- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
ah ben kıyamam kuzuma yaa bizde bu kız nie gri oldu dioduk
neyse yaşayarak öğreniyoz bebişim
biz bayadır sadık görüşemiyoruz çok üzülüyorumm ben giremiyorum sürekli
hepinizi çoooooooook özlüyorummmmm
canım kuzularım benim
Hahah :d eşin ozaman duymazsin:))Eskiden günlükmus bebek elbiseleri, yorgan fallan dikuyordum, ama 18 yaşımdan beri dikmiyorsun, bu yüzden dikiş dışında herseyi unutmuşum, şimdi yine başladım:)) ablamın elbiZesinde götür dekoltesi vardı, onu kapatacağım, dünde kulanmadigim bir cekedi, başka bir cekete kullanarak bir hava verdim, değişik olacak, aynı kumaşdan çantasını yapacagım ve çapka yada eldiven :82:Yaz gelsin ciciler Fallanda yapacagım:)) çarşıya önemsediğim için, kulanmadigim parçalardan faydalanıyorum, gercekde süper oluyor:)) aklımda bir sürü şey var, fakat hiç zamanım yok(Bu arada ne guzel kocişkonla zaman geçiyorsunuz, biz dun yürüyüşe bile çıkamadık
Pek sayılmaz ama inşallah geliştireceğim:))Sende yapa bilirsin hayatım, İnan hiç zor değil:))ben gecen Internetden düğme deliği yapmazsınız öğrendim, şimdide ferman dilemezsiniz tekrar öğrenmek istiyorumvay vay vay perimin on parmağında on marifetben hiç beceremem vallaişiniz mi çoktu bebeğim neden birlikte olamıyosunuzbenim tocam evdeyken 1 dk. ayrılmaz dibimden canım ya çok özledim
bensiz burda neler oluyor...
biri bana acilen açıklama yapsın
Kızlarr ben geldimm uzun zaman olmuş bee girmeyeliiii((
İş yoğunlugu sonracığıma okul yoğunlugu ancak girebildimm..
Okulun kütüphanesinden yazıyorum sizlere :))
C.tesi kıyafet baktım annemlerle beğendik bir iki bişey ama bakalım ne alıcam :)) Herkez farklı birşeyy beğendii hihii :))
Bu perşembe akşamı benim uygulama turum var aşkımda gelecek birlikte kapadookya ya gidicezz , söz öncesi iyi olacak vee bu bizim ilkk tatilimizz :)) yanımızda 50 kişi olacak ama hepsi okul arkadaşlarımm :)) Annemlerden gizli götürüyorum onuu amann duymasınlar !!
Pazar akşamı döneceğizz, keşke hiç dönmesekk..
Bu söz muhabbeti iyiden iyiye germeye başladı artıkk ! annesi ve babası hala nasip kısmet diyrr !! annem pür telaş hazırlık halindee(
babam birşey olsada vazgeçsem modundaa... çağırdığımız misafirler ayaklarına gitmiyoruz telefonda çağırıyoruz diye dertlenmektee !! herkezz mir mutsuzz kimse olumlu bakmıyorr pehh böylee işeee...
Böyle günleri zehir etmeye bayılıyorlarr..
neyse kuzucuklarr ben derse gideyimm sonra yine gelirimm :))
Buarada hepiniz beni unutmuşunuzz esmerr_ nerde diyen olmamışş, neysee ben yinede sizi seviommmmmmm
Esmerim, tatlım boş ver büyükleri:) emin ol, erkek tarafı sorun çıkartmazsa, kız tarafı yapar, o yapmazsa başkası yapar..:)Evlilik süresinde aileni iyi dinlemeni tafsiye ederim, erkek tarafına ise dikat etmeni.Evlendikten sonra artık zaten kimsenin soz hakı olamaz. Eşine Gül gibi geçinir gidersiniz:)Gülşenim, dantel cok zor ya:) maşallah yapa biliyorsan! Akyol ne anlıyorsunuz şu kurtlar Vadisi'nden, benim eşimde o dizinin hastası, zorla izliyorum bendeKızlarr ben geldimm uzun zaman olmuş bee girmeyeliiii(( İş yoğunlugu sonracığıma okul yoğunlugu ancak girebildimm.. Okulun kütüphanesinden yazıyorum sizlere :)) C.tesi kıyafet baktım annemlerle beğendik bir iki bişey ama bakalım ne alıcam :)) Herkez farklı birşeyy beğendii hihii :)) Bu perşembe akşamı benim uygulama turum var aşkımda gelecek birlikte kapadookya ya gidicezz , söz öncesi iyi olacak vee bu bizim ilkk tatilimizz :)) yanımızda 50 kişi olacak ama hepsi okul arkadaşlarımm :)) Annemlerden gizli götürüyorum onuu amann duymasınlar !! Pazar akşamı döneceğizz, keşke hiç dönmesekk.. Bu söz muhabbeti iyiden iyiye germeye başladı artıkk ! annesi ve babası hala nasip kısmet diyrr !! annem pür telaş hazırlık halindee ( babam birşey olsada vazgeçsem modundaa... çağırdığımız misafirler ayaklarına gitmiyoruz telefonda çağırıyoruz diye dertlenmektee !! herkezz mir mutsuzz kimse olumlu bakmıyorr pehh böylee işeee... Böyle günleri zehir etmeye bayılıyorlarr.. neyse kuzucuklarr ben derse gideyimm sonra yine gelirimm :)) Buarada hepiniz beni unutmuşunuzz esmerr_ nerde diyen olmamışş, neysee ben yinede sizi seviommmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrr....
yıne yoksunuz valla falakaya yatırcam artık sızı
bugun pambukumun dogumgunu...
nıce senelere kuzum benım...
sana ugur getırsın bu yasın...
dugunun masal dugunu gıbı olsun ıns..
kalbı temız arkadasım bnm :)
sevıyorum senı...
Dogunalcim sende olmazsan hiç haberimiz olmayacak, aşk olsun
neyse pamukcum, dogum gunün, tartışmayacağım
kizzz nice yaş günleri dilerim!!
deliiiiii çok teşekkür ederim perimmmmmm
ehh pambukcum, 26'mi olduk?
bebişiiiimmmm pamuğumm doğum günün kutlu mutlu olsun emi
rabbim sevdiğinle nice güsel aşk dolu huzurlu yıllara ulaştırsın seni
meleğim benim bundan sonraki yaşlarında herşey gönlünce olsunnnn
kızlar merhabaaaa...
bugun evımde temızlıkcı var mis gibi yapıcak evimi inş..
annemle kayınwalıdemde baslarında..
ohhh temızlık domestos kokan evım olucak akşam eve gıttıgımde ıns :)
bundan sonra 15 gunde bır gelıcek saolsun...
zamanla guvenırsem evde bırakırım ztn
temızlıgı cok sevıyorum..
nolcak bu calısan bayanların halı
nerdesınız sız yaa..
dertlendım surda :)
:))))))))) ooh mis gibi oLucak ... ay bende annemde maalsef gıcık bi huy var istediği kadar temizlesin bi başkası hayatta elimi değmeden temiz olduğunu hissedemem illa ben yapıcamsanki yapan yapamıyor