- 26 Kasım 2012
- 3.986
- 7
-
- Konu Sahibi pambukmelek8788
Hahah koptum valla! Bari süt dökseydin! Kan belki leke kalır onuda su ile haledecekdin:d melek aman ha! Senin başına böyle bir şey gelirse çarşafı sakla ve gidip hemen süt al
Melek bence cok acıyacak
Benim ev bembeyaz, aklım olsaydı şimdi bir duvarını tek renk yapardım, ama cok geniş ve huzur veriyor
ooo kimse yok nerdesiniz kızlarrrrr
ben deli gibi temizlik yaptım ölüyom yorgunluktan
sıcak su torbamı yaptım pc yi aldım uzandım
benim herif eve iş getirmiş çalışıo bende buraya girdi banane
dogunal krize soktun beni hee deli :))))
ben içkiden nefret ederim o yüsden gayet kendimdeydim
o geceherşeyi hatırlıorum ne acemiydik
düşünsene düğünden çıkmışın o iş yapılcak belli yani
ama ne zaman die kolluyoruz birbirimizi çok komik ya
o gece tam olmadığı için ben ağlayınca yarım kalmıştı
sabah bavula hemen bi çarşaf koydum işede yaradı hani
bende utanırdım görselerdi
hahahazaten en utanç verici olan el öpme faslı
herkes ne yaptığını bilio ya
acıyo datlım yaa acımazmı heç
bende 5 6 ay zorlandım tabiikisi
hemde çok kez yarıda bıraktığmız olmuştur
sonra alışıosun sende alışcan biras daha geçsin hele
yoksa siz hiç yapamadınız mı canım ????
süt olayı rezil olmamak için canoeeem, döşek yada çarşaf kan lekesi olursa, süt devreye giriyor ve kanı çekiyorhahaha o acıyla işim gücüm yok süt mü dökücem kız çarşafa
en azsindan seni diyerleri gibi kandirmiyorum:))))))))))))))))))))) yaa gıcıkmısısnnn
Beyazla baş etmek cok zor ama evi verah, geniş ve aydınlatıyorbende beyaz aldım eşyalarımı :))) koltuğumuda beyaza yakın bi renk seçicem gibi renkleri son 1 ay kala seçin dediler:)
Hahah eminim herkez bu durumu yaşamıştır meleğimkız bide yarımımı oluo o işin :)))))))))))))))
vallah 1 senede süren varmışyuuhhh :)))) ben 1 hafta acıcaaak nasıl dayancam derken 5 aydan bahsedionuz
süt olayı rezil olmamak için canoeeem, döşek yada çarşaf kan lekesi olursa, süt devreye giriyor ve kanı çekiyor
en azsindan seni diyerleri gibi kandirmiyorum
aman ha, sende benim gibi kendini sakın, sıkma!bunu unutmazsan ve yapmazsan sorun yok demektirdemektir
Beyazla baş etmek cok zor ama evi verah, geniş ve aydınlatıyorCok misafirin olursa, koltukların üzerine mutlaka bir şey ser. Ve silmek için Arap sabunu denersin. Ben ne ilaçlar kulandimda, Arap sabunu kadar iyi gelmedi:))
Hahah eminim herkez bu durumu yaşamıştır meleğim
vallah 1 senede süren varmışYani bence ne kadar ilişkiye girdiğine bağlı galiba:))
Ben yanlışlıkla keşfettimaay şöyle bütün yorumları toplayıp cevap vermeyi nasıl yaponuz ben daha onu çözemedim o yüzden tek tek yazıp sayfada yer kaplıyorum:)))
süt olayı iyiymiş aklımda olsun :))) kendimi sıkmam diye söz veremem ama denicemarap sabunu evet valla birebir
sürekli ilşkiye giryim ben acısada daha çabuk alşrm
Ben yanlışlıkla keşfettimcevaplanın yanında bu gördüğün resimdekine tıkla, sonrada işin bitiginde cevaplaya tıklıyorsun.
oy hahaha koptum:d ama her gün girmekde iyi degil vaşinan için
ay kızlar sinir oLdum :)
benim eltim baska şehirde oturuo ve ankaraya geldi bikaç gün önce şimdide eşi geldi yani kaynım ( bu arada eltim nişanlımlarda değil dedesinin evinde )
nişanlıma dedim ki abin önce eşinin yanınamı gidicek ? yoo bize gelir dedi bende o nie ben olsam önce eşiimi gidip alırım dedim
sendemi abin gibi yapardın dedim oda ee yani önce babama bi giderdim sonrada gelip seni alırdım dedi
gerçektenmi ? dedim buruk bi sesle
gülere heee dedi sonrada işte duduişini yerm sevym seni vs kapattık
belki önemsiz bişe ama nebiliyim gııck oldum:)))))))))))))
gerçi öyle bişede bende önce anneme giderdim
acaba karısına duydugu saygı ile, bir alakasi var?
Korkma meleğim, başında nasıl alıştırırsan öyle gider!
Bende bu erkeklerin hesabını bir türlü anlayamıyorum,bilmiyorum valla canım , onlarda büüyüklere saygı herşeyden önce gelio maalsefama o nasıl davranırsa bende öyle davranırım:) onunki ailesiyse bnmkide aiile:)
Bende bu erkeklerin hesabını bir türlü anlayamıyorum,
sanki karısıyla önceden gitse saygılarını yitirecekler, kadınlar herzaman bir adım arkada
sen alıştırırsın şimdiden kuzum, başını alıp öğle cehenneme b.k yetiştireceklermiş gibi davranmazlar.
karisini alsın bir beyfendi gibi, öyle bir zahmet gitsinler
Merhaba canım :) Nasılsın
kötüyüm sinirliyimmsen nasılsıınnn:)
İyiyim de hayırdır ne oldu? :26: