- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
- Konu Sahibi pambukmelek8788
naparsınızz fıstıklarr
napalım canım fantazi hediyeleri konuusos:))))))))))) sen nposun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naparsınızz fıstıklarr
hahahahha
ınanmıyorum sizeee
Kızlar resim silindi değilmi
melekcim Google erotik erkek kilot yaz, çıkar bence, ama giyeceğini hiç hayal etme
Size güvenimiz sonsuz! Silerken nasilda panik yaptım !!:dBen eldiveni koymuştum :$Bunu kocacigimmm yapmayı düşünüyorum (a)
Cok korkunç aslında ya, hiç erotik değilZaten seni. İcin ilk gece vergi olcak hiç tafsiye etmem hahahAma gir gır için al!! Senden korkar:dBenimkisine giydiremedim, aldı şapka niyetine takdi kafta:dresm silinmiş cnm merk etme hahahah tamam cnm alıyımda balayında giydirrim ben onu
Cok korkunç aslında ya, hiç erotik değilZaten seni. İcin ilk gece vergi olcak hiç tafsiye etmem hahahAma gir gır için al!! Senden korkar:dBenimkisine giydiremedim, aldı şapka niyetine takdi kafta:d
Vallah aslında tam olarak nasıl yaptığımı bilmiyorum:dhahah eldiven çok hoşmuş cnm:)))))))))
kız resmi nasıl sildin ben geçen uğrastm silemedim
Vallah aslında tam olarak nasıl yaptığımı bilmiyorum:d
yanında bir kutu vardı, ona tıkladım silindi, ama resimlerimin arasında hala görünüyor hahah burada internet beni oldurdu, cok yavaş ve takılıyor
Bakdinmi kız seksi kırmızı donaperimm ben çıkıorum öptüm seni mucukkk mucukkk :)))
Bakdinmi kız seksi kırmızı dona
ve öptüm canım, görüşürüz
Benimki 10 tl geçmez, ayrıca şaka yapıp zadece gir gırına alcaksin, boş ver:day baktımda öyle çok şık bişe bulamadım bikaç tane buldum onlarda 40tan baslıO giyse alıyımda yaniii komedi olsun diye şmdi 40 tl
Benimki 10 tl geçmez, ayrıca şaka yapıp zadece gir gırına alcaksin, boş ver:d
duayen seni sapık sanıp korkada bilir
Ben vallah cok usluyumhahaaha hakketen kız sen kaşınıosun diye ben zararlı çıkmayım sonra:)))))))))) nikahta var çünkü
Ben vallah cok usluyum
kiz, kendi elinde, kendinde dike bilirsin
cok basit! İstersen anlata bilirim nasıl yapacagını
Neyse ehh bugün ne var, ne yok? Ben uykulu, uykulu geldim
bir kac gündür evimizin karşıdaki barda eylence var, güm güm saat 01:30 kadar Öküz vallah bu hollandalılar, sabaha kadar içip içip uykusuz işe gidiyorlarkoçam ne güzel misler gibi uyudu
hahaha yok kıs ben elimde dikmeyi beceremem bedeni tutmaz ahahahaha :)))))))))))))))))
öküzcük kaçmış onların içine:))) sen nereden gelin oraya :)
erkekler top atsan uyanmaz kız zaten olan bize oluo
günaydın kızlarrr