Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk defa duyuyorum yukselen burcu yengec e mi yukseldi kiannesiyle senin arandandaki mesafeyi ayarlayabiliyor mu?Eminmisin benimki evlendikyen sonra ana delisi oldun anne konusu açışınca gözleri dönüyor
Gerçek burcunoğlak ama yükseleni akrap daha çok özellikleri aktepten alıuor oğlakla alakası yok anası anne kuzusu yetiştirmiş evlenmeden önce okadar değldi evlendik annem de annem kafayı yicemIlk defa duyuyorum yukselen burcu yengec e mi yukseldi kiannesiyle senin arandandaki mesafeyi ayarlayabiliyor mu?
Sonucta tam bir akrep değil,benimde yukselenim oğlak, oglak burcunuda benzerim ama kendi burcum daha cok etkiler.tabi birazda yetistirilme tarzida önemli,Gerçek burcunoğlak ama yükseleni akrap daha çok özellikleri aktepten alıuor oğlakla alakası yok anası anne kuzusu yetiştirmiş evlenmeden önce okadar değldi evlendik annem de annem kafayı yicem
Kesinlikle görmen lazım nışanlıyken annem gezemiyo çok üzülüyom ona derdi biz biyere gideceğimiz zaman bende annemi abim değil babam gezdiriyo derdim ki annesinin daha bir gün evde durduğunu bilmemSonucta tam bir akrep değil,benimde yukselenim oğlak, oglak burcunuda benzerim ama kendi burcum daha cok etkiler.tabi birazda yetistirilme tarzida önemli,
O ailesel bütünlük:)ben kv demi bizim evde hic tek hatırlamam mutlaka kocasiyla gelir.peşine gorumcem ve cocuklari,baska gelecek olan varsa onlarda.gorumcemi cagirsam ayni kadro:)esimde anasina üzülür bir yere gidemiyor diye gezdirelim derim kaynanam herkese haber verir:)cocuklar olduda arabaya sigmiyoruz allahtan:)zaten esimde vazgecti onlari gezdirmekten,bu gezememek cok acinasi bir durummu ki dedigin gibi hic evde durduklarida yok.ben esimle çocuklarla gezerim her pazar,gorumcem laf sokar bende oralara hic gidemedim,bilmiyorim götüren olmadi,bende dedim bin otobuse nereye istersen git.bide bu calisan kadin.Kesinlikle görmen lazım nışanlıyken annem gezemiyo çok üzülüyom ona derdi biz biyere gideceğimiz zaman bende annemi abim değil babam gezdiriyo derdim ki annesinin daha bir gün evde durduğunu bilmem
Bence çok büyük konuşma
Ben de senin gibi konuşuyordum.. Allah başa veriyo iyi okuduysan başlarda asla evlenmem dediğimi de görmüşsünüzdür.. Herkes nasibinde ne varsa onu yaşar. İnsAllah kınadığınızla ve büyük konuşmalarınızla sınanmazsınız, zira ben neye asla dediysem Rabbim imtihan etti.. Hayırlısı buymus demek ki.. Rab bakalım neyler, neylerse güzel eyler.. onu sevme nedenlerim de çok, onlardan da bahsedebilirdim.. Ama tecrubelerden yararlanmak istedigim icin 'pis' huylarına değindim.. Fikir sahibi oldum yorumların çoğu sayesinde, sagolsunlar...
Evde birilerinin baskın karakter olmasina gerek yok diye düşünüyorum.onun dedigi benim dediğim degil ,mesele beraber bir fikre varabilmek.Ben ikizlerim esim akrep ve boyle bir iliskimiz yok tam tersi evde baskin karakter benimdir. Yani burclara baglamayin bu isi.
Ben burc konusuna deginmek istemistim konu sahibi ne demek istedigimi anlamistir.Evde birilerinin baskın karakter olmasina gerek yok diye düşünüyorum.onun dedigi benim dediğim degil ,mesele beraber bir fikre varabilmek.
Okadarmi.vahimOooo akrep erkeği..Yakarım bi sigara
Seversin; yaranamazsın. Şikayet eder düzeltirsin; yaranamazsın. Ne konuşur ne susar. Her hareketin batar. Sevmiyorsan bırak gideyim dersin bırakmaz, kalayım dersin hayatı zindan eder. Sorsan intikam almaz ama hiçbi şey de yapmaz.Okadarmi.vahim