aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

kız bide yarımımı oluo o işin :)))))))))))))))

yuuhhh :)))) ben 1 hafta acıcaaak nasıl dayancam derken 5 aydan bahsedionuz

hahaha o acıyla işim gücüm yok süt mü dökücem kız çarşafa
süt olayı rezil olmamak için canoeeem, döşek yada çarşaf kan lekesi olursa, süt devreye giriyor ve kanı çekiyor

:))))))))))))))))))))) yaa gıcıkmısısnnn
en azsindan seni diyerleri gibi kandirmiyorum
aman ha, sende benim gibi kendini sakın, sıkma! bunu unutmazsan ve yapmazsan sorun yok demektirdemektir

bende beyaz aldım eşyalarımı :))) koltuğumuda beyaza yakın bi renk seçicem gibi renkleri son 1 ay kala seçin dediler:)
Beyazla baş etmek cok zor ama evi verah, geniş ve aydınlatıyor Cok misafirin olursa, koltukların üzerine mutlaka bir şey ser. Ve silmek için Arap sabunu denersin. Ben ne ilaçlar kulandimda, Arap sabunu kadar iyi gelmedi:))
kız bide yarımımı oluo o işin :)))))))))))))))
Hahah eminim herkez bu durumu yaşamıştır meleğim
yuuhhh :)))) ben 1 hafta acıcaaak nasıl dayancam derken 5 aydan bahsedionuz
vallah 1 senede süren varmış Yani bence ne kadar ilişkiye girdiğine bağlı galiba:))

aay şöyle bütün yorumları toplayıp cevap vermeyi nasıl yaponuz ben daha onu çözemedim o yüzden tek tek yazıp sayfada yer kaplıyorum:)))
süt olayı iyiymiş aklımda olsun :))) kendimi sıkmam diye söz veremem ama denicem arap sabunu evet valla birebir
sürekli ilşkiye giryim ben acısada daha çabuk alşrm

Ben yanlışlıkla keşfettim cevaplanın yanında bu gördüğün resimdekine tıkla, sonrada işin bitiginde cevaplaya tıklıyorsun.

oy hahaha koptum:d ama her gün girmekde iyi degil vaşinan için

Eklentiler

• $image.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 34
Ben yanlışlıkla keşfettim cevaplanın yanında bu gördüğün resimdekine tıkla, sonrada işin bitiginde cevaplaya tıklıyorsun.

oy hahaha koptum:d ama her gün girmekde iyi degil vaşinan için

hahaha:) saol canım iyi oldu yaa:))) hep sorucam unutuyoym:)

amaaan üüf herşei bizmi çekmek zorundayız yaa acı bizim zevk onların

ay kızlar sinir oLdum :)
benim eltim baska şehirde oturuo ve ankaraya geldi bikaç gün önce şimdide eşi geldi yani kaynım ( bu arada eltim nişanlımlarda değil dedesinin evinde )
nişanlıma dedim ki abin önce eşinin yanınamı gidicek ? yoo bize gelir dedi bende o nie ben olsam önce eşiimi gidip alırım dedim
sendemi abin gibi yapardın dedim oda ee yani önce babama bi giderdim sonrada gelip seni alırdım dedi
gerçektenmi ? dedim buruk bi sesle
gülere heee dedi sonrada işte duduişini yerm sevym seni vs kapattık

belki önemsiz bişe ama nebiliyim gııck oldum:)))))))))))))
gerçi öyle bişede bende önce anneme giderdim

acaba karısına duydugu saygı ile, bir alakasi var?
Korkma meleğim, başında nasıl alıştırırsan öyle gider!

acaba karısına duydugu saygı ile, bir alakasi var?
Korkma meleğim, başında nasıl alıştırırsan öyle gider!

bilmiyorum valla canım , onlarda büüyüklere saygı herşeyden önce gelio maalsef ama o nasıl davranırsa bende öyle davranırım:) onunki ailesiyse bnmkide aiile:)

Son düzenleme:
bilmiyorum valla canım , onlarda büüyüklere saygı herşeyden önce gelio maalsef ama o nasıl davranırsa bende öyle davranırım:) onunki ailesiyse bnmkide aiile:)
Bende bu erkeklerin hesabını bir türlü anlayamıyorum,
sanki karısıyla önceden gitse saygılarını yitirecekler, kadınlar herzaman bir adım arkada

sen alıştırırsın şimdiden kuzum, başını alıp öğle cehenneme b.k yetiştireceklermiş gibi davranmazlar.
karisini alsın bir beyfendi gibi, öyle bir zahmet gitsinler

hahahaha :)) dimiii ... bugün eltimler onlarda sözde görüşcez 11de knustuk saat 2 halaa aramadı bide telefonumu duymuooo yaa eltim olmasa valla gitmicem

İyiyim de hayırdır ne oldu? :26:

yaaa nişanlımla görüşcess sadece pazarımız var zatn baska şehirden abisi ve eşi gldi. tamam dedik onlarda grlsin. sabah 10da bana msj atmış 11de gördüm aradım açmadı... neyse 11:30da aradı naposn işte dşa flan grym hazrlnlm çkrs felan. ii dedm saat kaç oldu aradım açmıoda.. insan bi arar msj atar demi şunu bunu yapos yada şu saat çkcaz die... çıkmıcaksan annemlerle takılcm dedim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…