aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

internetten harıl harıl bakınıorum yaa
ama böle pahalı olmıcak hoş anlamlı bişe istiorum
ocak ayında neredeyse iflasımızı açıklıoduk da
şimdi şeyler varya oscar ödülü gibi
altında yılın en iyi kocası falan yazıo
öle bişey istiorum
ay bide perşembeye gelio 14 şubat tam kurtlar vadisi günü yani
ve benim tocam polat hastası

sende gariplik yok sadece bizden çokkk çokkk çoooook cesaretlisin :) ben hediye olarak yanına gideceğim yarimin kendisileri askerde de :)))

sende gariplik yok sadece bizden çokkk çokkk çoooook cesaretlisin :) ben hediye olarak yanına gideceğim yarimin kendisileri askerde de :)))

ben senın yerınde olsam kafamada kurdele takardım..
kocama yapmıstım sevgılıyken ole bı suprız fotomuz bıle var

Evet ya sen biraz farklısin, belki sen sindire sindire yada alıştıra alıştıra alıyorsun, agdacida cirit diye çekiyor birden ve bu seni panik ediyor olmalıolmalı

guzel yere deydin, ben ne alacağımı bilmiyorum kızlar, parfümü var, kıyafet istemiyor( önce zayiflayacakmiş )
Bu aralar saatlere ilgisi var ama hayatta istediği saati alamam, o parayla anca bir ev alınır. Cok zor bir insan ya, heb mümkün olmayan şeylerde gözü var

polat mı ben mi de kuzum...
iflas falan mı noldu kuzum bısey yok dımı...
evet o oscarlardan benm var..
kocam sevgılıyken almıstı...
yılın en ıyı sevgılısı yazıyo uzerınde..
bende kocama cok guzel bı hedıye aldım kargoda gelıyor sanırım..

Benimkide Polat hastası, ama bu durumdan artık okadar rahatsız değilim, en azsindan buraya girdiğimde karışmamıyor

samsunda yapıyoo yakında değil bende tuncelideyim artıkk mecbur :) gidince onu bekarlığa veda filmine götürcem bidee :)

bnm kocamda aynı...
herkez sevgılıyken saat al dıyodu..
ben 16 mılyarı bı saate veremem ya..
o nedır ole..
servet tasıyo oğlan kolunda...
biz bilezik taksak hemen kolumuzu bacagımızı kesıyolar..
kocalar mılyarlık saatlerle gezıo kımse bısey yapamıo :

sende anlamlı bırsey al o zaman..
maddı degılde manevı daha degerlı seylerden

o kadar milyara saat alınır mı yaaaa araba all araba

o kadar milyara saat alınır mı yaaaa araba all araba

yok kuzum bızım havamız olsun... g'tümüz donsun hesabı
ay hıc gulecegım yoktu..
işyerındeyım kkdan cıkmadım geldıgımden berı..

şaka makada kocam herseyn en ıyısını hakedıyo..
maasını bırıktırmıs almıs bekarken helal olsun dedım

AYHH:))))) İNŞALAH BENDEDE SYREK ÇKR :d

Ne güzel açıkladın!
Ben artık saat'cilara vallah girmekten nefret ediyorum, sanki ala bilecegizde birde her severinde dolaşdiriyor beni
anlamli bir şey, gecen ay dogum günüydü ozaman bunu yaptım: icinde şiirler, notlar fallan var, bu yüzden bu tür bir şeye tekrar benzemezsini istemiyorum, belki yastık yaparım kendi elimden ama, bir an ayrılmıyorki yanımdan

Eklentiler

• $image.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 50

helal olsun bencede servett yani heralde öğrenci olduğumdan dolayı böyle dudağım uçukladı

hahahhaa:)) aaayy vallaha helal canım sana ozaman tebrik ediyorum:) ve darısı basıma diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…