum..
ve hıc acımıyor .. alıstım herhalde...
hıc hıssetmıyorum...sadece dudaklara gelınce azcık bı zonklama oluyor..
agda gıbısı varmı ya..
tertemız mıs gıbı..
onumuzdekı hafta ıcı bı gunu akşam ayırıcam yıne agdaya...
kocamıda arkılerıne yollarım :)
kızlar ben agdamı kendım yaparım...
kımseye dokundurmam..
koltuk altı ıbkını bolgesı yarım saatte bıtırırım 4 yıldır agda yapıyorum..
ve hıc acımıyor .. alıstım herhalde...
hıc hıssetmıyorum...sadece dudaklara gelınce azcık bı zonklama oluyor..
agda gıbısı varmı ya..
tertemız mıs gıbı..
onumuzdekı hafta ıcı bı gunu akşam ayırıcam yıne agdaya...
kocamıda arkılerıne yollarım :)
Ya aslında dediğin gibi ola bilir, hatta ablam doktor, kendisi için bir iki kere özel kiremelerden aldı, belki rica etsem ve kullansam iyi olur çünkü gercekde bu durum cok ciddi önemliNerdeyse ölüm kalım meselesi
HADİ YAA OZAMAN TÜY ÇEŞİTLERİNE GÖRE DEĞİŞİYOR ARKDASIMIN 6 7 AYDA TÜY GİBİ OLDU :)
AYNEN BNM AĞDACIDA PEK TATLI ÇIKTI :d dur canım dur annem geçtiii bide üflüo :)))))))))))))
ama hiç gözüm yasarmadı yani sadece çok terledim:)))) sedyeyi sıkmaktan kolum ağrımış:)
git git 1 yıl olmuş negüsel oohh 1 aydamı çıkıo :)
HAHAHAHA KIZ BENDE DÜN SU İÇMEDİM WCYE GİTMEMEK İÇİN :d peki bu kızarıklık acıma kaç gün sürüo ve her aldırmada oluomu:) bide ilk jilt dönüşü acıyı diğerlerindede hisediomusun:)
son bir soru dahaşimdi ilk aldırdım ya böle elimi değince hafif yine sert tüyler gelio elime jilet sonrası gibi o kaçıncı alışta yok olur tamaen yumusacık olur
bazısı hissetmiyor canım:) benm cilt yapım çok hassas biri şakyla vursa bile morarıyor:) o yüzden çok acıyor:)
4 yıl olmuş peki bikini bölgesindeki tüylerin ne durumda:)
dogunal hatırlat sana yılın cesaret madalyası vercem
nasıl kendin alırsın ya inanmıorum
27 yıl boyunca her ağda girişimim başarısızlıkla sonuçlandı
ben varya yabancı birine bilerek alıorumki nazlanmıyım die
yoksam hayatta yapamazdım
bence de:))))))))) valla milli mesele haline gldi yaniher duşa girdiğimde belim ağrıodu jiletle bide yine kanama ve yanma oluodu ayrıca siyah siyah duruodu aay ağdaya gittim dün sanki böyle ordaki kocaman bir yük kalktı kız bi rahat oluoki :) ama çok acıo tabi :))))
dene bence eldiveni ağda yapmayan arkadaslarım onla yapolar ama bigünde değil 3 4 güne bölüyorlar yoksa çok acıomuş oda
Kadın demek, işini biliyormuşvalla yavrum benim bu ayda tam 1 yıl oldu ağda olayım hala sert
hala acıyo hala titriorum giderken
allahtan ağdacı abla çok konuşkan
özellikle dudak etrafını alırken komik şeyler sölüyo tam gülerken bi çekio cırt
ve gelsin gözyaşları
yarın ben de gitcem çok tırrrrrrrsıorum
bende oyleydım kuzum ya... bir çekiyodum 4 donup aglıyodum..
ama ınat ettım..
bıde o kadar beyaz tenlıyım kı 1 hafta kızarıklık ve sıslık hala gecmez benden..
tuyleırm kadar azaldı kı koltuk altıma sadece bır kere yapıtırıryorum su an..
ay bendemı tebrık kondursam kendıme..
sevdım sımdı kendımı
valla sev yani bebeğim büyük başarı ağdayı kendin yapman
ben orası hariç diğer yerleri makineyle alıorum
başka hiçbi yerimle sorunum yok
ağrısa da dayanabiliorum
amaaaaaa iş aşağıya gelince orda duruorum
ve ağdacı ablaya bırakıorum kendimi
O dedigin eldiveni tanimiyorumki, ben sıır agdasini bulamıyorum bu gâvur memleketinde, onu nasıl bulacağım!bence de:))))))))) valla milli mesele haline gldi yaniher duşa girdiğimde belim ağrıodu jiletle bide yine kanama ve yanma oluodu ayrıca siyah siyah duruodu aay ağdaya gittim dün sanki böyle ordaki kocaman bir yük kalktı kız bi rahat oluoki :) ama çok acıo tabi :))))
dene bence eldiveni ağda yapmayan arkadaslarım onla yapolar ama bigünde değil 3 4 güne bölüyorlar yoksa çok acıomuş oda