aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

anaam grimiydim kız :))))))))))))
evet evet öğrenicez bakalım bizde seni öslüyoruusss topiğe gelnler kimler var diyo isim sayıos ama saydığımız isimlerden gülşen ortalarda yok

vay vay vay perimin on parmağında on marifet
ben hiç beceremem valla
işiniz mi çoktu bebeğim neden birlikte olamıyosunuz
benim tocam evdeyken 1 dk. ayrılmaz dibimden canım ya çok özledim

vay vay vay perimin on parmağında on marifet ben hiç beceremem vallaişiniz mi çoktu bebeğim neden birlikte olamıyosunuzbenim tocam evdeyken 1 dk. ayrılmaz dibimden canım ya çok özledim
Pek sayılmaz ama inşallah geliştireceğim:))Sende yapa bilirsin hayatım, İnan hiç zor değil:))ben gecen Internetden düğme deliği yapmazsınız öğrendim, şimdide ferman dilemezsiniz tekrar öğrenmek istiyorum Yok hayatım, eşim dun tembellik yapmak istedi, karanlık oldugunda çıkalım dedi, bu severde ben yemek, banyo vs var diye çekindim.Beyimiz, evliliğe alışmaya başladı galiba, bu yüzden bekarlik rahatlığına tekrar arada bir dönuş yapıyor:d benimde bir Pazarı'm var, oda evin icinde geçiyor, geçse iyi, bir şeyde yaptırmıyor paşam:))

Kızlarr ben geldimm uzun zaman olmuş bee girmeyeliiii ((

İş yoğunlugu sonracığıma okul yoğunlugu ancak girebildimm..

Okulun kütüphanesinden yazıyorum sizlere :))

C.tesi kıyafet baktım annemlerle beğendik bir iki bişey ama bakalım ne alıcam :)) Herkez farklı birşeyy beğendii hihii :))

Bu perşembe akşamı benim uygulama turum var aşkımda gelecek birlikte kapadookya ya gidicezz , söz öncesi iyi olacak vee bu bizim ilkk tatilimizz :)) yanımızda 50 kişi olacak ama hepsi okul arkadaşlarımm :)) Annemlerden gizli götürüyorum onuu amann duymasınlar !!

Pazar akşamı döneceğizz, keşke hiç dönmesekk..

Bu söz muhabbeti iyiden iyiye germeye başladı artıkk ! annesi ve babası hala nasip kısmet diyrr !! annem pür telaş hazırlık halindee (

babam birşey olsada vazgeçsem modundaa... çağırdığımız misafirler ayaklarına gitmiyoruz telefonda çağırıyoruz diye dertlenmektee !! herkezz mir mutsuzz kimse olumlu bakmıyorr pehh böylee işeee...

Böyle günleri zehir etmeye bayılıyorlarr..

neyse kuzucuklarr ben derse gideyimm sonra yine gelirimm :))

Buarada hepiniz beni unutmuşunuzz esmerr_ nerde diyen olmamışş, neysee ben yinede sizi seviommmmmmm

esmerim biçim biçim boşver bu dönemlerde hep olan şeyler bunlar
nasıl can sıkıcı dimi ama herşey yzüğü takana kadar allahın izniyle
tatil olayınada bayıldım yani biz evlenmeden önce hiç yapamadık böle şeyler
çok güsel geçer işallah

dogunal nerdesin ama yaa izahat istiosun yoksun anacım

perim ben birascık dantel ve süper etamin yapabiliorum hepsi o
ama giydiğin kıyafetlere istediğin düzenlemeyi yapmak zevkli olsa gerek
benim tocamın yeni zevki internetten kurtlar vadisi pusunun tekrarlarını izlemek
beni alıyo yanına elele dizdize polat izliyoz çok romaktik oluyo

esmerim unuturmuyuuzz:)) okul ve işi bi arada götürdüğün için sık girmediğini biliyoruz o yüzden soran olmadı :)
öncelikle tatil işi süper olmuş :))) ah ah keşkeem bizde yapabilsek öle şeler ama nasip olmadı hiç :)))))))) umarım hayalinden dahada güzel geçer:)

ımmm kısmet diye baka dursun onlar boşver sen :))))) annende çok kendini paralamasın neticede gelecek adamlarda sizler bzler gibi yormasın kendini kıyamam :) sonracıma babana bakma ߀nimkide öyleydi şimdi nişanlım tek kalsın evde damadı yemeğe çaır yazık çocuk açmı duruyor evde der hahaha:) ımmm akrabalara gelince sen onlara bakma herkez darılcak biyer ara bu tanışma zaten çağrıldıklarına dua etsinler

Esmerim, tatlım boş ver büyükleri:) emin ol, erkek tarafı sorun çıkartmazsa, kız tarafı yapar, o yapmazsa başkası yapar..:)Evlilik süresinde aileni iyi dinlemeni tafsiye ederim, erkek tarafına ise dikat etmeni.Evlendikten sonra artık zaten kimsenin soz hakı olamaz. Eşine Gül gibi geçinir gidersiniz:)Gülşenim, dantel cok zor ya:) maşallah yapa biliyorsan! Akyol ne anlıyorsunuz şu kurtlar Vadisi'nden, benim eşimde o dizinin hastası, zorla izliyorum bende

kızlarrrrrrrrrrrrrr....
yıne yoksunuz valla falakaya yatırcam artık sızı

bugun pambukumun dogumgunu...
nıce senelere kuzum benım...
sana ugur getırsın bu yasın...
dugunun masal dugunu gıbı olsun ıns..
kalbı temız arkadasım bnm :)
sevıyorum senı...

Dogunalcim sende olmazsan hiç haberimiz olmayacak, aşk olsun
neyse pamukcum, dogum gunün, tartışmayacağım

kizzz nice yaş günleri dilerim!!

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekküür ederimmm dogunalımmmm amiinnnnnnnnn inşalllaaah hepimizee uğur getirsin yeni yaşlarımıızz:)
ßende sewiorum seni :)

bebişiiiimmmm pamuğumm doğum günün kutlu mutlu olsun emi
rabbim sevdiğinle nice güsel aşk dolu huzurlu yıllara ulaştırsın seni
meleğim benim bundan sonraki yaşlarında herşey gönlünce olsunnnn

bebişiiiimmmm pamuğumm doğum günün kutlu mutlu olsun emi
rabbim sevdiğinle nice güsel aşk dolu huzurlu yıllara ulaştırsın seni
meleğim benim bundan sonraki yaşlarında herşey gönlünce olsunnnn

güşşeeniimmmm:))) çokk teşekküürr ederimm hep birlikte inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))))

kızlar merhabaaaa...
bugun evımde temızlıkcı var mis gibi yapıcak evimi inş..
annemle kayınwalıdemde baslarında..
ohhh temızlık domestos kokan evım olucak akşam eve gıttıgımde ıns :)

bundan sonra 15 gunde bır gelıcek saolsun...
zamanla guvenırsem evde bırakırım ztn
temızlıgı cok sevıyorum..
nolcak bu calısan bayanların halı

nerdesınız sız yaa..
dertlendım surda :)

:))))))))) ooh mis gibi oLucak ... ay bende annemde maalsef gıcık bi huy var istediği kadar temizlesin bi başkası hayatta elimi değmeden temiz olduğunu hissedemem illa ben yapıcam sanki yapan yapamıyor

:))))))))) ooh mis gibi oLucak ... ay bende annemde maalsef gıcık bi huy var istediği kadar temizlesin bi başkası hayatta elimi değmeden temiz olduğunu hissedemem illa ben yapıcam sanki yapan yapamıyor

EVLENINCE GORURUM SENI HANGISINE YETISCEN..
10 a bolunuyorsun resmen.. bıde temız bır kadın buldun mu
kendın gıbı yapıyor walla
..

neyse napıosun bebeısım sen naptın dun dogumgununde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…