aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

Kocamı
Bana, utanmiyormusun evli bir adamdan bunu istemeye diyorve Eğer beni sevsen vicdanım rahat olsun isterdin.. lakin sen beni vicdansizliga zorluyorsun fallan fillan arada bir test etmek cok eylenceliymiş

:))))))))))))))) aay deLiiii ßenimki düşmüo pek öle şeylere ya maalsef iiyii ypmsın size eğlence olmuştur perim:)))))))))))

günaydın pamuk şekerim :)
ay kızlar kar yagıyor burdaaa...
annem geldı memleketten...
butun havadıslerı verdım...
sabah kocamla ıse gelırken benm boyun ondan 15 cnm kısa oldugu ıcın şemsiye krızı yasadık
ben boyuma gore tutuyorum oda egılıp bukulmek zorunda kalıyor cok hosuma gıdıyor ne yalan solıım..
bıtane daha semsıye alın dersenız..
olmazzzzzzz
bız bır semsıyede kocucaz hihihihi

yeni kızçeler katılmıs aramıza..
ama kımse kendını ayrıntılı tanıtmıyor..
bız tanıyamıyoruz...
kızzzzzzzz esmerrrrr.........

pambuk gelın oluyor sırada esmere gelıyor............. tey tey teyyy

sabah havadisleri geldi :))) aay karmı yağıyor inamıyorumm burdada güneş var ama serin hava:)))
evet yeni kızçler kendini tanıtmaktan kaçınıyor:))))))))))))... esmerrrr ben evleniyimde sonra sana sölerim ona göre evlenir yada evlenmezdin önce ben yakıyım başımı

evet hemde lapa lapa yagıyor ama tutmaz cunku cemre dustu...
ay iş yerındeyım pek sıkıldım..
bıtane trafık baktım sadece..
ıcımde almıyor..
annem geldı memeleketten dun...
su an onla evde olup kucagına yatıp sacımı oksamasını ısterdım..
sonrada analı kızlı kahve keyfı yapmak...

neyse 7 saat kalmıs cıkamama :)

vay be mewsimler ne yapcaını şasırdı :)
aayy izin alma şansın yokmuydu hakkaten annen burdaykende işe giidp gelmek ölüm olur ya:)))

Günaydınnnnn kısçelerrrrrr

Yeni gelen hatunlar sizlerde hoşgeldinizz evet biraz daha ayrıntı bekliyoruzz hihihihi bakk ben öyle mi yaptımmm

Bu hafta c.tesi fatihe gidiyoruz kızlar annemle yada sevdiğimle kıyafetime karar vericemm.. satılmasın diye kapora bırakıcam sonra söz günü gidip kv ile alıcazzz inş çok güzel elbiseciklerr bulurumm dua edin lütfennnn :18:

Kahvee !! Ben en son sevdiğime vericemm tuzlu olcak yaa karışmasınn

Bende bildiğiniz sakarlardanımm Artık çarpa çarpa döke döke götürürüm herşeyii , vee tüm servisi ben yapıcakmışımm annem öyle diyor inşş başıma bişey gelmezzz rezil etmem kendimii

Evde isafirleri nereye oturacağımıza bile daha karar veremedik , şimdi biz 2+1 annem ninemi, teyzemi, dayımı, eşini kuzenleri, yiğenleri, halamları, amcamı, amcamın gelini vs çağırdı hepp

Onlarda gelecek biz evde nerden bakarsan bak 35 kişi oluyoruz, nereye oturcazz ne gerek var bu kadar insana bilmiyorm ki !

Birde gelen insanlarr herşeye burunlarını sokan tipler ! Akşam dayımın gelini aradı nişanı siz yapıyormuşsunuz ne alaka ? Siz mi damat tarafına uyucaksınız onlar mı size uyacak dedi.. Bende istanbulda böyle oluyorr bizde böyle yapıcaz dedim ! Annem salon tutucakmış ! ağustos sonu gibi nişan yapıcakmışızz !!!! Güyaa benim nişanımm

Sevgilimde gelecek hafta sonu 15 gün kadar izin alacak o yüzden çokk çalışıyorr gece 10 lara 11 lere kadar !! Knuşasmıyoruzz özlüyorummm hadii o daa bir sorunn bir ton kavgaa ettikk

Barıştık şimdikk amaaa ağladımm bi tonnn

Bu sabahta işe gelirken, minibüse bindim yanlış yerden getirdiii bayrampaşada KAY-BOL-DUM !!!! sabah sabah işe geç geldimmm sinirleriim alt üst olduu ağladımm ağladımmmm dahaa yenii kendime geliyormmm

Karışık anlattım biraz kusura bakmayın canlarım , doldumm şu aralarrrr

Burasıdaa soğuk bee donuyomm !! Geçen ay çok elektrik faturası geldi diye müdür çok açmayın klimayı dedi bizde donuyoruzzz burdaa

anlaştık canım , sen evlenme demezsen evlenmicemm

Kıss nerde oturuyosun kii ?? :26:
Annende hoş gelmiş canım,
Eve gidince kahve yaarsınn miss gibi içersin anacığınlaaa

ya sen hangi sıra geldi , görmemişim:44:
canim beni görecekdiniz, hem suçlu hem güçlüydüm
O çirkin karını Burak beni al dedigimde, benim herife sen nasıl olurda, benim karım çirkin değil diye savunmuyorsun diye bir sürü şey dedim

tabi, kv gitme yolunda iken piskolejisin bozuldu, elin ayağın titredi değilmi

:))))))))))))))) aay deLiiii ßenimki düşmüo pek öle şeylere ya maalsef iiyii ypmsın size eğlence olmuştur perim:)))))))))))
hemde nasıl ya, ama az bus sanki hadi o degilse diye düşündüğüne eminim:d

şekerim, şemsiyeyi eşin niye tutmuyor, daha iyi olmazmı ikiniz için Yoksa ila, adam iki bükülümu olsun diyorsun

bu aralar gergın olursun cnm yenı bır yola cıkıyorsunuz ya ondan...
ay o burnunu sokanlar yokmu..nişanla kına gecesı kız tarafı yapar tabıkıde..
herseyı erkek tarafına yıkmak ne alaka..
bu dusuncelerı hıc sevmıyorum...
neyse cnm sıkma canını moralınıde bozma.. cok guzel gunler senı beklıyor..
aglama skaın bıdaha

ay kıyamam sen iyiyce strese girmişssin:) canım bizdede çok kalabalık gldiler ve eve zor sığdık herkez bi odaya dağıldı.. kesinlikle bi kuzenin felan olsun yanında yoksa servislerde çok geç kalırsın...
bu arada kahveyi en son getir damada ve şöle bi fincan al :)
http://www.bitenekadar.com/nostaljik-islemeli-kapakli-kahve-fincani-19704-firsat-urun

sonracımaaaa sewgülüne çatma o çocukta senin için çalışıyor:) bak herşey yoluna girdi negüsel daha ne istiosun:) sakin ol tadını çıkar herşeyin:)

hahahahaha deli ya:) yok kız düşünmemiştir adamın günahını alma:)))))))

Canımmmm yaaaa
Ben yada o ne fark ederkii KOCAM olucak o benim ! ikimizde aynı oranda harcama yaparızz yada yapmayızz kimee neee
İlla sinirr edecekler insanııı
Bakalım dahaa nelerr olucakkkkk Düğü arihide gelecek yaz yada sonraki yaz ! amaa niyee kadar uzatıyosunn diyorr bu seferdee !! Senin gibi 1 ay içinde evlenip sonrada sürüneyim mii ALLAH ALLAH

Arkadaşım olsun istedim çocukluk arkadaşım, annem o kadar cok misafirimiz olacak milleti toplama benim baışma dedi !

Tmm canım sevgilime söz daha bulaşmıcamm

Beni anlayan bir tek o var zatenn

Son düzenleme:
Arkadaşım olsun istedim çocukluk arkadaşım, annem o kadar cok misafirimiz olacak milleti toplama benim baışma dedi !

Tmm canım sevgilime söz daha bulaşmıcamm

Beni anlayan bir tek o var zatenn [/I]

aman bi kişimi batıcakmış sen annene bakma çağır:) çünkü 15 20 kişi vardı bizde kuzenimle zar zor yetiştik .mesela kahveleri sen dağıtıcaksın arkadan hemen suları biri getircek..
nebilimm el öpme olucak önden kız tarafından biri öpücek damat ve gelin onu takip ederek gidicek :) ayaklarına terlik vericeksin.. bi anda sen mutfaktyken 2 bardak daha boşalcak neden beklesinler biri daha olsun. tabakları dağıtırken çayları kim dağıtıcak ? vs vs:))) tek kalma derim ama yinede sen bilirsin:)

Çok biliyoo o tövbee
Bende bu nedenlerden dolayı arkadaşımı istedim çünkü diğerlerini küçük bebekleri varrr
Hemde onlar herşeye bir kulup bulurlarr... En azından beni anlayan biri olurr yanımdaaa

ama ben dedim çalışmıyorum bekarım 24 yasındayım diye.
bu yaz nişanlanabilirim onu da ekleyim ayrıntı oldu mu
ya da siz sorun ben anlatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…