aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

öyle ama işe gel git burda otur et o bile yoruo :))))))) ewde olsan enazından erken kalkıp işi gücü biitirir yemeğini koyar yatıp tv izlersin:)))

yok kuzum ben 4 ay cektım o ev modunu..
hıc bana gore degıl yanı...
ama yınede sabah ıse gelırken..
evde yatan kadınları dusununce bıraz delleniyorum
ama calısmayı cok sevıyorum..

hadı kızlar bı oyun oynayalım hayatınızdakı en cok sevdıgınız seylerı sıralayın...

Benim daha işten çıkmama 1 saat 45 dakikacık varr :)))))

Ne oyunu kıss ? Anlamadım ama yinede oynamaya başlayımm

Benim en çokk sevdiğimm şeyy BAL PETEĞİ SEVGİLİMM

pamukuma nolmus...
gri olmus...
nasıl olmus..
neden olmus...
gunaydın pericim...
ceZa yemiş tatlım. Bu yüzden, bir gün yada bir hafta uzaklaştırılıyor.
Gecenlerde bende yedim, yoksa ne anlama geldigini hiç cakmamişdim
nedeni ise, farklı nedenler yüzünden ama kuralara uymadığı için olabilir Bende merak ettim, acaba ne yaptı cadı
Dun göz attım ama benim gibi sanırım ağır bir hakarete yapmamış, bence ya türkceyi dogru kulanmadigi için yada, aynı konuyu açtığı için olabilir. Fakat, ağır konuşduysa, gözden kaçırmış olabilirim, çünkü 3'cu sayfasından sonra bırakdım

Cadi meleğim en az akşama kadar giremez, ben banlandigini dun o saatlerde farkettim. Yani kaçda banlandiysa, o saatde kadar banlanır

walla benım hıc fıkrım yok banlanmak konusunda..
melek benım facede eklı..
gelır cadı gırer bırazdan sorayım bakalım neler olmus haber ederım sana..
gulsenımde yok ya...
hatun kayıpları oynuyo..:)

walla benım hıc fıkrım yok banlanmak konusunda..
melek benım facede eklı..
gelır cadı gırer bırazdan sorayım bakalım neler olmus haber ederım sana..
gulsenımde yok ya...
hatun kayıpları oynuyo..:)

Daha banlanmadan benimde ne oldugundan bir fikrim yokdu..
süper! Sen bana haber verirsin ozaman evet ya, gulshen zaten ruh gibi, bir var, bir yok
Ben simdi otobüse gidiyorum tatlım, internetim kesilecek
birazdan görüşürüz

pamukum gırmıs faceye ama ben yakalıyamamısım..
yakalarım gun ıcınde...
bızım kızımız pekte kıbar öle kotu hakaret falan etmezkı..
noldu cok merak ettım

Bir yerde muhakak yakalarsın:))
genel olarak ya biri ile tartışiyorsan kapatılır, yada türkceyi ve ya aynı konuyu açtığı için olur,
sanirim meleğimde aynı konuyu acmış farketmeden emin değilim, ama kendisi açıklar artık bize

heyyy fıstıklarrr ya ben ölüyorum ağlayanım yok ((
sabahtan beri evi yaladım yuttum hee
cam bile sildim ama nefis bi hava vardı temizlik yap diye çağırıodu beni
yeni oturdum fıstıklarımı çok ama çok özledim hemen buraya girdim
dogunalım sana mesaj atcaktım ama mesaj kutun dolmuş
perimmm napıon perimm
meleğim kötü konuşmazki ama niye kapandıki hesabı acep????
dogunalımm sevdiklerimi yazim hemen

1)annecim
2)babacım
3)tocacım
4)kardeşlerim
5)uyku
6)çalışmak
7)yeni aldığım elbisem

http://www................./mahsul/sirt-dekoltesi-dantelli-elbise-siyah-isli-pembe-909135/

eft.. pis onlar.. :)

bebegım sız neler yapıyosunuz..
pambukcum kocam bana dun cok cırkınsın dedı bılıomusun..
agzını burnunu kırcaktım..

bu arada gülşenim nerde yaa..
özledim kuzumu ben

ah bende çok özledim kuzumu yaa ((
o pis patronlar beni de yaktı ama bu hafta daha sakin olucam diye düşünüorum
yoksa böle olcam
senin kocan yanlış demiş bebeğim fıstık gibisin dicekmiş dili sürçmüş

eşin 3'cu siradami
maşallah gulshencim sana
ben işlerimin cogunu akşam işden sonra yaptım bugün ablamın elbisesini yapayacağım,biraz tembelik ve biraz yürüyüş.
hayir, melekcigim zaten kötü konuşmamışdir, uzaklaştırılma Zadece siteye uymadığın nedenlerden dolayı olur, nedenlerinide bir kac tanesini açıkladım, neden uzaklaşdirildi hala bilmiyorum, eminim bügün, yarın gelir, ama hala yok

canım benimmmm ama napim o benim tocamsa onlarda annem babam
sen elbise mi dikiosunnn ay ne güsel abiye mi yoksa günlük mü
ay dün akşam kuzenimin nişanına gittik bugün de eşimin arkadaşına kahvaltıya
yeni geldik eve ve direk burayı açtım sizi çok özledimm ((((

Aman Allahımm kızlar ßen geLdiimm:))))))))))))) sizlerden çOk ayrı kaldım ahahahhaa çok kötüydü çok :)))
konu içeriğini silip değiştirmiştim yasakmıŞ bu yüzden 3 gün ceza yedim:)) ah muneee aaah banladı beni

naposunuz bakalımmm görmeyelii günaydınlaaarr mutluu huzurlu haftasonları:)))))))))))
periimmmmmm:)))) yokk anneeem valla kötü konusmadım

Kiyamam! Hooooşgeldin melekcigim! Cok özledim kız seniEhh kuralara göz atmasak, yaşayarak öğreniriz:))Bende meleğim gelmeyince, galiba cezası 1 hafta dedim! Ben bir gün yedim, sen 3 gün, nasıl iş bu anlamadım neyse artık sende sabikalisin hahah:d

periimmmmmm hoşbuldum Aay bende öslediimm
Hahahaha valla ceza serisi okadar çokki hangisini okuyum aman yaşayarak öğreniyoruz işte :)) bende sabıkalandım umarım sicilime işlemez

periimmmmmm hoşbuldum Aay bende öslediimm
Hahahaha valla ceza serisi okadar çokki hangisini okuyum aman yaşayarak öğreniyoruz işte :)) bende sabıkalandım umarım sicilime işlemez

ah ben kıyamam kuzuma yaa bizde bu kız nie gri oldu dioduk
neyse yaşayarak öğreniyoz bebişim
biz bayadır sadık görüşemiyoruz çok üzülüyorumm ben giremiyorum sürekli
hepinizi çoooooooook özlüyorummmmm
canım kuzularım benim

Hahah :d eşin ozaman duymazsin:))Eskiden günlükmus bebek elbiseleri, yorgan fallan dikuyordum, ama 18 yaşımdan beri dikmiyorsun, bu yüzden dikiş dışında herseyi unutmuşum, şimdi yine başladım:)) ablamın elbiZesinde götür dekoltesi vardı, onu kapatacağım, dünde kulanmadigim bir cekedi, başka bir cekete kullanarak bir hava verdim, değişik olacak, aynı kumaşdan çantasını yapacagım ve çapka yada eldiven :82:Yaz gelsin ciciler Fallanda yapacagım:)) çarşıya önemsediğim için, kulanmadigim parçalardan faydalanıyorum, gercekde süper oluyor:)) aklımda bir sürü şey var, fakat hiç zamanım yok(Bu arada ne guzel kocişkonla zaman geçiyorsunuz, biz dun yürüyüşe bile çıkamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…