Hirsindan kendi kendini yiyecek ki bu tiplere yapılması gerekende tam olarak bu.Tam da istediği bu.. Öyle yaptığım zaman bir kabarıyor görmeniz lazım.. Simdi beni görmezden geliyor ya, istiyor ki ben peşinde dolanayım.. Ben de ters psikoloji yapcam bakalım neyle karşılaşacağım :/
Nişanlım akrep ve bu Özelliklerin tamamı mevcut.
Ben yengeç burcuyum onuda eklersek eğer Allâh yardım etsin bana. Çok çatışıyoruz. Ben sevgimi daha dingin yaşarken o doruklarda yaşamak istiyor. Hatta sevgime inanmıyor. Onun istediği tepkiyi vermediğimde sinirleniyor. Üstünlük kurmaya çalışıyor. Aşırı kinci. Asla unutmuyor ve zamanı gelince gözüme soka soka yapıyor.
Gelgelelim çok seviyorum o her ne kadar inanmasada. İnşallah bi yerde bende patlamam.
Kaç kurtarr kendiniiiiNişanlım akrep ve bu Özelliklerin tamamı mevcut.
Ben yengeç burcuyum onuda eklersek eğer Allâh yardım etsin bana. Çok çatışıyoruz. Ben sevgimi daha dingin yaşarken o doruklarda yaşamak istiyor. Hatta sevgime inanmıyor. Onun istediği tepkiyi vermediğimde sinirleniyor. Üstünlük kurmaya çalışıyor. Aşırı kinci. Asla unutmuyor ve zamanı gelince gözüme soka soka yapıyor.
Gelgelelim çok seviyorum o her ne kadar inanmasada. İnşallah bi yerde bende patlamam.
Canim hamileymişsin de.. Belki baba olunca düzelir. Biraz sabırA
Ayni durymdayiz on yildir duzeltemedim artik vazgectim.yakinda bizde bosanma davasi acariz
A
Ayni durymdayiz on yildir duzeltemedim artik vazgectim.yakinda bizde bosanma davasi acariz
Nasıl inanmaz aklım almıyor ya.Benim de yukselenim yengec.. İlk baslarda bizimki de inanmazdı.. Suan guvendiginden olsa gerek hic problem yapmiyor.. Allah yardimcimiz olsun canım:)
Artık çok geç ayata. Nikah çoktan kıyıldı. Malum tayin meseleleri.ama mesele oda değil. Ben bu adamı cidden seviyorum.tanıdığım ilk günden beri hemde.Kaç kurtarr kendiniiiibu şarkı benden sana.
Mantıklı:) ama o kadar sabırlı olabilecek miyim bakalım :))Hirsindan kendi kendini yiyecek ki bu tiplere yapılması gerekende tam olarak bu.
Pavlovun bir deneyi var belki biliyorsunuzdur yoksa araştırın. Sordugunuz soruların cevabi orada. Ödül ceza;-) Büyük adam vesselâm Pavlov.
En büyük hata kendini haklı gormesine neden olacak 'he he' demeler olur. Size söylemese bile içinde kendini bunlarla savunur. Ben hakliyimi kendine inandırmaya çalışır. Her akrep böyle değildir ama eşiniz tam bir akrepmis :)) cok zor Allah yardımcınız olsun.
Benim eşîm gelip X e eşi izin vermiş gideceğiz dese olmaz gidilmez hadi X düşünemedi bir aylık bebekli kadın evde bırakılıp gidilmez
Bak sen git sorun değil ama onu vaz geçirmelisin eşi hem çok kırılır hem antalya deyince aklına aldatma vs gelir hem çocuk hasta vs olur yazıktır
Deyip adamı ters köşe yapardım
Nasıl inanmaz aklım almıyor ya.
Sevmesem bu kahrı neden çekeyim demi?
Sende aynı şeyi söyleyince şaşırdım.
Amin bu arada :)
Artık çok geç ayata. Nikah çoktan kıyıldı. Malum tayin meseleleri.ama mesele oda değil. Ben bu adamı cidden seviyorum.tanıdığım ilk günden beri hemde.
Zamanla birbirinize alisirsiniz. Hem burclardan gidersek eğer yengec ve akrep uyumludur;-)Nasıl inanmaz aklım almıyor ya.
Sevmesem bu kahrı neden çekeyim demi?
Sende aynı şeyi söyleyince şaşırdım.
Amin bu arada :)
Artık çok geç ayata. Nikah çoktan kıyıldı. Malum tayin meseleleri.ama mesele oda değil. Ben bu adamı cidden seviyorum.tanıdığım ilk günden beri hemde.
Aynen kv'ye sorayım da yükselenini de öğreneyim. Galiba yükseleni de akrep
İkizler de en kotu akreplerle anlaşır, ama zıt kutuplar birbirini cekiyor demek ki..
Yok canim nerde beni ilk terk ettigin kizim alti aylikti..bu adam icin farketmez cok benxil ve beni cokkkk uzdu.artik izin vermem.Canim hamileymişsin de.. Belki baba olunca düzelir. Biraz sabır
Tavlayana kadar melakeler :)) sonra hep ben hep ben.. Kucuk bir sey soyle.. Butun yaptiklarini öne serer bidaha iyilik yapmayacagini soyle sinirinden agzindan cikani kulagi duymaz..ama sen yaptiklarindan bahsedersen, bunun lafini edeceksen hic yapma der... Sabit
Ben de akrep derim.. :)))Akrep mi zor ikizler mi dersen ben ikizler derim.