Akrep burcu erkeği ve pis özellikleri..

Tam da istediği bu.. Öyle yaptığım zaman bir kabarıyor görmeniz lazım.. Simdi beni görmezden geliyor ya, istiyor ki ben peşinde dolanayım.. Ben de ters psikoloji yapcam bakalım neyle karşılaşacağım :/
Hirsindan kendi kendini yiyecek ki bu tiplere yapılması gerekende tam olarak bu.

Pavlovun bir deneyi var belki biliyorsunuzdur yoksa araştırın. Sordugunuz soruların cevabi orada. Ödül ceza;-) Büyük adam vesselâm Pavlov.

Bence başından itibaren yanlış bir evlilik yapmışsınız.
Burçlara bu kadar önem veren birinin burç uyumuna göre bir eş seçmesi gerek bence.
Akrep burcu erkek tanıdığım yok ancak eğer sevdiğim biri olsaydı, başlık çok garip gelirdi sanırım...

Nişanlım akrep ve bu Özelliklerin tamamı mevcut.
Ben yengeç burcuyum onuda eklersek eğer Allâh yardım etsin bana. Çok çatışıyoruz. Ben sevgimi daha dingin yaşarken o doruklarda yaşamak istiyor. Hatta sevgime inanmıyor. Onun istediği tepkiyi vermediğimde sinirleniyor. Üstünlük kurmaya çalışıyor. Aşırı kinci. Asla unutmuyor ve zamanı gelince gözüme soka soka yapıyor.
Gelgelelim çok seviyorum o her ne kadar inanmasada. İnşallah bi yerde bende patlamam.

Benim de yukselenim yengec.. İlk baslarda bizimki de inanmazdı.. Suan guvendiginden olsa gerek hic problem yapmiyor.. Allah yardimcimiz olsun canım:)

Nişanlım akrep ve bu Özelliklerin tamamı mevcut.
Ben yengeç burcuyum onuda eklersek eğer Allâh yardım etsin bana. Çok çatışıyoruz. Ben sevgimi daha dingin yaşarken o doruklarda yaşamak istiyor. Hatta sevgime inanmıyor. Onun istediği tepkiyi vermediğimde sinirleniyor. Üstünlük kurmaya çalışıyor. Aşırı kinci. Asla unutmuyor ve zamanı gelince gözüme soka soka yapıyor.
Gelgelelim çok seviyorum o her ne kadar inanmasada. İnşallah bi yerde bende patlamam.
Kaç kurtarr kendiniiii:ıslık: bu şarkı benden sana.

Benim de yukselenim yengec.. İlk baslarda bizimki de inanmazdı.. Suan guvendiginden olsa gerek hic problem yapmiyor.. Allah yardimcimiz olsun canım:)
Nasıl inanmaz aklım almıyor ya.
Sevmesem bu kahrı neden çekeyim demi?
Sende aynı şeyi söyleyince şaşırdım.
Amin bu arada :)

Kaç kurtarr kendiniiii:ıslık: bu şarkı benden sana.
Artık çok geç ayata. Nikah çoktan kıyıldı. Malum tayin meseleleri.ama mesele oda değil. Ben bu adamı cidden seviyorum.tanıdığım ilk günden beri hemde.

Hirsindan kendi kendini yiyecek ki bu tiplere yapılması gerekende tam olarak bu.

Pavlovun bir deneyi var belki biliyorsunuzdur yoksa araştırın. Sordugunuz soruların cevabi orada. Ödül ceza;-) Büyük adam vesselâm Pavlov.
Mantıklı:) ama o kadar sabırlı olabilecek miyim bakalım :))

En büyük hata kendini haklı gormesine neden olacak 'he he' demeler olur. Size söylemese bile içinde kendini bunlarla savunur. Ben hakliyimi kendine inandırmaya çalışır. Her akrep böyle değildir ama eşiniz tam bir akrepmis :)) cok zor Allah yardımcınız olsun.

ya valla alnınızdan öpmek istiyorum
tamamı ile doğru cümle bu

Benim eşîm gelip X e eşi izin vermiş gideceğiz dese olmaz gidilmez hadi X düşünemedi bir aylık bebekli kadın evde bırakılıp gidilmez

Bak sen git sorun değil ama onu vaz geçirmelisin eşi hem çok kırılır hem antalya deyince aklına aldatma vs gelir hem çocuk hasta vs olur yazıktır

Deyip adamı ters köşe yapardım

konu sahibi arkadaşım çözümün burada

Artık çok geç ayata. Nikah çoktan kıyıldı. Malum tayin meseleleri.ama mesele oda değil. Ben bu adamı cidden seviyorum.tanıdığım ilk günden beri hemde.

Tavlayana kadar melakeler :)) sonra hep ben hep ben.. Kucuk bir sey soyle.. Butun yaptiklarini öne serer bidaha iyilik yapmayacagini soyle sinirinden agzindan cikani kulagi duymaz..ama sen yaptiklarindan bahsedersen, bunun lafini edeceksen hic yapma der... Sabit :KK70:

Zamanla birbirinize alisirsiniz. Hem burclardan gidersek eğer yengec ve akrep uyumludur;-)

Aynen kv'ye sorayım da yükselenini de öğreneyim. Galiba yükseleni de akrep :-)
İkizler de en kotu akreplerle anlaşır, ama zıt kutuplar birbirini cekiyor demek ki..

Valla ben yükselen burç olayına inandım. Zira yay ve boğa evliliğinde geçim imkansız yazar her yerde. Ama eşimin yükseleninin terazi olması bu özelliğini değiştiriyor. Otomatikman kıyas yapıyorum işte.

Tavlayana kadar melakeler :)) sonra hep ben hep ben.. Kucuk bir sey soyle.. Butun yaptiklarini öne serer bidaha iyilik yapmayacagini soyle sinirinden agzindan cikani kulagi duymaz..ama sen yaptiklarindan bahsedersen, bunun lafini edeceksen hic yapma der... Sabit :KK70:

Ne guzel yazmissin eline saglik

hangi ilde oturuyorsunuz yanı bır gunlugune antalyaya gıtmek bana denızden cok farklı seyler ıcın gıdıldıgını cagrıstırır kı ark. esı daha lohusa!!:sopa:
bulundugunuz yerde yuzme havuzuna gıtsınler, havalar cok musait degıl ama beraber bı hamama gıtsınler:rolleyes: olmadı evde kuveti buzlu suyla doldursun esın soyledıgı seyın sacma oldugunu buzlu suya gırınce kafasına dank eder bence

X