-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
hehhhh işte bu beeeKarşiiiiim, Selamün aleyküm
olomm varya işten kovulacann haa o değildee
melegimm topiğimş bura zaten eyi eyi burayada gelirkkk
kızlar ya bişey sorucam....ağdaya gidicem ilk defa bugun :26:
emla krem sürdüm serayı da sardım ...sizce öyle mi gidiyim yoksa serayı çıkarıp mı gideyim?
aleyküm selam kardişim sen napuyooosun :)
naaapim kardşiim, takılmacasen nbysuun
aynı bea neyse ben kaçıyorum işler mantara bağlamasın
hoşgeldin ayşe:)))
heh şimdi bende memnun oldum işteAnaa konyalı mısııın Özlemtoşum da Konyalı, çok severim ben Konyayı he, meram ı,mevlana yı, kulesiteyi, Alaaddin Tepesini
sürdüm yarım saat önce....17:00 gibi kuaförde olurum....
ilk defa denedim bakalım...ayh inş acımaz hiççç
ayak bileğimden başladım özel bölge de dahi sürdüm....yıllardır jiletle aldım...umarım işe yarar....
bende bikini bölgesi için bugün ilkkez gidicem :) krem ilk işe yaramadı bugün tekrar denicem ama yaramasada aldırcam baska çarem yok:) ağlar susarım:))))))))))
kız bacaklarına neden sürdün deli ağda bacağı acıtmıyor ki o kremi fazla kullanınca ciğerde yağlnma yapıor diyorlar
melekayla hala gıtmedınmı bakımm sen kuafore
hehe zaten bende yağ eksikliği var sorun değilbende bikini bölgesi için bugün ilkkez gidicem :) krem ilk işe yaramadı bugün tekrar denicem ama yaramasada aldırcam baska çarem yok:) ağlar susarım:))))))))))
kız bacaklarına neden sürdün deli ağda bacağı acıtmıyor ki o kremi fazla kullanınca ciğerde yağlnma yapıor diyorlar
Bahar canım bnm
sürdüm yarım saat önce....17:00 gibi kuaförde olurum....
ilk defa denedim bakalım...ayh inş acımaz hiççç
ayak bileğimden başladım özel bölge de dahi sürdüm....yıllardır jiletle aldım...umarım işe yarar....
biraz özel bölgede oldu....çok az ama...canım sendede yanma oluomu:)
hehe zaten bende yağ eksikliği var sorun değil
ya o değilde kıllar baya gür sık bende...ilk defa yapacağım için öyle yaptım bi kereden bişey olmaz herhalde
uyuşma yeni başladı bende sanırım bende 6 da gidicem...
biraz özel bölgede oldu....çok az ama...