Akrep burcu erkeği ve pis özellikleri..

Ben 02 haziran 1991
Eşim 26 ekim 1991

Aaaaaaay merak ettimmm hangi siteden bakiyosunuzzz :-)

eşinin evet ay burcu ikizler, venüsü başak. marsı da yönetici gezegeni olan akrep, merkür ( iletişim gezegeni) de akrep te konumlanmış :KK70:PLUTO DA AKREP / pluto da akrebi yönetir :) 2 yöneticisi var mars- pluto..

senin eşin akrep oğlu akrep :KK70:

eşinin evet ay burcu ikizler, venüsü başak. marsı da yönetici gezegeni olan akrep, merkür ( iletişim gezegeni) de akrep te konumlanmış :KK70:PLUTO DA AKREP / pluto da akrebi yönetir :) 2 yöneticisi var mars- pluto..

Biliyodummmmm:KK70:öleyimmm beeeen ahhahahahahaha
Peki bennnn?

Ben ikizlerim nisanlim akreo. Sekiz yıldır berabwriz. Ben onun dik ve sabit hallerine, o da benim anlik defistirdigim kararlara ayak uydurmaya basladik diye düşünüyorum. Tabi evlilik farkli ama..

Ya benimkine de bakınn :KK70: :KK70:

Allah yardımcınız olsun.
Akrepler gerçekten zor, çok zorlandım zorlanıyorum(sevgili değil). Benim de yükselenim akrep aslında bende de vardır zorluk ikili yakın ilişkilerde :) Ama çok da hassas, kırılganım, oyuncu değil netliği seven biriyim, anlamam hatta oyunları kolayca... Belki de öğreneceğim.
Bir kere yükseleni de kendi de akrep birine denk geldim de kaçtım, kısa sürede gösterdi kendini, kırıcı, haksız yere suçlayıcı insanlara gelemiyorum yıllardır bunu yaşadım zaten aile içinde.
Allah'ım uzak tutsun diyorum büyük konuşmaktan da korkarak :) Bari ayı yükseleni falan yumuşatsın olacaksa da :KK53:

Şimdi okudum bildiğim kadarıyla erkeklerin ay burçları evlenecekleri insanları belirlermiş, yani ayı ikizler olduğu için ikizler özelliklerinde birini seçti eşiniz :) Ay duyguları yönetir bu arada.

Allah yardımcınız olsun.
Akrepler gerçekten zor, çok zorlandım zorlanıyorum(sevgili değil). Benim de yükselenim akrep aslında bende de vardır zorluk ikili yakın ilişkilerde :) Ama çok da hassas, kırılganım, oyuncu değil netliği seven biriyim, anlamam hatta oyunları kolayca... Belki de öğreneceğim.
Bir kere yükseleni de kendi de akrep birine denk geldim de kaçtım, kısa sürede gösterdi kendini, kırıcı, haksız yere suçlayıcı insanlara gelemiyorum yıllardır bunu yaşadım zaten aile içinde.
Allah'ım uzak tutsun diyorum büyük konuşmaktan da korkarak :) Bari ayı yükseleni falan yumuşatsın olacaksa da :KK53:

Şimdi okudum bildiğim kadarıyla erkeklerin ay burçları evlenecekleri insanları belirlermiş, yani ayı ikizler olduğu için ikizler özelliklerinde birini seçti eşiniz :) Ay duyguları yönetir bu arada.
Ay canim yaa keske benim de ay burcum venus marsim ikizler olsa :-) eşim bildigimiz akrep oglu akrepmiş. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim :KK70:

senin ay balık değil, kova :) , marsın da aslan , merkür boğa da,

en yüzey bilgiyle şöyle yorumlarım sevgiyi aşkı evliliği bi kenara alıp, venüs - mars uyumsuz,

şöyle ki; başak toprak aslan ateş ( aslında sen de bi aslan erkeği gibi otoriter,lider vasıflı bol ego sahibi, pohpohu seven,cömert, ali cenap bi erkeğe çekilirsin .. akrebin belki benzer özellikleri olduğu için sahiplenmesi benim demesi o yüzden de aslan a yakınlığından seçmiş olabilirsin )

aylar uyumlu kova ve ikizler 2 si de hava grubu, değişken, iletişimi zekası güçlü , laf cambazlığına yakın , durumları kendi lehine çevirebilen dahi çocuklardır..

sizi yakınlaşıp uzaklaştıran bütünleyen ya da ayıran noktalarınız hep olur. AYLAR dengeler, mars venüs farklılık yaratır :)

Bende akrebim bu yazdiklarinin hicbirisini yapmadim yapmam da
Burca baglama bence esinin karakteri bu

Ay canim yaa keske benim de ay burcum venus marsim ikizler olsa :-) eşim bildigimiz akrep oglu akrepmiş. Ağlasam mı gülsem mi bilemedim :KK70:

Çok duygusal kırılgan insanlar akrep insanlarıyla yapamaz kolay kolay, idare edilebilmeleri lazım.. Aslında akrepler de hassastır duygusaldır ama sert gösterirler bunu, dışa vurumları farklıdır diye bilmekteyim.
Ne kadar oldu evleneli bilmiyorum ama belki zamanla oturur bir şeyler:KK51:

Eşim akrep burcu ve saydığınız her şeyi yaşıyorum tek bir farkla...
Ben de bir akrep kadınıyım.:halay:
Bunların hakkından gelecek biri varsa, o da benim.
Kişi kendinden bilir işi hesabı, daha bana doğru yürürken bile ne isteyebileceğini ya da niye sırnaştığını anlayabiliyorum.
Bu karakterde adamı 'gütmenin' yolu, 3 sevip 2 döveceksiniz, başka çare yok.
Çünkü hep daha fazlasını ister ve kendine layık görür en iyiyi.
Bencilliği ile çoğu zaman şaşırtsa da olaylar karşısında dik duruş gördüğünde kedi gibi pısıyor.
Kararlı olmaktan başka çare yok.
Çok haklısın bende mecbur senin taktiği uyguluyorum ve işe yarıyor ozaman son hız devam

X