aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

eltim 86Lı yani 2 yas büyük benden evlilikleride 3 4 sene oldu bebişleri var 1 yasında

Resminide değiştir:)) yakı da bende değiştireceğim! Bizim herifde gördü:s tam olarak nasıl değiştiriliyordu ?

deiştim resmide canım .. bize ulaşın kısmı varya oraya mail atıosun rumuzun eski konularda dahil olmak üzere değişmesini istiyorum diye. 3 seçenek yazıosun onlarda hangisi uygunsa onu seçiyorlar:))) hemen onaylanıo

Ne iyimiş:)) sevdim ve kesinlikle değerlendirmek için biraz bekleyeyim
ehh kız anlat? Bugün bir acayip sıkılıyorum kk hiç çekilmiyor O terlerde kaç gündür yamukluk yapıyor

Kiz bu arada sevgiline bir şey aldinmi? Ben don kilot fallan aldım heheh

ay bugün nedense banada sıkcıı geliyor girip konuları okuyasım bile yok
yook almadım canım 14 şubatı kutlamıos ki martta doum günlerimiz ve yıl dönümlermiz var artık ona saklıOm tab, taksitlerdn elimize para kalırsa
hahaha don kilodnu yesinler emii iyi yapmıssın kırmızı alsaydın

Dogruya unutmuşum:)) kırmızı dedin ya, bu dan 3,4 yıl önce şakasına acayip sapık bir şey almıştım dogum gunünde :)) hala saklamış:d
acaba nasıl bir şeydir diye hayal etmeye calişsan, emin ol yaklaşamazsin:)) Gül Gül koparsın:))

ama busever akili, uslu don mon, çorap aldım:)) yanına belki tatlı hoş bir şey daha alırım tamamdir e

piiis sapıkkk aaay ne aldın kız Allahaskınaa

Şimdi bunu kırmızı renk olarak duşun
Kirmizi tüyden sac gibi bir şey vardı kafasında, ve gözleri boynuzları olan bir şeytan gibi figüre olan dondu hahahbu arada

resim hemen sile biliyormuyuzSiliniyorsa , hemen anlarda adımız çıkmazsın sapığa

Eklentiler

• $image.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:

hahahahha
ınanmıyorum sizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…