aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

ama ben dedim çalışmıyorum bekarım 24 yasındayım diye.
bu yaz nişanlanabilirim onu da ekleyim ayrıntı oldu mu
ya da siz sorun ben anlatayım

hımm hangi ildesin:) sewgilinle nezamandır tanışıosunuz:) nişan olursa sewiniriz:))))))))))
neden çalışmıosun:) dinleniomusn işmi bakıosun:))

hımm hangi ildesin:) sewgilinle nezamandır tanışıosunuz:) nişan olursa sewiniriz:))))))))))
neden çalışmıosun:) dinleniomusn işmi bakıosun:))

istanbuldayım. sevgilimle 4 yıl olacak bu yaza düşünüyoruz Allah nasip ederse
atanamadığım için çalışamıyorum

istanbuldayım. sevgilimle 4 yıl olacak bu yaza düşünüyoruz Allah nasip ederse
atanamadığım için çalışamıyorum

ay maşallah hadi :) sırada ben varım yaza düğünüm var:) esmerinde istemesi ve nişanı var şimdide sen geldin hadi bakalım gelin kızlar çoaldı :)) aa güşenimizde istanbulda:)
atannırsın merk etme hayrlısı olsun üzülme:)

ya biz düşünüyoruzda işte kendi kendimize gelin güvey oluyoruz belki
inşallah olur yaşımız geöiyor anne olmak istiyorum artık

hadi maaşallah hepinize
en zoru zaten isteme aşamasıdır bence çok heyecanlı olsa gerek

aayy hemde nasıll çok heycanlı çok stresli bi okadarda güzel oluyor:)))

ama ben dedim çalışmıyorum bekarım 24 yasındayım diye.
bu yaz nişanlanabilirim onu da ekleyim ayrıntı oldu mu
ya da siz sorun ben anlatayım

Hayırlısı olsun canımm

Benide ALLAH nasip kısmet ederse 16 martta istemeye geleceklerr

Sorma sorma çok heyecanlı oluyorrr

Güzell şeyy amaaa

[ı]merhaba canım hoşgeldin aramızaa

Hayırdır ne olduu anlatmak istersen dinlerizzz seni[/ı]

valla nasıl anlatayım bilmiyorum .. Siz evlenmekten bahsediyorsunuz benim olaylar sizin tam tersi... Ve ne yapacağımı bilmiyorum ... şuan bütün çevremden kendimi soyutladım ... Yanlız takılıyorum bir kızım var onunla vakit geçirerek kendimi avutuyorum ...

eşinlemi bi problemin var

Eşimle ayrılalı 2 sene oldu.. 2,5 yaşında bir kızım var ... eşimle ayrıldıktan sonra hayatımın alt üst oldu... annemle babamda 35 yıllık evliliklerini bitirdiler. annem kızım ananem ve dedem yaşıyorduk gecen sene dedemi 3 ay önce ananemi kaybettim.. sonra işten ayrıldım iş buldum v.s. sonra hayatıma biri çıktı kötü amellerine beni aalet etmeye çalıştı ayrıldık sonra bir iş yeri kurdum 8 ay sürdü batırdım şuan borçlarım falan var... yani olaylar üstüne olaylar... şimdide bir birlikteliğim var o ama şuan 6 aydır eşinden ayrı 2,5 yaşında onunda bir oğlu var ... hergün oğlunu 1 saat görüyor bende kızımla yaşıyorum şuan .... ama bazen kafam karışıyor...yani sevgilimin tavırlarından... şuan böyle oturup dertleşebileceğim kimsemde yok herkesi sildim soyutladım çünkü kendimi... böyle internette paylaşmaya başladım bir kaç gündür. nasıl bir hayat beni bekliyor yanlış mı yapıyrum doğru mu bilemiyorum ...

kaç yasındasın peki eşinle neden bitti ? bu aradabasınızsaolsun Allah rahmet eylesin ikisinide.. eşinizle hiç görüşmüomusunuz çocuk için?
görüştüğünüz kişi kiminle kalıyor peki eşiyle görüşüomu? ve nasıl bi tavır sergiliyorki aklın karışıyor?
kızını düşünerek hareket et olurmu bu çok önemli bak yanlş evliliğin olmuş bitmiş onun üzerine bii varmıştı kötü diosun şimdide bu ? çok iyi düşünmen lazım borç harç bi şeklde ödenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…