aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

Cok korkunç aslında ya, hiç erotik değil:KK70:Zaten seni. İcin ilk gece vergi olcak hiç tafsiye etmem hahahAma gir gır için al!! Senden korkar:dBenimkisine giydiremedim, aldı şapka niyetine takdi kafta:d

hahahahah doğru diosun aslında korkunçken iice korkunç olucak kndimede onun bayan versiyonunumu alsam napsam :KK1::KK1:

Vallah aslında tam olarak nasıl yaptığımı bilmiyorum:d
yanında bir kutu vardı, ona tıkladım silindi, ama resimlerimin arasında hala görünüyor hahah:KK9: burada internet beni oldurdu, cok yavaş ve takılıyor :KK37:

ben beceremedim maalsef :KK1::KK1: editörlere mail attım yardımcı olun diye:KK1::KK1:
sorma bizim nette çok yavasladı bu sıra:21:

:KK1::KK1::KK1: hahaaha hakketen kız sen kaşınıosun diye ben zararlı çıkmayım sonra:)))))))))) nikahta var çünkü :KK1::KK1:
Ben vallah cok usluyum:KK19:

kiz, kendi elinde, kendinde dike bilirsin:KK47:
cok basit! İstersen anlata bilirim nasıl yapacagını :KK52:

Neyse ehh bugün ne var, ne yok? Ben uykulu, uykulu geldim:KK43:
bir kac gündür evimizin karşıdaki barda eylence var, güm güm saat 01:30 kadar :KK5:Öküz vallah bu hollandalılar, sabaha kadar içip içip :nazar:uykusuz işe gidiyorlar:KK53:koçam ne güzel misler gibi uyudu:KK43:

Ben vallah cok usluyum:KK19:

kiz, kendi elinde, kendinde dike bilirsin:KK47:
cok basit! İstersen anlata bilirim nasıl yapacagını :KK52:

Neyse ehh bugün ne var, ne yok? Ben uykulu, uykulu geldim:KK43:
bir kac gündür evimizin karşıdaki barda eylence var, güm güm saat 01:30 kadar :KK5:Öküz vallah bu hollandalılar, sabaha kadar içip içip :nazar:uykusuz işe gidiyorlar:KK53:koçam ne güzel misler gibi uyudu:KK43:

hahaha yok kıs ben elimde dikmeyi beceremem bedeni tutmaz ahahahaha :)))))))))))))))))
öküzcük kaçmış onların içine:))) sen nereden gelin oraya :)
erkekler top atsan uyanmaz kız zaten olan bize oluo :KK1::KK1:

X