aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

yaaa nişanlımla görüşcess sadece pazarımız var zatn baska şehirden abisi ve eşi gldi. tamam dedik onlarda grlsin. sabah 10da bana msj atmış 11de gördüm aradım açmadı... neyse 11:30da aradı naposn işte dşa flan grym hazrlnlm çkrs felan. ii dedm saat kaç oldu aradım açmıoda.. insan bi arar msj atar demi şunu bunu yapos yada şu saat çkcaz die... çıkmıcaksan annemlerle takılcm dedim bide

Abisiyle eşi gelmiş ya ondan mesaj atamamıştır haber verememiştir celallenme hemen :KK31:

hahahaha :)) dimiii ... bugün eltimler onlarda sözde görüşcez 11de knustuk saat 2 halaa aramadı bide telefonumu duymuooo yaa eltim olmasa valla gitmicem
O yüzden başda senin yerin benim yerim, benim yerim senin yerin hesabı yapacaksın :KK53:
Bu arada hala aramadılar sanırım Tr saati şuan 3:15 olmalı:)

O yüzden başda senin yerin benim yerim, benim yerim senin yerin hesabı yapacaksın :KK53:
Bu arada hala aramadılar sanırım Tr saati şuan 3:15 olmalı:)

3 20 geçe aradılar canım kızdım bağırdım neden aramıosun diye telefon şarjdaydı evi temizliorduk dedi. sonrada duŞ aldım dedi. bende bahane değil die bağrdm gelmiyorum dedim. bu kızdı önce saçmalama felan ... abinler gelince değişiosun dedim ne alakası var melek lkütfen dedi. gelmiyorm dedm suratına kapattım. 10 dk sonra eltim aradı noluur gel ben senin için geliyorum bak diye. dayanamadım tamam dedim gittim. ama nişanlımla konusmadım baya yanastı yaklaştı konustu anlattı etti. 1 saat sonra barıstım.... derkeeen neyse yemek yicektik alılverişten sonra. sonra babası aradı bu arada babası evde tek annesi bi süreliğine memlketine gitti. yemek yaptım gelin demiş . ben ailemden dolayı gidemiyorum nişanlında olsa gitme dedi babamlar.
bende ozaman siz gidin bende ee geçiyim dedim zaten pek aç değilim dedim. eltimde hayır yaaa burda yielim herzamanmı dışarda yioruz dedi. bunun üzerine kaynımda iyi siz yiyin babamlada biz yeriz evde dedi. ortam gerildi biraz. sonra ben kumpir aldım nişanlımda kaşığımı alıodu yemek için. bende sen babanla ye dedim gülerek çünkü şaka oldunu biliyoruz.
oda suratını astı hemen kaşığı uzattım babamla yerim ben dediii sert ve tavırlı bi şeklde. bende kırıldım kaşığı bıraktımm sonra bida verdim ağzına almadı zıkkım ye dedim. abisie yavaaaşşş! dedi
banada geldiler tabi kalktım hızlı bi şekilde lavobaya gittim. ağlama krizim geldi. sonra baktım bu lavabonun kapısında beklio işte çekti yanına önce kızdı felan evet babamla yiceeem yeter artık bıktım tavırlarından diye. bende ağladım beni 2 .plana atmandan bıktım seninle evlenmek istemiyorum ben böyle bi yasam hayal etmedim diye. sonra sarıldı öptü felan işte yanlış anlıOsun bıoşyere kırılıosun ve kırıosun diye dışarı çıkardı hava aldırdı. tamam gel kumpirimizi birlikte yielim dedi götürdü beni abisgilin yanına.

bi gittik onlar küsmüş bukezde... noLdu dedim eltime..eşi kızmıŞ senin yüzünden kavga ettiler büyük olan sensin melek 1 sölüo sen 2 sölüosun ortamı yumusatmak yerine felan diye. sonra arabya bindik bunlar bize laf atıo biz konusmuos beni eve bıraktılar... akşam aradı bi sürü konustu etti. öle kaldı

biraz uzun oldu ama anlatabilmişimdir umarım. bu durumda kim haklı kim haksız. ben mi eltimin doldurusuna geliyorum bilmeden yoksa nişanlım mı abisinin doldurusuna geliyor? yada benmi çocukluk yapıyorum

3 20 geçe aradılar canım kızdım bağırdım neden aramıosun diye telefon şarjdaydı evi temizliorduk dedi. sonrada duŞ aldım dedi. bende bahane değil die bağrdm gelmiyorum dedim. bu kızdı önce saçmalama felan ... abinler gelince değişiosun dedim ne alakası var melek lkütfen dedi. gelmiyorm dedm suratına kapattım. 10 dk sonra eltim aradı noluur gel ben senin için geliyorum bak diye. dayanamadım tamam dedim gittim. ama nişanlımla konusmadım baya yanastı yaklaştı konustu anlattı etti. 1 saat sonra barıstım.... derkeeen neyse yemek yicektik alılverişten sonra. sonra babası aradı bu arada babası evde tek annesi bi süreliğine memlketine gitti. yemek yaptım gelin demiş . ben ailemden dolayı gidemiyorum nişanlında olsa gitme dedi babamlar.bende ozaman siz gidin bende ee geçiyim dedim zaten pek aç değilim dedim. eltimde hayır yaaa burda yielim herzamanmı dışarda yioruz dedi. bunun üzerine kaynımda iyi siz yiyin babamlada biz yeriz evde dedi. ortam gerildi biraz. sonra ben kumpir aldım nişanlımda kaşığımı alıodu yemek için. bende sen babanla ye dedim gülerek çünkü şaka oldunu biliyoruz.oda suratını astı hemen kaşığı uzattım babamla yerim ben dediii sert ve tavırlı bi şeklde. bende kırıldım kaşığı bıraktımm sonra bida verdim ağzına almadı zıkkım ye dedim. abisie yavaaaşşş! dedi banada geldiler tabi kalktım hızlı bi şekilde lavobaya gittim. ağlama krizim geldi. sonra baktım bu lavabonun kapısında beklio işte çekti yanına önce kızdı felan evet babamla yiceeem yeter artık bıktım tavırlarından diye. bende ağladım beni 2 .plana atmandan bıktım seninle evlenmek istemiyorum ben böyle bi yasam hayal etmedim diye. sonra sarıldı öptü felan işte yanlış anlıOsun bıoşyere kırılıosun ve kırıosun diye dışarı çıkardı hava aldırdı. tamam gel kumpirimizi birlikte yielim dedi götürdü beni abisgilin yanına. bi gittik onlar küsmüş bukezde... noLdu dedim eltime..eşi kızmıŞ senin yüzünden kavga ettiler büyük olan sensin melek 1 sölüo sen 2 sölüosun ortamı yumusatmak yerine felan diye. sonra arabya bindik bunlar bize laf atıo biz konusmuos beni eve bıraktılar... akşam aradı bi sürü konustu e öle kaldıbiraz uzun oldu ama anlatabilmişimdir umarım. bu durumda kim haklı kim haksız. ben mi eltimin doldurusuna geliyorum bilmeden yoksa nişanlım mı abisinin doldurusuna geliyor? yada benmi çocukluk yapıyorum
Meleğim baya bir gergin gün olmuş.Bütün sorun nişanlın ciddi ciddi bir saat anlaşip, konuşmadiginizdan, seni baya bir bekletmezsinden başlamiş. Bu gerginliğini atamamişsin, ilk tutumum dogru, 1 saat icinde barişmanisa kadar herşey iyi, hoş.Ama aranizdaki sorunu asla abisine ve beli etmeyecekdiniz. Eltinin ortaligi karişdirip karisdirmadigini bilemeyizki, ama sanmıyorum :))Asıl sorunda babalarına gitmeyince patlamış,Orda haklisin, nişanlıda olsan gitme, ama keşke açıklasaydın üstü kapalı bir dilde!Ayrıca senin yüzünden niye kafga etmişler, abi kardeş anlayamadım, tartışmaları için bir durum yokki..Yasa abisi kızın gönlünü al dedi ve senin nişanlın itras etti,Yada abisi dediki, evlendiğinizde mesella, bu kız seni mahveder:KK70:, Buda abisi ile tatişma yaratı, yoksaniye tartışsınlar kuzum :$Sen salla, kafana takma canım böyle şeyleri herkez yaşıyor, ama önemli olan şeyleri erkek tarafının tanında unutmanız, bir şey yokmuş gibi davranmanız gerek:)) yoksa burda göze çarpan nişanlın değil, o hatalı olsada, seni hatalı bulmak isteyeceklerde:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Meleğim baya bir gergin gün olmuş.Bütün sorun nişanlın ciddi ciddi bir saat anlaşip, konuşmadiginizdan, seni baya bir bekletmezsinden başlamiş. Bu gerginliğini atamamişsin, ilk tutumum dogru, 1 saat icinde barişmanisa kadar herşey iyi, hoş.Ama aranizdaki sorunu asla abisine ve beli etmeyecekdiniz. Eltinin ortaligi karişdirip karisdirmadigini bilemeyizki, ama sanmıyorum :))Asıl sorunda babalarına gitmeyince patlamış,Orda haklisin, nişanlıda olsan gitme, ama keşke açıklasaydın üstü kapalı bir dilde!Ayrıca senin yüzünden niye kafga etmişler, abi kardeş anlayamadım, tartışmaları için bir durum yokki..Yasa abisi kızın gönlünü al dedi ve senin nişanlın itras etti,Yada abisi dediki, evlendiğinizde mesella, bu kız seni mahveder:KK70:, Buda abisi ile tatişma yaratı, yoksaniye tartışsınlar kuzum :$Sen salla, kafana takma canım böyle şeyleri herkez yaşıyor, ama önemli olan şeyleri erkek tarafının tanında unutmanız, bir şey yokmuş gibi davranmanız gerek:)) yoksa burda göze çarpan nişanlın değil, o hatalı olsada, seni hatalı bulmak isteyeceklerde:))

sorma valla hemde ne gerginlikti hala atamadım :)
bu arada bizim yüüzmüzden kavga eden 2 kardeş deil :) eltim ve kaynım kavga etmiş.
kaynım bizim kavgamızın sorumlusunun eltim oldunu sölemiş buyüzden onlarda kavga etmişler.
nişanlımı çok seviyorumm sevmesem zaten hemen affedemem ama böle anlık parlamaları beni deli ediO. sonra hemen gönlümü alır çok uğrasır hiç dayanamaz ama ozamanda ben hemen kabullnemiyorum bu durumu buyüzden de uzuo gidiyor:)

sorma valla hemde ne gerginlikti hala atamadım :)
bu arada bizim yüüzmüzden kavga eden 2 kardeş deil :) eltim ve kaynım kavga etmiş.
kaynım bizim kavgamızın sorumlusunun eltim oldunu sölemiş buyüzden onlarda kavga etmişler.
nişanlımı çok seviyorumm sevmesem zaten hemen affedemem ama böle anlık parlamaları beni deli ediO. sonra hemen gönlümü alır çok uğrasır hiç dayanamaz ama ozamanda ben hemen kabullnemiyorum bu durumu buyüzden de uzuo gidiyor:)
Ne kadar ilginç..
acaba eşine keşke ısrar edip senin gelmeni ikna ettigi icinmi suçlamış?
eltide keşke sana bunu söylemezseymiş.Onca ltouinliğin icinde birde suçluluk duygusu vermiş.

belki kötü bir niyeti yokdu canım, şimdilik bu ektiği ciddiye alamamalısın.

erkeklerin bir cogu düşüncesiz davra biliyorlar, ama dişini göstermeden bir şey öğrendikleri yada akilandiklari yok, ne yazsikki...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar ilginç..
acaba eşine keşke ısrar edip senin gelmeni ikna ettigi icinmi suçlamış?
eltide keşke sana bunu söylemezseymiş.Onca ltouinliğin icinde birde suçluluk duygusu vermiş.

belki kötü bir niyeti yokdu canım, şimdilik bu ektiği ciddiye alamamalısın.

erkeklerin bir cogu düşüncesiz davra biliyorlar, ama dişini göstermeden bir şey öğrendikleri yada akilandiklari yok, ne yazsikki...

Öyle Valla o yüzden bende tavrımı alıorum mecburen neye nekadar çok üzüldüğümü görsün ki yapmasın diye.
kaynımla eltimin eilşkileri çok farklı. yani nebiliyim nişanlımla bana bakıyorum evet tartışmlarımız oluor değil ama ciddiye bağlanır beni bırakmaz yinede elimi hep tutar. en fazla 5 dk içindede gönlümü alır. yapmadığı şebeklik kalmaz. ama oonlara bakıorum eltimi çok suçluo kaynım gerçi bazı yerlerdee hakLı. ayrıca gönül almıo hiç kız ölece kala kalıo... benm korkum abisini örnek alması ne zormuş bu evlilik süreci :)

Öyle Valla o yüzden bende tavrımı alıorum mecburen neye nekadar çok üzüldüğümü görsün ki yapmasın diye.
kaynımla eltimin eilşkileri çok farklı. yani nebiliyim nişanlımla bana bakıyorum evet tartışmlarımız oluor değil ama ciddiye bağlanır beni bırakmaz yinede elimi hep tutar. en fazla 5 dk içindede gönlümü alır. yapmadığı şebeklik kalmaz. ama oonlara bakıorum eltimi çok suçluo kaynım gerçi bazı yerlerdee hakLı. ayrıca gönül almıo hiç kız ölece kala kalıo... benm korkum abisini örnek alması ne zormuş bu evlilik süreci :)
Bende herzaman olmazsada ister, istemez tafrimi beli ederim bu yüzden ne kadar nazlisin der.

Eltin için üzücü, ama enişte beyin yapinisinada örnek alacağını pek sanmıyorum.(örnek bir iliskisi yokki)

Bak benim eşimin ailesi biraz değişik, bende önceden endişelenirdim, ama o aksine dahada sim sıkı tutuyor iliskimizi. Yani olmazsi gerekdi gibi davranıyor, yaklaşıyor.

İyi düşünelim iyi olsun. Abi'sinin zaten eşini sonrada gidip almalarından, pek önem vermediğini gösteriyor. Yada eltin dedesinde biraz daha vasla kalmakda istemiş olabilir, yada gönlümü almıyorsa dediğin gibi.

Bu arada eltin kaç yaşında? Ve evlilikleri epek oldumu?

X