Kesinlikle burclarla cok alakali .... akrep miiii abooowwwww.... bende ikizleri ikiyuzlu bilirdim ama nerde mutlu mesut karisina sahip cikan aile babasi var ikizler ben şok tabi
O zaman ona errrkkekkkk gibi hissedebilecegi bir seyler bulsan evde? Birde özellikle o arkadaşının yanindayken öv eşini. Mesela harika tamirat yapar de.Konuşmaya fırsat bırakmadığı için, Bunları söylemeye gerek kalmıyor. Bayramlaşmaya geldiklerinde söyledim zaten. Ama hani bi tabir vardır ya eşli cingene diye.. Aynı öyleler.
Gece kulübüne de gider o arkadaşı. Benimki benim gönlüm yok diye gitmez.. Tepkisi de ondan zaten. o gidiyor ben niye gidemiyorum psikolojisiyle kendini kılıbık gibi mi görüyor bilmiyorum :/
Abarttığı gibi ot gibi evde durmuyor yaa. Bak suan mesela dışarıda.. Sanırsın adamı eve hapsettim. Yok vallaaaa.. :)) insanların icinde errrrrkek gibi hissettiriyorum zaten.. Evde de öyleO zaman ona errrkkekkkk gibi hissedebilecegi bir seyler bulsan evde?
Galiba siz baskın karakterdesinizAkrep burcuyum eşim ikizler. :)) Bizdeki savaşlar dünya savaşlarında olmamıştır.
Yok ya onun derdi o arkadaşı bence. Diyorsa sen hanimdan izin alamadin mi falan seninki kabariyordur. Ozellikle onum yaninda ov ;-) Erkkkekkk algısını o acayip arkadasina da ispatlasin. Ayy yeminle çocuk gibiler vallahi. Çoğu yani. Seninkine özel bir şey degil;-)Abarttığı gibi ot gibi evde durmuyor yaa. Bak suan mesela dışarıda.. Sanırsın adamı eve hapsettim. Yok vallaaaa.. :)) insanların icinde errrrrkek gibi hissettiriyorum zaten.. Evde de öylebence
Yani eğer yüksek akrepse baskin olur ya da gider ilişkiden. Ben oyleyim hayatimin her alanında baskin karakter olmazsam catlarim. Ancak eşim de çok baskin. Çok restlestigimiz oldu, mahkeme kapisinda baristigimiz da :)Galiba siz baskın karakterdesiniz
Yok ya onun derdi o arkadaşı bence. Diyorsa sen hanimdan izin alamadin mi falan seninki kabariyordur. Ozellikle onum yaninda ov ;-) Erkkkekkk algısını o acayip arkadasina da ispatlasin. Ayy yeminle çocuk gibiler vallahi. Çoğu yani. Seninkine özel bir şey degil;-)
Yani eğer yüksek akrepse baskin olur ya da gider ilişkiden. Ben oyleyim hayatimin her alanında baskin karakter olmazsam catlarim. Ancak eşim de çok baskin. Çok restlestigimiz oldu, mahkeme kapisinda baristigimiz da :)
Eşim de çok baskin olunca ayrılmak kaçınılmaz göründü ancak alttan almayı tercih etti, o alttan alınca ben de aldım. Hala birbirimize alışmaya çalışıyoruz 3. Senemiz)
En büyük hata kendini haklı gormesine neden olacak 'he he' demeler olur. Size söylemese bile içinde kendini bunlarla savunur. Ben hakliyimi kendine inandırmaya çalışır. Her akrep böyle değildir ama eşiniz tam bir akrepmis :)) cok zor Allah yardımcınız olsun.Ya bi görsen beraberken gövde gösterisi yapıyorlar. Kim kime lafını geçiriyo çabası.. Bizde bunun farkındayız. He he deyip geçiştiriyoruz artık :) hemen büyüseler keşke...
İşte ego savaşını sizin üstünüzden yürütüyorlar. Siz bencede o arkadaşın yanında benim kocam aslannnnnn benim kocam kaplannnnnnnn deyin durun. Ancak içi soğur seninkinin.Ya bi görsen beraberken gövde gösterisi yapıyorlar. Kim kime lafını geçiriyo çabası.. Bizde bunun farkındayız. He he deyip geçiştiriyoruz artık :) hemen büyüseler keşke...
Yaa illa kii kendi karakteriyle de alakalı, ben eşimin akrep burcunun genel özelliklerinin coguna sahip olduguna değinmek istedim.. :) yükseleni ne bilmiyorumNişanlımda 1-2 huy görsem de yazdıklarınızda gerisi hiç yok fıtrat meselesi bu burçlara yormamak gerek bende aslan burcuyum egolu derler bu burca bende de ego 0 :)
Siz de akrepmişsiniz ondan anlaşıyor olabilirsiniz :) ama özellikleri genel olarak uyuyor.. Bakışlarınızla bile bir şeyler ifade edebilen insanlarsınız
Yaa illa kii kendi karakteriyle de alakalı, ben eşimin akrep burcunun genel özelliklerinin coguna sahip olduguna değinmek istedim.. :) yükseleni ne bilmiyorum
Tam da istediği bu.. Öyle yaptığım zaman bir kabarıyor görmeniz lazım.. Simdi beni görmezden geliyor ya, istiyor ki ben peşinde dolanayım.. Ben de ters psikoloji yapcam bakalım neyle karşılaşacağım :/İşte ego savaşını sizin üstünüzden yürütüyorlar. Siz bencede o arkadaşın yanında benim kocam aslannnnnn benim kocam kaplannnnnnnn deyin durun. Ancak içi soğur seninkinin.
Ayni durymdayiz on yildir duzeltemedim artik vazgectim.yakinda bizde bosanma davasi acarizbenimde eşim akrep
biz boşanma aşamasındayız
Allah sabır versin
akrep erkeği çok zor
Akrep mi? aman aman.. Ben boğa burcu olduğum için en anlaşamadığım burç akreptir.
Sadece burcu değil yükselen burcu da çok farkediyor. Burcu iç dünyasını, yükseleni dış dünyaya tepkilerini, insan ilişkilerini belirlermiş. Eşim ve kayınbiraderim yay burcu ama yükselenleri farklı o yüzden çok farklılar.
Konuya gelirsek geri adım atma. Anlaşılan o baskın karakter. Ama her zaman onun dediği olamaz.