• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’liler böyle bir ülkede mi yaşamak istiyor?

ayy evet ya ben o pastayı unuttum gercekten uuluyorum bu kadar guzellıgı kendı yalanlarına alet edıyorlar ya :KK42: neyse gecenlerde dedım kımse ındırmezse ulkenın basından elbet rabbımın azraılı var:)

yooo bence ölmesin bunu istemem çünkü ölmek ödül olur.. şu yaptıkları basit şeyler değil.. öyle bi iki hapis cezası alıp yırtılacak şeyler değil.. şu yaptıkları kolay kolay aklanacak şeyler değil.. o yüzden ona ölüm olmasın.. önce hukuk önünde yaptıkları ortaya çıksın işin ilahi kısmı zaten yaradanda.. o ne yapacağını çok iyi bilir..

yooo bence ölmesin bunu istemem çünkü ölmek ödül olur.. şu yaptıkları basit şeyler değil.. öyle bi iki hapis cezası alıp yırtılacak şeyler değil.. şu yaptıkları kolay kolay aklanacak şeyler değil.. o yüzden ona ölüm olmasın.. önce hukuk önünde yaptıkları ortaya çıksın işin ilahi kısmı zaten yaradanda.. o ne yapacağını çok iyi bilir..
keske gercekten Hukuk olsa .. şimdide oglu boy gosterıyor malatyaya geldı valıde en son adamın onunde eğiliyordu hala neden eğildiğini anlamadım sanırım bırılerı sultan ogluda sehzade pehhhh

keske gercekten Hukuk olsa .. şimdide oglu boy gosterıyor malatyaya geldı valıde en son adamın onunde eğiliyordu hala neden eğildiğini anlamadım sanırım bırılerı sultan ogluda sehzade pehhhh

ben inanıyorum daha çok günler göreceğiz bu ülke bu zihniyete kalmaz.. zaten o şahıs kendini padişah oğlunuda şehzade ilan etti.. kendi partisinde bile onu sevmeyen o kadar insan var kii.. bigün bizlere bile gerek kalmıcak kendi kendilerinin pisliklerini ortaya dökecekler.. şu başçalan kendinden başka kimseyi düşünmez ne partisiymiş ne halkıymış varsa yoksa kendi.. akepileri bile ayakta uyutuyorlar :)))

Yapmayın ama insanlar mevcut siyasileri eleştirebilir, hiçbiri kutsal varlık değil ki, insanlar bizim gibi.
İnsanoğlu beşer şaşar, bir bizde sanırım beğenmeyen ülkeyi terk etsin söylemi.
Bütün ülkelerde siyasiler eleştirilir, siyasiler bir başka ülke siyasisini bile eleştiriyor, bakınız Obama bizi, biz Esad'ı eleştiriyoruz.
Lafa geldi mi Obama kim oluyor da bizi eleştiriyor diyoruz ama aynı şekilde Esad eleştirildiğinde eleştirmeyi hak görüyoruz.

Halk eleştirme hakkına sahiptir, bu beğenmiyorsanız gidin terk edin demeyi gerektirmiyor, buna da kimsenin hakkı yok zaten, ne muhalifler iktidar yanlılarına, ne de iktidar yanlıları muhaliflere gidin diyemez.
Ülke herkesin, herkesin istediğiyse huzur, güven, refah içinde yaşamak.

Son düzenleme:
ben inanıyorum daha çok günler göreceğiz bu ülke bu zihniyete kalmaz.. )))

Şu cümlenize inanmayı o kadar isterdim ki ama yapamıyorum. 1950'lerde DP başa geçtiğinde de böyle düşünülüyordu. CHPnin topraksız halka toprak verilmesini kabul etmeyen zengin vekiller CHPden ayrılarak DPyi kurdular.Fakat halk onları seçti.Bir süre sonra malum,halk eylemlere,gösterilere başladı.Darbe oldu.İdam edildiler.Ve aradan yıllar geçti bunları akladılar.Bu halka anlam veremiyorum ben.Görünen köy kılavuz istemezmiş ama aynı hataları tekrarlıyorlar.

Şu cümlenize inanmayı o kadar isterdim ki ama yapamıyorum. 1950'lerde DP başa geçtiğinde de böyle düşünülüyordu. CHPnin topraksız halka toprak verilmesini kabul etmeyen zengin vekiller CHPden ayrılarak DPyi kurdular.Fakat halk onları seçti.Bir süre sonra malum,halk eylemlere,gösterilere başladı.Darbe oldu.İdam edildiler.Ve aradan yıllar geçti bunları akladılar.Bu halka anlam veremiyorum ben.Görünen köy kılavuz istemezmiş ama aynı hataları tekrarlıyorlar.

inanmak lazım.. inanmak ve direnmek...daha çok okumak daha çok araştırmak.. malesef halkı cahil yetiştirmek istiyorlar ve yapıyorlar da halkın elinden toprağını emeğini alıyorlar halkı okumaktan araştırmaktan sorgulamaktan önce bugün karnımı nasıl doyuracağım düşüncelerine mecbur bırakıyorlar.. okula çocuğunu gönderemeyen tarlalarda ırgat olarak çalıştıranlar var bu ülkede.. bugün diğer partiler şunu bunu yapmadı çok kötü günler gördü bu ülke diyen zihniyetler! bana bugün sabah 5 de kalkıp okula gitmek yerine tarlaya ayakkabı boyamaya giden çocukları açıklasın.. bu çocukların yaşları 8-9 .. ve bizler inanmak zorundayız direnmek zorundayız ki onları kurtarabilelim.. olmaz bu ülke düzelmez diye konuşarak bi yere varamayız.. düzelmeli ve bunu bizler yapmalıyız.. birgün düzelmeli ne pahasına olursa olsun düzelmeli.. yoksa bu durum gibi devam ederse hiç bir çocuğu kurtaramayız..

inanmak lazım.. inanmak ve direnmek...daha çok okumak daha çok araştırmak.. malesef halkı cahil yetiştirmek istiyorlar ve yapıyorlar da halkın elinden toprağını emeğini alıyorlar halkı okumaktan araştırmaktan sorgulamaktan önce bugün karnımı nasıl doyuracağım düşüncelerine mecbur bırakıyorlar.. okula çocuğunu gönderemeyen tarlalarda ırgat olarak çalıştıranlar var bu ülkede.. .

Bunun cevabı basit çocuk yapmayacaklar.O ırgat olarak gönderenler de o çocuğu tarlada çalışsın diye yapıyor zaten.3 çocuk diye başımızın etini yediler.Ne kendilerini ne çocuklarının geleceğini düşünüyorlar.Bu şekilde sorgulayıp düşünen insanlar da çocuk yapmıyorlar.Bir adam günü kurtarmak adına bir yanlışı devam ettiriyorsa , sorun o kişi de.Savunmaya geldi mi hepsi senden benden akıllı geçiniyor ama !
Eylemlerde savaşlarda ölen insanlar hep aydın insanlar.Korkanlar , geri kafalı ve cahil kesim zaten evden çıkmıyor.Hal böyle olunca da bu zihniyettekiler de çoğalıyor da çoğalıyor.Zora geldiğinde de medet umdukları da bir zamanlar bu karşı gelen aydın kesimler oluyor nedense.
Her şeyi gören fakat inadına savunan insanlara da zerre acımıyorum.Kendi düşen ağlamaz.

Sımdı Fuat avnı secımle ılgılı bomba acıklamalar yapmıs genelı dogru cıkıyor AKp nın oyların %7 sının calacagının planını yaptıgını fakat 7 hazıran gecesı bunların ortaya dokulecegını soyluyorlar

Bunun cevabı basit çocuk yapmayacaklar.O ırgat olarak gönderenler de o çocuğu tarlada çalışsın diye yapıyor zaten.3 çocuk diye başımızın etini yediler.Ne kendilerini ne çocuklarının geleceğini düşünüyorlar.Bu şekilde sorgulayıp düşünen insanlar da çocuk yapmıyorlar.Bir adam günü kurtarmak adına bir yanlışı devam ettiriyorsa , sorun o kişi de.Savunmaya geldi mi hepsi senden benden akıllı geçiniyor ama !
Eylemlerde savaşlarda ölen insanlar hep aydın insanlar.Korkanlar , geri kafalı ve cahil kesim zaten evden çıkmıyor.Hal böyle olunca da bu zihniyettekiler de çoğalıyor da çoğalıyor.Zora geldiğinde de medet umdukları da bir zamanlar bu karşı gelen aydın kesimler oluyor nedense.
Her şeyi gören fakat inadına savunan insanlara da zerre acımıyorum.Kendi düşen ağlamaz.
hayır bence o tarlada çalışanların hepsini böyle nitelendiremeyiz çünkü onlardan biride bendim.. ailem.. annem.. üniversiteye gelebilmek için tarlada çalıştım evet.. orada çok çocuk gördüm haklısın çoğu bu zihniyette çocukları bunun için dünyaya getirende var ama ona muhtaç olanda... ama ailelerin hatasını o çocuklar çekmek zorunda değil.. o çocuklar okumalı ve ilerisini görebilmeli aileleriyle aynı görüşe sahip olmamalı.. bende zaten oralarda çalışan insanların bunu daha çok sorgulaması gerektiğine inanıyorum .. ilkokulu terketmiş bi adamla tarlada oturup felsefe konuştuğumda oldu.. o sıcağın altında çalışıp alnının terini silerken akpyi savunanda oldu.. ikiside eğitim durumları aynı ekonomık koşulları aynı.. biri ilerisini görebilirken öteki kör!!! biri cahilliğinden orda .. diğeri eleştiri yaptığı için ötekileştirildiği için!!

Sımdı Fuat avnı secımle ılgılı bomba acıklamalar yapmıs genelı dogru cıkıyor AKp nın oyların %7 sının calacagının planını yaptıgını fakat 7 hazıran gecesı bunların ortaya dokulecegını soyluyorlar

onlar için en basit çalma seviyesi oy çalma zaten.. :D

sımdı okudum ıstanbul mılletvekılı turkes ıstıfa etmıs:) Zaten onun ısı ne orada anlamadım ? Oerklık ve bolunme nedenıyle istifa ettiğini açıklamış

seçime az kaldı ve seçimden sonra görüşelim kızlarr....
Erdo%C4%9Fan-zaman%C4%B1nda-%C3%BClke.jpg

Back
X