- Konu Sahibi pambukmelek8788
- #1.501
Böyle düşünme desemde sen şuan duygusal yaklaşır ve hic bir şeyi onu istediğin kadar istemezein,
Ama şöyle düşün,
Her ne olursa aşkda gurur yoktur.
Annen ve baban büyük hata yapti..
Evlenince hic düşünmüyor bu aileler,
Kötü olmayalım, kizimiz bize ziyarete gelmek istediğin de sıkıntı olmazsin, kocasi olay çıkarması vs.
Hani burda böyle gerçekden yaşayan var, kiz ailesine gitmek istiyor, kocalari istemiyor..
Demiyorlar pis olmayalim, arayi bulalim. Anladınmi esmercim, ne demek istedigimi? Sizin evliginiz olursa böyle olcak buyuk bir ihtimale, yada ailene yakın oturacaksinki, bir otobüse binip kolaylıkla ziyaretini kendin yapa bilesin.
Ama en önemliside şu,
Erkek olan sevdiginin arkasında olur! Kiyamaz:) senin icin ailene katlanir,
Ailen zor sa, altın şu bu istiyorsa, sonunda onlar ikiniz. Borc alir tekrar öder.
Ama burda herkesin hatasi var işte. .
Sizi olayınız cok karma karışık. .
Sabret ve bekle neler olacak,
Ama asla kendini ateşe atacak kararlar olma esmerim!
Bir şey olursa, istersen bir şey yapmadan önce burda bizimle paylaş vegulshenin, dolunayin, meleyin fallan fikrini al!
Sen Türkiye'nin neresinde yaşiyordun canim?
Ben istanbulda yaşıyorum canım.. Yaşamaz olaydım
Evet bu işte herkez hatalı , Beklemedeyim artık çok zorda olsaaa
Yardım ve desteğin için çok sağol canımm
sözde 500 tl lik elbise mi? ben bu yaşıma geldim odtü mezunuyum.çalışırım daha onun yarısı kadarlık bile elbise giymedim.o paraya başkasına elbise aldırmak çok ayıp ki çocuk beni de düşün demiş.KV sanırım sizin adeterden haberdar olmuş ve gözü fazlasıyla korkmuş
Bende bu yaşıma kadar 500 tl lik elbise giymedim canım .. Ki ben onu düşündüğüm için gidip 250 tl olanı almak istedim ama bu sefer ailem ..
Ki o da bize dürüst bir şekilde söyleseydi olay buraya gelmezdii ..
Ki kayınvalidem hiçte iyi biri değildi ! İnsan eve geldiğinde iyi misin nasılsın felan derr ..
O direkt olarak saçımdan giriş yaptı !
Sen olmazsan oğluma kız çok , sanada erkek çok dedii daha söz olayı yoktuu ..
Yaşamayan bilemez canım , dışarıdan ahkam kesmek çok basit !