Akrep burcu erkeği ve pis özellikleri..

Süpersin
Vallaa antalyaya 2 saat uzaklikta olunca günü birlik bile gidiliyor.. İs dolayisiyla arkadasinin pek izni olmuyor, bizimki de bayram tatilinde. Ptesi iş başı.. Kuyuya bi deli taş atar, bizimki de ister.. Valla arkadaşın eşine kızıyorum zaten.. El insaf yaa

Hanımlar asıl güneş burcumuz kimliğimiz, yükselen topluma nasıl göründüğümüz, en önemlisi Ay burcumuzdur ( bilinçaltını, ikili ilişkilerdeki reaksiyonları,algılayışı ) belirler.

mesela ben boğayım, yükselen ikizler ay yengeç.. boğa olarak genel kişilik özellijklerine sahibim, yükselen olarak insanlar beni boğadan çok ikizler özellikleri ile tanır. ama iç dünyamda, gelgit,hassasiyet, sezgi özelliği, geçmişe anılara bağlılığı yengeçle gösteririm. ha bir de erkeğin haritasındaki venüs ün hangi burçta konumlandığı onun karşı cinste nasıl biriyle mutlu olup,çekilim yaşayacağını, kadının ise marstaki burç belirler. Şöyle ki; benim marsım akrepse akrep ya da su grubu nitelği taşıyanlar bana cazip gelir , erkeğin venüsünde yengeç varsa anaç, fedakar ,ilgili,şefkatli kadınlsrdan hoşlanır vs vb.

yani ay burcu uyumları yükselenden daha etkili ya da mars-Venüs konumları.. :)

toprak su, ateş hava kombinasyonları genel geçer olarak uyum sağlar

Eşim akrep burcu ve saydığınız her şeyi yaşıyorum tek bir farkla...
Ben de bir akrep kadınıyım.
Bunların hakkından gelecek biri varsa, o da benim.
Kişi kendinden bilir işi hesabı, daha bana doğru yürürken bile ne isteyebileceğini ya da niye sırnaştığını anlayabiliyorum.
Bu karakterde adamı 'gütmenin' yolu, 3 sevip 2 döveceksiniz, başka çare yok.
Çünkü hep daha fazlasını ister ve kendine layık görür en iyiyi.
Bencilliği ile çoğu zaman şaşırtsa da olaylar karşısında dik duruş gördüğünde kedi gibi pısıyor.
Kararlı olmaktan başka çare yok.

Vallahi aynen böyle. Haklı olduğum kavgalarda bile nasıl haksız çıkıyorum belli değil

Zamanla birbirinize alisirsiniz. Hem burclardan gidersek eğer yengec ve akrep uyumludur;-)
Hadi bakalım inşallah öyle olur :)

Burda da denilmiş ben yine de söylemek isterim ikili ilişkilerde salt burcunuz ele alınmaz.Yükselen burçlarınızın ve venüs-mars ikilisindeki burçlarınızın uyumu önemlidir.Astroloji bilmeden sırf güneş burçları için ay valla uyuyor ay valla benimki diye yazmamak gerek zira bunun yükseleni ay burcu gezegenleri filan var hiç girmeyeyim.

Ay burcunu nasıl öğreniyoruz

Off o zaman bu sefer sert durma sırası bende. Adam alisti, hep bana hep bana diyor... -.-

İçime su serpildi, acaba kocamla uyuşuyor muyuz sorusu geldi aklıma ilk önce yúkselenini ögreneyim sonra da venüs-mars. Venüs-marsi ilk defa duyuyorum zira.. Nasil ogrenicez onu

Ben basaj burcuyum esim akrep..normalde cok iyi dostuz ne olursa olsum aramizda kopmayan guclu bir bag var..tabi is evlilik olunca hic mi hic anlasamiyoruz ayriyken daha vicdanli oluyor

Ay burcunu nasıl öğreniyoruz

Doğduğunuz gün AY hangi burçta ise o oluyo.. Ay zaten 2.5 günde bir değişiyor. yükselen gibi 2 saatte bir değil. Arama motoruna Ay burcu öğren/bul yazıp doğum tarihinizi ay gün yıl olarak yazdığınızda çıkar. sonra ay ın hangi burçta ise onu yazsan envai bilgi dökülür :)

Ben de ikizlerim ve sevgilimm akrep burç uyumları her ne kadar anlaşamaz zıt dese de bizim maşallahımız var sanırım benim sevgilimle doğum haritam uyumlu gibi bir kaç arkadaşıma sormuştum ilgilenen ikimizinde yükseleni yay hatta ay burçlarımızda aynıydı sanırım onu hatırlayamadım. Hiç bencilliği yoktur ama birazcık egosu vardır beyimizin de bana sökmez tabi o genel hayata bakış olarak yani :)) Bir de sinirlendiğinde çok çabuk sertleşir esip gürler benimde ondan aşağı kalır yanım yok bende sık sinirlenirim sadece onun gibi sert olmaz çok tepkim. Alınganlığı da var. Onun dışında öyle bana kincilik yapıp aklında tutup yüzüme vurmaz bişeyi ya da fikrini dikte ettirmeye çalışmaz akrebin bir kaç kötü huyu hariç daha güzel özelliklerini taşıyor sanki romantik karizmatik etkileyici bakışlar falan

İçime su serpildi, acaba kocamla uyuşuyor muyuz sorusu geldi aklıma ilk önce yúkselenini ögreneyim sonra da venüs-mars. Venüs-marsi ilk defa duyuyorum zira.. Nasil ogrenicez onu
Doğum haritaları açılır orada venüs mars gezegenlerinde burçlar yazar.Benim kendime baktığım bir site var ama orası ingilizce oradan bakmak isterseniz ingilizcenizin de iyi olması gerekiyor. Bir diğer şey tabiki de doğum saatleriniz onları doğru bilmeniz gerekiyor.

Astro. com mu yoksa, ben de ordan haritamı gezegenlerimi inceliyorum :)

Bir akrepte ben de var... Çok feciiii

Eşimle 6 yıldır beraberiz 3 yıldır da evli... Evlenmeye yakın su uyum seylerine baktım , ben aslanım. Bu iki burç asla evlenmesjn yazıyordu evlenirse mucize vs vs tabiii evlendim sonuç asla normal anlasamayiz çünkü ikimizde cok gicigiz. Çok inatçı çok baskın dediğim dedik çaldığım düdük ama esimi çok seviyorum sukur hala o da sukur oyle

Eşim inatçıdır. Çok akıllı kurnazdir. İyi niyetli ama kincidir bazen der ben demedim der ben de safim yaaa sonra kendine çok güvenir .vs vs...

Aynen öyle oradan bakıyorum kendime ingilizce bilene çok faydalı site valla :)

Aynen öyle :) ben de transitlerinden yıldızlarına gezegen ev konumlarına hep ordan bakıyorum :) bi de onları çok ayrıntılı türkçe bi siteden öğreniyorum. örneğin marsım akrep retroysa bu ne anlama gelir vs vb

MaasAllah o zaman size! Allah bozmasinn

Ayburcum balikMis:/ ondan bu duygusallik demek ki

Ay eşimin saatini yanlış hatırlamıyorsam oda ikizler çıktı ben şok, ben iptal

Ay eşimin saatini yanlış hatırlamıyorsam oda ikizler çıktı ben şok, ben iptal

hayır hayır ay burcunda saate gerek yok ki:) günü ayı ve yılı yeterli bidaha baksanıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…