- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
- 198
Onuda eleştiririm ki ben. defolun gidin mantığıyla izmirde akplilerini ankarada chplilerin yaşamaması lazım. düz mantık.peki neden hoşlanmıyorsanız defolun gidin diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onuda eleştiririm ki ben. defolun gidin mantığıyla izmirde akplilerini ankarada chplilerin yaşamaması lazım. düz mantık.peki neden hoşlanmıyorsanız defolun gidin diyorlar
nedense hep tek taraflı bakarız değilmi olaya. hep bize yakın olanı savunuruz. ama yapılan diğer yanlışa gözleri kaparız
bu konuda yazan arkadaşa hiç eleştiri vermemişsiniz amaOnuda eleştiririm ki ben. defolun gidin mantığıyla izmirde akplilerini ankarada chplilerin yaşamaması lazım. düz mantık.
kızlı erkekli lafını kim söyledi mesela.kendimize yakin olani degil elbette bize deger vereni el ustunde tutani savurunuz.yanlislari oldugundada elestiririz.ama bu tip seyler tuzak kurmaktan ibaret.akp dussunde ulke batsin gitsin dusunceleri.sizin ne gibi sikayetleriniz var anlam veremiyorum.ne yapmak istiyorsunuzda engel olunuyor nasil yasamak istiyorsunuzda engel olunuyor kisitlaniyormusunuz itilip kakiliyormusunuz..ee bunlar yoksa bu kavga niye:))
peki neden hoşlanmıyorsanız defolun gidin diyorlar
hayır ben erdoğandan hoşlanmıyorum diye neden defolup gideceğim. olayı çarpıtmayınhoslanmiyorsaniz defolun gidin diye itham ettikleri ulkenin cikarini istemeyen ulkeye ihanet eden insanlar yoksa baska tarafi savunanlar degil.bilakis baska tarafi tercih edenlerinde gonlu alinmaya kucaklanmaya calisiliyor.ben hunu goruyorum.
kızlı erkekli lafını kim söyledi mesela.
oo siz eski konuşmalırını bilmiyorsunuz daha savunduğunuz kişininkzli erkekli? nasil yani konuyu tam yazarsaniz bir cevabim olabilir
işte sorun tamda bu din ve siyayset gibi yalan dunyasını karıştırıyorsunu ee ne yani o adam geldi diyemi ben müşlümanım Allah askına ya bu kadar müslüman ülkeysek elınde kuranla mıtınge cıkan adamı savunmayız Kuran ın yerı orasımı ?Ben gayet memnunum ülkemden Eskiden camiler kapatılırken ,kuran kursları kapatılırken,başörtüler dışlanırken kimse rahatsız olmuyordu ama. Hadi itiraf edin size zor gelen dinin bu kadar rahat yasanması değil mi . Valla Bizim keyfimiz yerinde , Şimdi Onlar düşünsün...
Üzerime alındığım bir tarafı yok.Sizler dinlerken taraflı dinlediğiniz için farketmemeniz gayet normal..Şu an da bu ülkede desteklediğim bir parti de yok.(chpli zihniyeti olarak düşünülüyor söylediklerim )Tamamen tarafsız olarak söylüyorum.Bu ülkenin bağımsız olmasını istiyorlarsa , üretecekler,satmayacaklar,dışarıdan almayacaklar.Kendi ceplerine de çalışmayacaklar. .Eğer bu halkı aptal yerine koyup,fakirin arkasında durmuyor,zenginlere çalışıp,adaleti sağlamıyorsa asıl onlar vatan hainidir.Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış.Adamlar saray yapıyor,makarna dağıttıkları da yapsın ya yakışır diyor. Bu zihniyetle bağımsızlaşırız inş. bir gün.cumhurbaskaninin sozlerini uzerinize alinmakla yanlis dusunmussunuz.ben hicbirkere agzindan otekilestiren bir cumle duymadim.siz ve biz diye iki tarafa ayirdigi ulkenin baska partilere oy veren insanlari degilbbu nokta cok onemli, siz diye otekilestirdigi bu milletin bagimsizligini istemeyen yoluna tas koyan bos vaadlerle insanlari kandiran hainlerle isbirliginde olan vatanina ihanet eden vataninin degil kendi cikarini dusunen insanlari kastediyor.sozleri onlara.atari onlara.bir baska partiye oy verebilirsiniz bu normal ve saygi duyulasi bir durum.buna bir sozu olan yok.bence uzerinize alinmissiniz.
zaten bu laikliklede bağdaşmıyor.işte sorun tamda bu din ve siyayset gibi yalan dunyasını karıştırıyorsunu ee ne yani o adam geldi diyemi ben müşlümanım Allah askına ya bu kadar müslüman ülkeysek elınde kuranla mıtınge cıkan adamı savunmayız Kuran ın yerı orasımı ?
kimse kimseyi ister kapalı ister açık,ister x ister y partisinden olsun,kovmaya hakkkı yok. .bir dönem kapalılar Arabistan'a gitsin deniyordu, şimdide diğerleri gitsin deniyor.. Kim kimi nereden kovuyorsa, ne hadlerine ise artık.. Komik bile değil, acınası.. ha bu arada herkes bayıldığı için kalmıyor bilin istedim..
tutuyorum,bayıl:))))))Ayetlerle dalga geçen,yalanı için camileri kullanan,yine propaganda için camiileri alet eden,kul hakkı ve yalanda sınır tanımayan,elinde kutsal kitabımızla miting yapan bir parti dindar gösterilip AKlanıyor yine,tutmayın şu köşeciğe bayılayım
oky tut kafamı vurmayıyım bayılırken
Hemen söyleyim; (açık yerler alıntıdır)ve ulkede oncesine oranla cok ciddi atilimlar oldu .ulke ne zaman kendi silahini uretebildi simdiye kadar.ne zaman kopruler yollar sanayilesme bu zamana kadar iyi olabildi.santraller de yapilacak.ulke dahada gelisecek(sizin i santralleri elstiren insanlarin sozlerine kanmayiniz,santralleri elestiren ulkelerde en az 8-10 tane santral var)..yani guzel kaynaklar bunlar kendi kaynagimizi kendimiz olusturacagiz.bunun yonunde cok ciddi atilimlar var.ulke geri saymiyor.bardagin bos tarafindan bakmayiniz.
kzli erkekli? nasil yani konuyu tam yazarsaniz bir cevabim olabilir