Eşinizle birlikte kendi venüs mars gezegenlerindeki burçları da buraya yazmayı unutmayın merak etmeye başladımAyburcum balikMis:/ ondan bu duygusallik demek ki
Eşinizle birlikte kendi venüs mars gezegenlerindeki burçları da buraya yazmayı unutmayın merak etmeye başladım
Ayburcum balikMis:/ ondan bu duygusallik demek ki
yaa hesaplama tablolarinda hepp saat de yaziyorrhayır hayır ay burcunda saate gerek yok ki:) günü ayı ve yılı yeterli bidaha baksanıza
yaa hesaplama tablolarinda hepp saat de yaziyorr
Ben 02 haziran 1991bana ay gün yıl söylesenize bi :)
Ben şu venüs mars ikilisine bir bakmak isterimbence ikimiz bu duruma bi el atmalıyız :))))
Hahahaha sende ona bak canımBen şu venüs mars ikilisine bir bakmak isterim
Ben 02 haziran 1991
Eşim 26 ekim 1991
Aaaaaaay merak ettimmm hangi siteden bakiyosunuzzz
eşinin evet ay burcu ikizler, venüsü başak. marsı da yönetici gezegeni olan akrep, merkür ( iletişim gezegeni) de akrep te konumlanmışPLUTO DA AKREP / pluto da akrebi yönetir :) 2 yöneticisi var mars- pluto..
senin eşin akrep oğlu akrep
Ya benimkine de bakınneşinin evet ay burcu ikizler, venüsü başak. marsı da yönetici gezegeni olan akrep, merkür ( iletişim gezegeni) de akrep te konumlanmışPLUTO DA AKREP / pluto da akrebi yönetir :) 2 yöneticisi var mars- pluto..
senin eşin akrep oğlu akrep
Biliyodummmmmdd öleyimmm beeeen ahhahahahahaha
Peki bennnn?
Evet evlilik tamamen farkli oluyor.. InsAllah bir sorun yasamazsiniz :)Ben ikizlerim nisanlim akreo. Sekiz yıldır berabwriz. Ben onun dik ve sabit hallerine, o da benim anlik defistirdigim kararlara ayak uydurmaya basladik diye düşünüyorum. Tabi evlilik farkli ama..
Ay canim yaa keske benim de ay burcum venus marsim ikizler olsaAllah yardımcınız olsun.
Akrepler gerçekten zor, çok zorlandım zorlanıyorum(sevgili değil). Benim de yükselenim akrep aslında bende de vardır zorluk ikili yakın ilişkilerde :) Ama çok da hassas, kırılganım, oyuncu değil netliği seven biriyim, anlamam hatta oyunları kolayca... Belki de öğreneceğim.
Bir kere yükseleni de kendi de akrep birine denk geldim de kaçtım, kısa sürede gösterdi kendini, kırıcı, haksız yere suçlayıcı insanlara gelemiyorum yıllardır bunu yaşadım zaten aile içinde.
Allah'ım uzak tutsun diyorum büyük konuşmaktan da korkarak :) Bari ayı yükseleni falan yumuşatsın olacaksa da
Şimdi okudum bildiğim kadarıyla erkeklerin ay burçları evlenecekleri insanları belirlermiş, yani ayı ikizler olduğu için ikizler özelliklerinde birini seçti eşiniz :) Ay duyguları yönetir bu arada.
Ay canim yaa keske benim de ay burcum venus marsim ikizler olsaeşim bildigimiz akrep oglu akrepmiş. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim
Çok haklısın bende mecbur senin taktiği uyguluyorum ve işe yarıyor ozaman son hız devamEşim akrep burcu ve saydığınız her şeyi yaşıyorum tek bir farkla...
Ben de bir akrep kadınıyım.
Bunların hakkından gelecek biri varsa, o da benim.
Kişi kendinden bilir işi hesabı, daha bana doğru yürürken bile ne isteyebileceğini ya da niye sırnaştığını anlayabiliyorum.
Bu karakterde adamı 'gütmenin' yolu, 3 sevip 2 döveceksiniz, başka çare yok.
Çünkü hep daha fazlasını ister ve kendine layık görür en iyiyi.
Bencilliği ile çoğu zaman şaşırtsa da olaylar karşısında dik duruş gördüğünde kedi gibi pısıyor.
Kararlı olmaktan başka çare yok.