• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’liler böyle bir ülkede mi yaşamak istiyor?

Bunlar alevi, bunlar ateist diyerek meydanlarda belli bir kesimi yuhalatan o.
Basi acik, kapali, sagci, solcu, turk, kurt, ermeni diyerek insanlari ayristiran kendisi.
Evimizin icine kadar mudahele etmeyi kendine hak gorur. Kizlarla erkeklerin bir arada yasamasi nedense kanina dokunur.
Tek adam olma yolunda onune kim dusse ezer gecer.
Diyalog konusunda son derece basarisiz. Varsa yoksa monolog... Oyle meydanlarda esip gurlemeyi ben de bilirim.
Hic siyasi jargon kullanmaz. Lanli lunlu, ananli, babanli, kaba saba mahalle agzi kullanir. Ooo artiz lider derler. Kabadayilikla prim yapar.
Butun dunyaya kafa tutmayi iyi bir sey zanneder. Kendi ulkesindeki kiyimi, olumu onemsemez. Gider baska ulkeler icin aglar.
Baska ulkelere de agla ama bu kadar duyarliysan biraz kendi ulkendeki acilara da gozyasi dok de inanalim di mi ama?
Yakin gecmiste alevi kiyimi oldu. Gezi zamani bizzat alevileri oldurduler, farkinda degil misiniz? Ama sonuc ne oldu? Erdogan tum ulkeyi kucakliyor :) he oglum hee...
Gezide olenler zaten umrunda degil. hepsine bi kilifi var. Soma da olen iscilere bile bi kilif buldular.
Dunyadan orneklerle geliyosunuz. Dunyaya kafa tutuyomus da yok biz bati hayraniymisiz da... Kesinlikle bati hayranligi yaftasini kabul etmiyorum ama dunyanin hicbir yerinde bir basbakan soma felaketi gibi bir durumda bu piskinlikle koltuguna sarilmaz, istifa ederdi. Bu tur isler gurur meselesidir, vicdan meselesidir. Ayagindaki yirtik lastige karsilik yeni bir lastik aldiklari o amcama karsi hic yurekleri de mi sizlamadi? Bu mu milletine olan ask? Hangi ask? Ben sadece bana duyulan bir nefret goruyorum hukumet tarafindan... Yandas olmadigim icin oldurulmek, itelenmek istendigimi goruyorum. Yasaklar goruyorum. Ozgurlukler degil... Sizin o tum milleti kucaklayan dediginiz erdoganiniz gece nasil uyudu acaba?
Polisle halki birbirine dusman etti. Polisi katil edip sonra kahraman ilan etti. Halk olarak gittik polise kizdik. Kendi aradan siyrildi gecti...
Komplekslerinden oylesine arinmamis bir insan ki ona buna dava aca aca bir turlu egolarini tatmin edemedi. Su an burada yazdiklarim yuzunden dahi her an gozaltina alinabilirim, ulke su an bu halde.
Medya iktidar anlasmasi ayri dert.
Ustumuzde bi ton pis oyun var. Biz anca oynuyoruz. Siz tutup onu buyuk insan ilan ediyorsunuz.
Dusunceler elbet ozgurdur. Sevin sayin, orasi ile ilgilenmiyorum. Yolsuzluk, dini istismara falan da deginmiyorum. Sadece sevdiginiz adami savunurken dahi objektif olun. Milleti kucakliyor demeyin mesela. Bizi kucakliyor, sizi degil diyin. Evet biz siz diyin ayristirin. Cunku ben o adam basimizda oldugu surece birlesebilecegimize inanmiyorum artik. O bizleri ayristirdigindan beri ayriyiz ve boyle kalalim. Bu da benim fikrimdir.
...ve sirf farkli dusundugumuz icin kimse beni bu ulkeden kovamaz. Babanizin tapulu mali degil bu vatan. Iktidar yandasi olmadan da ulkemi sevebilir ve sahip cikabilirim. Hatta iktidar yandasi olmazsam daha iyi bir vatansever olurum.

Tankımız Altay Kore, uçağımızın lisansı ve modeli Alman Dornier firmasından.
Yerli nerde? Biz Parça birleştirip isim veriyoruz sadece, maalesef durum bu.

Evet abla işte olay tam da bu..

bir bilgisayar kasası alıyorsun, dışarıdan aldığın yabancı markalı ekran kartını, ses kartını v.s. takıp kendi markanı da üzerine yapıştırıp "bunu ben yaptım" diyorsun.. peki o senin mi oluyor bu şekilde? o uçağın, tankın hangi parçası nerede üretiliyor? hangilerini biz yapıyoruz? ne zamandan beri toplama yapmak üretmek anlamına geliyor?

not: alıntılar da bir karışıklık oldu neden bilmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
bırsey daha var bu aa zaten pek knusamadımda sıyasetten ... belkı agır olacak ama bıze kapıyı gosteren kısıye seslenıyorum dıkkat dıkkat!!

Sen ve dıgerlerı hıc bır partı uyesı kımseyı bu ulkeden kovamaz sızın gıbıler sayesınde bız turk kurt alevı sunnı ayrımı yapar olup ınsanlar bırbırıne dustu.. Oysakı bızım atalarımız omuz omuza bu ulkeyı korudu sımdı bakıyorumda dını alet eden yalancıların cebi dolsun diye değimezmiş.. Ben sıze sız gıdın dıyemıyorum cunku emınım senın atalarında bu ulke ıcın cok kan dokmustur

ha ayrıca 12 senedir iktidarlar. kim olsa o yolu o metroyu vs yapacaktı. dünya gelişiyor. cep telefonları 15 sene önce takozdu. şimdi öylemii.
gelişim oldukça yapacaklar tabii. birde yapmasınlar mı.
Oky deme oyle, cep telefonunu, metroyu, teknolojiyi de bunlar icat etti :)

ha ayrıca 12 senedir iktidarlar. kim olsa o yolu o metroyu vs yapacaktı. dünya gelişiyor. cep telefonları 15 sene önce takozdu. şimdi öylemii.
gelişim oldukça yapacaklar tabii.birde yapmasınlar mı.

Aaa çok ayıp .Hayrına yapıyorlar.Yoksa yapma mecburiyetinde değiller.Çok nankörüz kıymetlerini bilemiyoruz.:KK61:

hala bu adamın yaptığını doğru buluyorlar ya bende buna şaşıyorum yahu bu kadar mı körsünüz.. adam konuşuyo susmuyor kimse böyle yapmadı diyenlerede ayrı bi şaşıyorum.. evet susmuyor !!! peki siz gerçekten dinliyor musunuz.. zira dinlemiş olsanız bugün dediğini yarına inkar ediyor kendisi :) bişey dese eskiden 1. 2 yıl sonra fikir değiştirirdi şimdi sabah akşam susmadığı için sabah bişey dese akşam tam tersini söylüyor.. ve siz şak şakçılar ne dese alkışlıyorsunuz e bu sabah böyle demişti diye oturup iki dk beyninizi çalıştırsanız sizde anlarsınız da sizin için düşünmek yerine kalıp yargılara sığınıyorsunuz..

Birde şöyle geliştik böyle geliştik şu ülkelere bakın derken.Nedense hep 3. sınıf fakir ülkelerle kıyaslamıyorlarmı deli oluyorum.Afrikayla,Suriyeyle,Irakla karşılaştırana kadar bir Almanyayla kıyasla ülkeni.Almanlar 2. Dünya savaşından çıkmış bir ülke.Adamlar aldı başını gidiyor.Sen hala yolla,havaalanıyla uğraş dur.Çok lazımdı yol bana.Karnımı onlarla doyuruyorum ben.Yok ettikleri doğa da cabası.O yollar yüzünden de artan küresel ısınmayı da hatırlatayım.Birde bu açıdan bakın.Ülkeyle ilgili hangi konuya girsem sonuç ; nereden tutsan elinde kalır.

Ben gayet memnunum ülkemden :KK68:Eskiden camiler kapatılırken ,kuran kursları kapatılırken,başörtüler dışlanırken kimse rahatsız olmuyordu ama. Hadi itiraf edin size zor gelen dinin bu kadar rahat yasanması değil mi . Valla Bizim keyfimiz yerinde , Şimdi Onlar düşünsün... :21:
valla ne kadar özgür yaşıyoruz dinimizi haklısın kardeş.. çok şükür pasta yapıp kur-an da yiyoruz.. bakara makara diye dalgada geçiyoruz.. salavatı cumhurbaşkanınada uyarlıyoruz... yapay kabe yapıp ortayada dikiyoruz .. çok dindar bir nesil yetiştirdik maşallah hülooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ :KK9::KK9::KK9::KK9:

hala bu adamın yaptığını doğru buluyorlar ya bende buna şaşıyorum yahu bu kadar mı körsünüz.. adam konuşuyo susmuyor kimse böyle yapmadı diyenlerede ayrı bi şaşıyorum.. evet susmuyor !!! peki siz gerçekten dinliyor musunuz.. zira dinlemiş olsanız bugün dediğini yarına inkar ediyor kendisi :) bişey dese eskiden 1. 2 yıl sonra fikir değiştirirdi şimdi sabah akşam susmadığı için sabah bişey dese akşam tam tersini söylüyor.. ve siz şak şakçılar ne dese alkışlıyorsunuz e bu sabah böyle demişti diye oturup iki dk beyninizi çalıştırsanız sizde anlarsınız da sizin için düşünmek yerine kalıp yargılara sığınıyorsunuz..

Her koyunun bir çobana ihtiyacı var.Düşünmeye ihtiyaçları yokki biri onların yerine düşünüyor.O kadar beyin yorsalar bu kadar kör olmazlardı herhalde.Ya da bağnazlıktan olsa gerek görmek,düşünmek,duymak istemiyorlar.

Evet abla işte olay tam da bu..

bir bilgisayar kasası alıyorsun, dışarıdan aldığın yabancı markalı ekran kartını, ses kartını v.s. takıp kendi markanı da üzerine yapıştırıp "bunu ben yaptım" diyorsun.. peki o senin mi oluyor bu şekilde? o uçağın, tankın hangi parçası nerede üretiliyor? hangilerini biz yapıyoruz? ne zamandan beri toplama yapmak üretmek anlamına geliyor?

not: alıntılar da bir karışıklık oldu neden bilmem.
Eskiden biz yapardık eşimle, kasa bir marka, içinin donanımı başka markalar, toplama bilgisayar, bir ara ne çok modaydı, iyi de oluyordu hee, ahh ahh İstanbul elektronik pasajlarının dili olsa da konuşsa :KK70:

Büyük hoparlörlerde yapıyorduk, daha yüksek sesle müzik dinleyelim diye, kasasını marangozda yaptırmıştık, iç kısmı evropa mal :KK70: üstüne kendi adımızı yazıp bizim imalat deseydik keşke, yerli ürün bâbında :KK14:
Nasıl bir müzik dinleme anlayışım varsa en sonunda patlatmıştım dinlerken:KK70:

Her koyunun bir çobana ihtiyacı var.Düşünmeye ihtiyaçları yokki biri onların yerine düşünüyor.O kadar beyin yorsalar bu kadar kör olmazlardı herhalde.Ya da bağnazlıktan olsa gerek görmek,düşünmek,duymak istemiyorlar.[/QUO

bencede düşünmek istemiyorlar ve görmemek için gözlerini kapatıyorlar.. vicdanlarını köreltiyorlar...

Ucuz bir algı yazısı :KK58:
Valla ben Ülkemden memnunum En Büyük TÜRKİYE
Çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği 80 lerin sonları 90 ların rezilliklerini yaşamış biri olarak şuan yaşadığım ülkemden vatanımdan gayet memnunum
Rabbim tekrar o berbat günlere döndürmeye çalışanlara fırsat vermesin inşallah
beğenmeyenler bu ülkede yasamak istemeyenler kapılar orda :KK59:

bu mesajı yeni gördüm

taam apla hemen valizleri hazırlayıp gidiyoruz sen kızma

yalnız o beğenmeyip kovduğun kesim ülkeden giderse asıl o zaman oturup bir düşün bakalım gelişmekte olan ülkeler arasında dahi yer alabilecek misin?

ayrıca Atamızın kurduğu bu Cumhuriyetten bir iki kendini bilmez değil feriştahınız gelse kovamaz bizi.

bak cumhurbaşkanı da aynı cümleleri kuruyordu bir gezi direnişiyle nasıl ürktü korktu yazık hala atlatamadı adamcağız o psikolojiyi :KK34:

valla ne kadar özgür yaşıyoruz dinimizi haklısın kardeş.. çok şükür pasta yapıp kur-an da yiyoruz.. bakara makara diye dalgada geçiyoruz.. salavatı cumhurbaşkanınada uyarlıyoruz... yapay kabe yapıp ortayada dikiyoruz .. çok dindar bir nesil yetiştirdik maşallah hülooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ :KK9::KK9::KK9::KK9:
ayy evet ya ben o pastayı unuttum gercekten uuluyorum bu kadar guzellıgı kendı yalanlarına alet edıyorlar ya :KK42: neyse gecenlerde dedım kımse ındırmezse ulkenın basından elbet rabbımın azraılı var:)

Ucuz bir algı yazısı :KK58:
Valla ben Ülkemden memnunum En Büyük TÜRKİYE
Çocukluğumun ve gençliğimin geçtiği 80 lerin sonları 90 ların rezilliklerini yaşamış biri olarak şuan yaşadığım ülkemden vatanımdan gayet memnunum
Rabbim tekrar o berbat günlere döndürmeye çalışanlara fırsat vermesin inşallah
beğenmeyenler bu ülkede yasamak istemeyenler kapılar orda :KK59:

şu üç beş cümleden karakterin o kadar anlaşılıyor ki.. valla bizler bu ülkeden deil ülkeyi bu hale getirenlerden şikayetçiyiz önce bunu bi iyice anla.. hıhh anladıysan diğer konuya gelelim.. (pardon anladın mı ?? ))
sen kimsin ki millete kapı gösteriyorsun.. sen deyincede biz hemen valizleri toplamış kaçacaktık dimi...sen bizi daha tanıyamamışsın yaa biz öyle onun bunun demesiyle gidecek insanlar değiliz.. biz mücadele edenlerdeniz.. direnenlerdeniz.. yani kısacası senin gibi akepe yıkılsa arkasından bi ton laf edip başka partiye anında dönüş yapacak sığamadımı da pılını pırtısını toplayıp kaçacak korkaklardan değiliz... bu kapı gösterdiğin insanlar var ya bigün onlar sayesinde çok rahat bi hayat yaşıcaksın bu güne bakıp şu yazdığını anımsayacaksın..:KK25:

ayy evet ya ben o pastayı unuttum gercekten uuluyorum bu kadar guzellıgı kendı yalanlarına alet edıyorlar ya :KK42: neyse gecenlerde dedım kımse ındırmezse ulkenın basından elbet rabbımın azraılı var:)

Hepsi ölmedikten sonra başındaki inse de değişen birşey olmaz.Sorun zihniyette.Eğitim Şart diyeceğim de .Eğitim sisteminin de içine ettiler.Cahil yetiştiriyorlar.Her taraf okumuş cahil dolu. İlber Ortaylı boşuna kızmıyor cahiller diye:KK70:

Back