Akrep burcu erkeği ve pis özellikleri..

Kadınlar ve burçlar

sALT günlük burç yorumları ile Astroloji kıyaslanamaz bile.. öyle harita okumaları var ki küçümsenemeyecek kadar bilgi veriyor tek başına burç uyumuna , günlük burçlara bakıp yermek bence yanlış. okumak araştırmak gerek.

Ben daha bakamamıştım siz hemen bakıp açıkladınız mars venüsten uymasa da ay burçlarınızdan uyumu yakalamışsınız.

Bunları geçiyorum bir bilgi daha vericem bekar kızlarımıza ve astrolojiye inananlara veriyorum bu bilgiyi. Kızlar doğum haritanızı açtırabilirseniz bir de 7. evinizdeki burçla gezegene bir de juno denilen şeye bakın ilişki yaşayacağınız veya evleneceğiniz kişi hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

Ne güzel yorumlamışsın. Kovalarla çok iyi anlaşırım:)) kv kova, keşke eşim de olsaymış
Ay dengeliyor demek ki.. Yoksa imkansız evet ben, lider vasıflı erkeklerden hoşlanırım.. Sahiplenen erkekten.. Neyse artık Rabbim daha beter sıkıntılardan korusun.. Olur arada böyle şeyler napayım..

+ chiron da yaralı olduğumuz şifalanmamız gereken nokta :)

Canım yavas yavas oturuyor Allahin izniyle..
Daha yeni 1. senemize giriyoruz :)

İnsanların doğduğu vaktin insan kişiliğinde enson etken olabilirse olur
Genetik özellikler çevre eğitim beslenme vs kişiliği belirler bana kalırsa
İşin kısası burçlar eşittir eğlence bence

Meraklıyım ben biraz da, bakabilir misiniz haritama? Junom oğlak çıkmıştı benim :)
Natal Chart kısmını neye göre seçiyorsunuz? herkes farklı farklı seçiyor.
Hatta yorumlama kısmını biraz daha öğrenmeyi düşünüyorum ama çok üşengeç bir insanım
İnanıyorum diyemiyorum ama inanmıyorum da diyemiyorum, doğru olma ihtimalleri ilginç geliyor :)

kişiliği etkileyen faktörlerdir saydıklarınız tamamen belirleyen değil..

çOK BASİT Bİ ÖRNEK VERİCEM ÇÜNKÜ İŞİN KISASI eğlence deyip geçemeyeceğim, uzun uzun açıklamalar yapıp yaşanmış ve incelediğim çok örnekten yola çıkıp bunları da izah etmek isterdim ama.

diyelim ki birisi aslan , çok iyi bi ailesi var, çocukluğunda nevrotik,psikolojik travmalar yaşamamış biri, maddi manevi,sosyal hiçbir sıkıntısı yok. Aslan nedir kaliteyi,iyi yaşamayı seven, benim demekten hoşlanan kimsedir. dışa dönüktür lider vasıflıdır. ha burda diyebilirsiniz ki bu klasik burç yorumu oldu. ama eğer kişi o etkilenebilir dediğim tüm değişkenlerden hiç sorun yaşamıyor, ama Aslanlığın bu saydığım özellikjlerini değil de daha tutuk, enerjisini daha içe dönük kullanıyorsa, anlaşılamıyorsa onun güneşi Aslan da 12. evdedir ( 12. ev bizim dahi ulaşıp , anlamlandıramadığımız, bakmak için aynaya ihtiyacımızın olduğu başımızın arka tarafıdır.

Senin Uranüs 7. evdeyse sana beklemediğin sürprizler yaşatır, ani başlangıç ani bitişler, ani kararlar.. neden çünkü Uranüs Kovayı yönetir ,kova hava grubudur ve hava sık değişir , ne zaman ne yapacağı belli olmaz..

fikrinize saygı duyarım, Stroloji kehanet değildir, ama farkındalıklı yaklaşırsan çok iyi bi yol haritasıdır.. tabiki en son tercihler bize aittir..

Ben adamı Rusya'ya yolladım siz niye denize yollamiyorsunuz arkadaşım bi benimki mi bana kimse kapmayacakmis gibi, sıradan normal erkek gibi geliyor

Bakın ben de burçlara inanmazdım başta nedeni de doğum haritamı açmadığımdanmış.Herkes günlük burçlarını okurken ay uyuyor bana derdi bana uymazdı inanmazdım. Günlük burçta şuna bile denk geldim işte bugün eski sevgilinizle karşılaşacaksınız.Böyle bir şey olabilir mi ya?Ben uzun vadede yapılan doğum haritasına inanıyorum.Sizin görüşünüz tabii inanıp inanmamak ama günlük burç yorumlarından çıkıp doğum haritanızı analiz ettirirseniz işin eğlence kısmından ziyade ciddi bir kısmının da olduğunu görürsünüz :)

Son düzenleme:

Size de sorayım, hangi haritadan bakıyorsunuz astro.com da?
Natal Chart kısmında.
Bir de merak ettiğim şey; çift yumurta ikizlerinin çok farklı olmasının sebebini biliyor musunuz astrolojide?

Natal Charttan junomu buldum sonra nette yazdım da okudum türk sitelerinden ya o astro.com sitesinde bakmamıştım onun yorumuna açıkçası.Juno ilişki yaşayacağınız kişinin ya oğlak burcu olacağına ya da oğlak burcu özelliğini gösteren bir kişi olacağına işaret eder. Aynı durum mars gezegeninizdeki burçta da geçerli :)

Ben adamı Rusya'ya yolladım siz niye denize yollamiyorsunuz arkadaşım bi benimki mi bana kimse kapmayacakmis gibi, sıradan normal erkek gibi geliyor
Yok canım göndermek ya da göndermemek değil.. Sergilediği tavır.. Küçücük cocuk triplerine girmesi vs...

Yok şuan giriş yapamıyorum astro.coma kullanıcı adımı unuttum ama natal chart kısmında harita çeşitleri var sanırım, farklı farklı ve seçime göre evler vs değişiyor çark dönüyor. Farklı yorumlar çıkıyor böylece.

Vivid Astrolojide ikizler için farklı bir teknik uygulanıyormuş diye duydum ama tekniği ben bilemiyorum açıkçası

evt bir sürü yorum şekli var, p harfi ile başlayan chart vardı ona bakıyorum ben transitlerle birlikte

Arkadasinin karisi daha lohusa adam buyuk ihtimalle hamilelik cocuk vs zamanlarinda alamadigi ilgi yuzunden cikip biraz dagitmak istemis. Ama tehlikeli oyunlar bunlar 1 gece 1 gecedir sonucunda. Cocuk olunca daha olgun olmuyorlar hatta bazilari cocugu kiskaniyorlar bile kizimda ilk 5 ay yasadim. Butun ilgi ona gidiyor ona bakmiyorum diye kudurdu ama hicte acik acik soyleyemedi :) gondermemek en iyisi

Vivid juno oğlak

Bu konum oldukça pratik bir eşe ihtiyaç duyduğunuzu gösterir. İyi bir organizatör olması size işlerinizde yardım göstermesinin yanında bu kişiden duygularını çok fazla dışarı vurmasını beklememelisiniz.Teslim edilmiş, göreneksel ve kalıcı bir birliktelik ister.Sosoyal alanda, duygusal paylaşımda anlaşamadığı birini bulamadığı taktirde evlilik düşünmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…