Akrep burcu erkeği ve pis özellikleri..

Kesinlikle burclarla cok alakali .... akrep miiii abooowwwww.... bende ikizleri ikiyuzlu bilirdim ama nerde mutlu mesut karisina sahip cikan aile babasi var ikizler ben şok tabi

Hehehehe :)) iki yüzlü derken dengesiz demek istediniz herhalde anı anını tutmaz, bi öyleyken bir böyledirler...

O zaman ona errrkkekkkk gibi hissedebilecegi bir seyler bulsan evde? Birde özellikle o arkadaşının yanindayken öv eşini. Mesela harika tamirat yapar de.

O zaman ona errrkkekkkk gibi hissedebilecegi bir seyler bulsan evde?
Abarttığı gibi ot gibi evde durmuyor yaa. Bak suan mesela dışarıda.. Sanırsın adamı eve hapsettim. Yok vallaaaa.. :)) insanların icinde errrrrkek gibi hissettiriyorum zaten.. Evde de öyle bence

Abarttığı gibi ot gibi evde durmuyor yaa. Bak suan mesela dışarıda.. Sanırsın adamı eve hapsettim. Yok vallaaaa.. :)) insanların icinde errrrrkek gibi hissettiriyorum zaten.. Evde de öyle bence
Yok ya onun derdi o arkadaşı bence. Diyorsa sen hanimdan izin alamadin mi falan seninki kabariyordur. Ozellikle onum yaninda ov ;-) Erkkkekkk algısını o acayip arkadasina da ispatlasin. Ayy yeminle çocuk gibiler vallahi. Çoğu yani. Seninkine özel bir şey degil;-)

Galiba siz baskın karakterdesiniz
Yani eğer yüksek akrepse baskin olur ya da gider ilişkiden. Ben oyleyim hayatimin her alanında baskin karakter olmazsam catlarim. Ancak eşim de çok baskin. Çok restlestigimiz oldu, mahkeme kapisinda baristigimiz da :)
Eşim de çok baskin olunca ayrılmak kaçınılmaz göründü ancak alttan almayı tercih etti, o alttan alınca ben de aldım. Hala birbirimize alışmaya çalışıyoruz 3. Senemiz )

Ya bi görsen beraberken gövde gösterisi yapıyorlar. Kim kime lafını geçiriyo çabası.. Bizde bunun farkındayız. He he deyip geçiştiriyoruz artık :) hemen büyüseler keşke...

Biz de çok restleştik.. Ama ben fazla inatçı olmadığım için küslüğü fazla sürdüremiyorum. Zaten konuşmasam çatlarım:) zor ama güzellikleri de var.. Çok romantik olabiliyor mesela :) ben adeta bir odun, bir kalas..

Ya bi görsen beraberken gövde gösterisi yapıyorlar. Kim kime lafını geçiriyo çabası.. Bizde bunun farkındayız. He he deyip geçiştiriyoruz artık :) hemen büyüseler keşke...
En büyük hata kendini haklı gormesine neden olacak 'he he' demeler olur. Size söylemese bile içinde kendini bunlarla savunur. Ben hakliyimi kendine inandırmaya çalışır. Her akrep böyle değildir ama eşiniz tam bir akrepmis :)) cok zor Allah yardımcınız olsun.

İşte ego savaşını sizin üstünüzden yürütüyorlar. Siz bencede o arkadaşın yanında benim kocam aslannnnnn benim kocam kaplannnnnnnn deyin durun. Ancak içi soğur seninkinin.

Nişanlımda 1-2 huy görsem de yazdıklarınızda gerisi hiç yok fıtrat meselesi bu burçlara yormamak gerek bende aslan burcuyum egolu derler bu burca bende de ego 0 :)
Yaa illa kii kendi karakteriyle de alakalı, ben eşimin akrep burcunun genel özelliklerinin coguna sahip olduguna değinmek istedim.. :) yükseleni ne bilmiyorum

Akrep mi? aman aman.. Ben boğa burcu olduğum için en anlaşamadığım burç akreptir.
Sadece burcu değil yükselen burcu da çok farkediyor. Burcu iç dünyasını, yükseleni dış dünyaya tepkilerini, insan ilişkilerini belirlermiş. Eşim ve kayınbiraderim yay burcu ama yükselenleri farklı o yüzden çok farklılar.

Konuya gelirsek geri adım atma. Anlaşılan o baskın karakter. Ama her zaman onun dediği olamaz.

İşte ego savaşını sizin üstünüzden yürütüyorlar. Siz bencede o arkadaşın yanında benim kocam aslannnnnn benim kocam kaplannnnnnnn deyin durun. Ancak içi soğur seninkinin.
Tam da istediği bu.. Öyle yaptığım zaman bir kabarıyor görmeniz lazım.. Simdi beni görmezden geliyor ya, istiyor ki ben peşinde dolanayım.. Ben de ters psikoloji yapcam bakalım neyle karşılaşacağım :/

Nişanlım akrep ve bu Özelliklerin tamamı mevcut.
Ben yengeç burcuyum onuda eklersek eğer Allâh yardım etsin bana. Çok çatışıyoruz. Ben sevgimi daha dingin yaşarken o doruklarda yaşamak istiyor. Hatta sevgime inanmıyor. Onun istediği tepkiyi vermediğimde sinirleniyor. Üstünlük kurmaya çalışıyor. Aşırı kinci. Asla unutmuyor ve zamanı gelince gözüme soka soka yapıyor.
Gelgelelim çok seviyorum o her ne kadar inanmasada. İnşallah bi yerde bende patlamam.

Aynen kv'ye sorayım da yükselenini de öğreneyim. Galiba yükseleni de akrep
İkizler de en kotu akreplerle anlaşır, ama zıt kutuplar birbirini cekiyor demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…