aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

valla yavrum benim bu ayda tam 1 yıl oldu ağda olayım hala sert
hala acıyo hala titriorum giderken
allahtan ağdacı abla çok konuşkan
özellikle dudak etrafını alırken komik şeyler sölüyo tam gülerken bi çekio cırt
ve gelsin gözyaşları
yarın ben de gitcem çok tırrrrrrrsıorum

ay kötü olmuş o :) ben balayı yada düğün öncesi kendim almak için şuan uzatmaya bıraktım tüylerimi hepsi rahattça ağdaya gelsin diye:))))))))) orman yapıcam biraz:) aa bacaklara kol altına dayanamıyorsan zaten pakete hiç dayaanamazsın canım Gerçi kimse dayanmıyor ağlayarak çıkanlar oluo odadan :)))
öyle bir şansın yoksa aslında yavaş yavaş daynabildikçe pudralı ameliyat eldiveniylede yolabilirsin:) jilet yerine:))

kızlar ben agdamı kendım yaparım...
kımseye dokundurmam..
koltuk altı ıbkını bolgesı yarım saatte bıtırırım 4 yıldır agda yapıyorum..
ve hıc acımıyor .. alıstım herhalde...
hıc hıssetmıyorum...sadece dudaklara gelınce azcık bı zonklama oluyor..
agda gıbısı varmı ya..
tertemız mıs gıbı..
onumuzdekı hafta ıcı bı gunu akşam ayırıcam yıne agdaya...
kocamıda arkılerıne yollarım :)

HADİ YAA OZAMAN TÜY ÇEŞİTLERİNE GÖRE DEĞİŞİYOR ARKDASIMIN 6 7 AYDA TÜY GİBİ OLDU :)
AYNEN BNM AĞDACIDA PEK TATLI ÇIKTI :d dur canım dur annem geçtiii bide üflüo :)))))))))))))
ama hiç gözüm yasarmadı yani sadece çok terledim:)))) sedyeyi sıkmaktan kolum ağrımış:)
git git 1 yıl olmuş negüsel oohh 1 aydamı çıkıo :)

Ya aslında dediğin gibi ola bilir, hatta ablam doktor, kendisi için bir iki kere özel kiremelerden aldı, belki rica etsem ve kullansam iyi olur çünkü gercekde bu durum cok ciddi önemli Nerdeyse ölüm kalım meselesi

bazısı hissetmiyor canım:) benm cilt yapım çok hassas biri şakyla vursa bile morarıyor:) o yüzden çok acıyor:)
4 yıl olmuş peki bikini bölgesindeki tüylerin ne durumda:)

dogunal hatırlat sana yılın cesaret madalyası vercem
nasıl kendin alırsın ya inanmıorum
27 yıl boyunca her ağda girişimim başarısızlıkla sonuçlandı
ben varya yabancı birine bilerek alıorumki nazlanmıyım die
yoksam hayatta yapamazdım

Ya aslında dediğin gibi ola bilir, hatta ablam doktor, kendisi için bir iki kere özel kiremelerden aldı, belki rica etsem ve kullansam iyi olur çünkü gercekde bu durum cok ciddi önemli Nerdeyse ölüm kalım meselesi

bence de:))))))))) valla milli mesele haline gldi yani her duşa girdiğimde belim ağrıodu jiletle bide yine kanama ve yanma oluodu ayrıca siyah siyah duruodu aay ağdaya gittim dün sanki böyle ordaki kocaman bir yük kalktı kız bi rahat oluoki :) ama çok acıo tabi :))))
dene bence eldiveni ağda yapmayan arkadaslarım onla yapolar ama bigünde değil 3 4 güne bölüyorlar yoksa çok acıomuş oda

evet kuşum ayda bir gidiorum
baldırlarım terler titrer
ve ağda boyunca hatim indiririm resmen
zaten hayatta bi dhaa jilet yapmam
ağda 5 dk da cırt cırt tertemiz yapıo

bak şimdi ben 21 yaşındayım her ne kadar annem 20 diye tuttursada 21 yaşındayım normalde bende çok yoktu bir iki kere hamam otu var bilir misin bilmem onunla yapmıştım ondan sonra çoğaldı ama çok değildi hani böyle 1 yerde 2 3 tane kıl değildi.. 1 taneydi ama hakikiydi sonra kaymak gibi bembeyaz insanın sevesi geliyoo yani sertlik yok bende neyse gittim ilk kuaföre kuaför aşkım bitanem canım tamam bitti diye diye aldıı ilk gün kıpkırmızıydı dokunamıyorsun bile 2 3 gün sürüyor kızarıklık ama sonra kabuk bağladı bende 1 haftaya normale döndü bende 15 günden sonra çıkmaya başlıyo bir aya kadar yeni yeni uzuyor tek tek elimle çeksem gelir ama bir ayı geçince demeee okulada olduğum içinde gelemiyorum 1 ayı geçiyor iyice uzuyorrr sonra yine aynııı şeylerr sonra :) haa 2. alımda daha az acıyor tabiki ama uzatmadan git derim bence zaten fark edeceksin nasıl çıktığını ilk alımdan bile belli oluyor çünkü ilk çıktığında seyrek oluyor ya çok acı hisstemiyorsun ama beklersen uzasın diye her defasında aynı acıyı yaşarsın :)

bazısı hissetmiyor canım:) benm cilt yapım çok hassas biri şakyla vursa bile morarıyor:) o yüzden çok acıyor:)
4 yıl olmuş peki bikini bölgesindeki tüylerin ne durumda:)

kız benım cıldımı bır gorsen...
vurmasına gerek yok kımsenın kaşısam bır yerı sadece 2 defa dokunsam kıpkırmızı olurum...
tüylerşm kolumdakıler gıbı olmaya basladı...
o kadar ınceler kı..
ama bu hale nasıl geldı soktayım..
ben tuy dokucu yapıyodum cunku salak gıbı...
annem bı gun benı bır sıkıstırdı..
ağlata ağlata kopardı heryerımı..
ama ıyıkı yapmıs oyle bır alıstım kı..
ılk baslarda bır cekıyodum agdayı 3 tur gezınıyodum

bende oyleydım kuzum ya... bir çekiyodum 4 donup aglıyodum..
ama ınat ettım..
bıde o kadar beyaz tenlıyım kı 1 hafta kızarıklık ve sıslık hala gecmez benden..
tuyleırm kadar azaldı kı koltuk altıma sadece bır kere yapıtırıryorum su an..

ay bendemı tebrık kondursam kendıme..
sevdım sımdı kendımı

canımcım sana bi tavsiye
ağdadan sonra yanmalar için bepanthen sürebilirsin
iyi gelio acısını alıo rahatlatıo

Kadın demek, işini biliyormuş

valla sev yani bebeğim büyük başarı ağdayı kendin yapman
ben orası hariç diğer yerleri makineyle alıorum
başka hiçbi yerimle sorunum yok
ağrısa da dayanabiliorum
amaaaaaa iş aşağıya gelince orda duruorum
ve ağdacı ablaya bırakıorum kendimi

bendemı garıplık var bılmıyorum..
baskası alınca cok kötu oluyorum..
nısan vaktımde agdacıya gıttım..
dıger ıslerden agdaya fırsat bulamadım..
o kadar acıdı agrıdı kı..
abıyemı gıydım koltuk altımdan alev fıskırıyordu..
ben grıbım bıraz herhal ya kızlar kılı tüyü bırakında kocıslere sevgılılere sevgılıler gunune ne aldınız napcanız??

O dedigin eldiveni tanimiyorumki, ben sıır agdasini bulamıyorum bu gâvur memleketinde, onu nasıl bulacağım!
valla bir kadının en büyük düşmanı bu tüyler!
Benim küzen ne akili kız ya! Gidip lazerle aldırmış, bende salak gibi parami cart cürte verip durdum şimdi evlendik, ev geçindiriyoruz,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…