aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

Pamukta dün hayır yokdu, bügünde bende yok anlaşılan :KK1:
Asil benim canım çık sıkıldığı için buraya bile takılmak gelmedi içimden :26:
Butun gündür adam akili bir işde yapmadım, bugün anlaşilan cok karamsarim:KK53:

bizde sözden 1 2 gün önce bakıp aldık :KK70:

Hımm tmm o zaman geç kalmadıkk :KK9:

Eşimle ayrılalı 2 sene oldu.. 2,5 yaşında bir kızım var ... eşimle ayrıldıktan sonra hayatımın alt üst oldu... annemle babamda 35 yıllık evliliklerini bitirdiler. annem kızım ananem ve dedem yaşıyorduk gecen sene dedemi 3 ay önce ananemi kaybettim.. sonra işten ayrıldım iş buldum v.s. sonra hayatıma biri çıktı kötü amellerine beni aalet etmeye çalıştı ayrıldık sonra bir iş yeri kurdum 8 ay sürdü batırdım şuan borçlarım falan var... yani olaylar üstüne olaylar... şimdide bir birlikteliğim var o ama şuan 6 aydır eşinden ayrı 2,5 yaşında onunda bir oğlu var ... hergün oğlunu 1 saat görüyor bende kızımla yaşıyorum şuan .... ama bazen kafam karışıyor...yani sevgilimin tavırlarından... şuan böyle oturup dertleşebileceğim kimsemde yok herkesi sildim soyutladım çünkü kendimi... böyle internette paylaşmaya başladım bir kaç gündür. nasıl bir hayat beni bekliyor yanlış mı yapıyrum doğru mu bilemiyorum ...

Başın sağolsun canımm ilk önceliklee..
İlk önce kızını düşünmelisin canım o bu dünyadaki en masum şeyy .. Sevgilinin tavırları nasıl mesela belki sen alınganlık yapıyosundur ? Baksana herşey üst üste gelmiş hayatındaa..
Buraya geldiğinde içinden ne geliyrsa paylaşabilirsin burdan sana zarar gelmez aslaa :KK16:

ay ne güzel :nazar:
ah ah ben de nişanlanaydım bir:26:

Aday yok mu adayy :KK1:

konuşmayı sevmeyen topik mi yoksa burası:KK8:

İş yoğunlugundan dolayı gelemiyoruz canım, sizlerde az geliyorsunuz geldikçee yazınn hep :KK1:

Pamukta dün hayır yokdu, bügünde bende yok anlaşılan :KK1:

Havalardandırr canımm bende de öyle oluyor :KK1:
Buaralar bende herşeye ağlar oldummm, bi donuyom bi yanıyommm nevrimm döndü :KK1::KK1:

pamukta dün hayır yokdu, bügünde bende yok anlaşılan :KK1:

:KK1::KK1: Ay sorma perimmm kaçgündür canım sıkılıo benmde ya burda bile okuyupta cevap yazasım gelmio :KK1:

kızlarrr ben geldım..
ya dun o kadar yogundum kı ne anlatılır ne gosterılır yanı...
---------------

dun patrona cok kızdım btn ısı bana yıktı..
ama ben bılıyorum onlara yapacagımı..
neyse bgn sızınleyım nasıpse :)

hayırlı cumalar bu arada..

Hımm tmm o zaman geç kalmadıkk :KK9:

Başın sağolsun canımm ilk önceliklee..
İlk önce kızını düşünmelisin canım o bu dünyadaki en masum şeyy .. Sevgilinin tavırları nasıl mesela belki sen alınganlık yapıyosundur ? Baksana herşey üst üste gelmiş hayatındaa..
Buraya geldiğinde içinden ne geliyrsa paylaşabilirsin burdan sana zarar gelmez aslaa :KK16:

Aday yok mu adayy :KK1:

İş yoğunlugundan dolayı gelemiyoruz canım, sizlerde az geliyorsunuz geldikçee yazınn hep :KK1:

Havalardandırr canımm bende de öyle oluyor :KK1:
Buaralar bende herşeye ağlar oldummm, bi donuyom bi yanıyommm nevrimm döndü :KK1::KK1:

:KK1::KK1: Ay sorma perimmm kaçgündür canım sıkılıo benmde ya burda bile okuyupta cevap yazasım gelmio :KK1:
hayırlı cumalar herkeze:KK16:
havalardanmi artık bilmiyorum ama, biran önce düzelsede, keyfimiz gelse!
Birazdan kursa gideceğim, umuyorumki biraz degisiklik katarda, bugün biraz enerjim gelir! Bikdim ya hep aynı şeylerden! eskiden sıkıldığımda alış verişe çıkardım, evlendiğimden beri onuda yapamıyorum:KK43: sitresi nasıl dagitacagimi şaşırdım:KK9:

Birazdan kursa gideceğim, umuyorumki biraz degisiklik katarda, bugün biraz enerjim gelir! Bikdim ya hep aynı şeylerden! eskiden sıkıldığımda alış verişe çıkardım, evlendiğimden beri onuda yapamıyorum:KK43: sitresi nasıl dagitacagimi şaşırdım:KK9:

ne kursuna gıtcen kuzum

kızlarrr ben geldım..
Ya dun o kadar yogundum kı ne anlatılır ne gosterılır yanı...
---------------

dun patrona cok kızdım btn ısı bana yıktı..
Ama ben bılıyorum onlara yapacagımı..
Neyse bgn sızınleyım nasıpse :)

hayırlı cumalar bu arada..

:)))) ah şu patronlar seni bizden mahrum bırakıyorlar:)))

:KK1: BUGÜN BİRAZ DAHA İYİ HAVA BURDA GGÜNLÜK GÜNEŞLİK ENERJM BİRAZ GELDİ :d AMA SİZ YOKSUNUZ:))))))))
NE KURSUNA GİDİOSUN KIZ İŞLEMİ İLGİLİ

:KK1: BUGÜN BİRAZ DAHA İYİ HAVA BURDA GGÜNLÜK GÜNEŞLİK ENERJM BİRAZ GELDİ :d AMA SİZ YOKSUNUZ:))))))))
NE KURSUNA GİDİOSUN KIZ İŞLEMİ İLGİLİ
Kafamda başka bir iş var, o buyüzden onun için aldığım bir kurs canım.
vallah benim hala enerjim yok, 10 dak. Sonra çıkacağım. Ona bile gidesim yok, gecen haftada gitmedim, bu severde bahane üretmem zor:)

eft.. Pis onlar.. :)

bebegım sız neler yapıyosunuz..
Pambukcum kocam bana dun cok cırkınsın dedı bılıomusun..
Agzını burnunu kırcaktım..

Bu arada gülşenim nerde yaa..
özledim kuzumu ben :KK43:

bizde napalım valla havalar ısınsada gezsek diye düşünüp druyoz öyle:))))))
aaaa niye öyle dediki şaka yapmıştır canım:)))

evet güşen yok:KK43:

Kafamda başka bir iş var, o buyüzden onun için aldığım bir kurs canım.
vallah benim hala enerjim yok, 10 dak. Sonra çıkacağım. Ona bile gidesim yok, gecen haftada gitmedim, bu severde bahane üretmem zor:)

:)) HIMMM İŞ KADINI OLCAN KARİYER YAPICAN BAMBASKA OLUCAN HADİ BAKALIM:)))))))))
DELİİİ KENDİNEE GEEL GİT Bİ DUŞ AL :d OOOH FÖN ÇEKTİR GİYİN KUŞAN AĞDA GÜNÜN GLDİYSE TÜYLERİNDEN KURTUL:))))

Puffss sabahtan beri ofiste temizlik yapıyoruzz elektirkler yeni yapıldı yer gök tozz olduu yaaa :KK5:

Akşam olsada eve gitsemmm :KK4:

X