• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’liler böyle bir ülkede mi yaşamak istiyor?

cumhurbaskani,icimizden ailemizden biri gib...keske onunla tanisma ufakda olsa bir muhabbet etme imkanim olsa ona bu tesekkurlerimi bizzat kendim iletsem...beklenen insan buyuk insan.onun kiymeti ahirete goc ettiginde dahada cok anlasilacak.yaptigi hizmetler o zaman daha cok anilacak.simdi elestirenler o zaman vay be aslinda bu adam aslinda milletinin asigiymis biz anlayamamisiz diyecek.ecet boyle karisik bir ulkeyi ayaga kaldirmak bu gunlere getirmek her yigidin harci degil..tesekkurlerimi iletiyorum tekrardan buyuk insan!
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
imzamı atarım...

Bi kere de ajitasyon olmasın be şaşarım. Hemen dine vurulmuş konu tabi tek dem orada var.
din konusunda en büyük acilari yasadi bazilari
normal degil mi sence?
hem gercekler ne zamandan beri ajitasyon oldu??
isine gelmedimi ajitasyon falan ama yinede bu gercegi degistirmiyor...

din konusunda en büyük acilari yasadi bazilari
normal degil mi sence?
hem gercekler ne zamandan beri ajitasyon oldu??
isine gelmedimi ajitasyon falan ama yinede bu gercegi degistirmiyor...
doğru yaşadı. mesela aleviler.. halada yaşıyorlar. bazı incitici sözleri duyarak hemde...
yada ateistler. şu ülkede ateistim diyen bile bunu korkarak söylüyor hala.. yada deistler. ha erdoğanınız birilerinne kızdığında ateistler işte diye bu kelimeyi küfür niyetinde söyledi hep

lar?
ayrica cok görme basörtüsü takmak isteyen suudi arabistana gitsin diyenlerin devrini görmüstür belki..
yani ha misilleme yapalım mantalitesi. onlar dedi bizde diyelim.
oysa yanlış yanlıştır. oda yanlış buda yanlış. mesela benn onu diyenede kızarım, bunu diyenede

ben ülkenin durumunu begeniyorum demisler kapi orda diyen tek kisi gördügüme göre[/QUOTE]

şu mesajını braz daha açarmısın

Söyledim ya amerika vs.
valla türklere barbar falan derler ama hayatimda duydugum en korkunc olay avrupanin göbeginde yasandi..
adam öz kizina tecavüz edeip 7 cocuk yapmis hemde hemde 24 yil evinin bodrum katinda tutmus hepsini cocuklardan ölenler olmus...

vijdanin merhametin kibarligin irki falan olmaz
bizdede cok insancil soförler var
ayrim yapmak gereksiz

Sağ duyulu halkmı inanmıyor,bak haklısın bu konuda görmek ve duymak istemedikleri için oluyor bunlar.
Zaten herşey montaj değilmi.
birtek duyan ,gören sizmisiniz bu kadar insan..AKP ye oy vermiş hepsi sağır ve uyutulmuş sizler ne ayrıcalıklı özel veduyularınız açılmış kişilersiniz.. alkışş sizee..

Hdp'ye giydirenlerin tirlarla muhimmat tasimasi konusunda sus pus olmasi da tam da kendilerinden beklenen hamle.

ben ülkenin durumunu begeniyorum demisler kapi orda diyen tek kisi gördügüme göre

şu mesajını braz daha açarmısın[/QUOTE]
ben mesela öyle düsünmüyorum
o ülkenin vatandasiysan ordsa yasamaya hakkin var demektir ve kimsede seni
kovamaz bu hakka kimse sahip olamaz! istisnai durumlar haric.
lar dediginde bu ortamda söyle anlasiliyor, bizimle ayni siyasi görüsü paylasmayanlar, ve bunun icine bende giriyorum ama öyle düsünmüyorum böyle düsünmeyen benimle ayni siyasi görüsten insanlarda var
bunu demek istedim
sürekli bir genelleme yasaniyor burda
bu hataya bende düsüyorum bazen
niyetim incitmek degildi
aslinda neyse öyle iste :)

ayrica kisasa kisas gibi bir düsünce degildi diger yazdigim
bende dogru bulmuyorum
ama sonucta yasandi
ve etkisinde kalanlarin olmasida normal bunu diyorum

şu mesajını braz daha açarmısın
ben mesela öyle düsünmüyorum
o ülkenin vatandasiysan ordsa yasamaya hakkin var demektir ve kimsede seni
kovamaz bu hakka kimse sahip olamaz! istisnai durumlar haric.
lar dediginde bu ortamda söyle anlasiliyor, bizimle ayni siyasi görüsü paylasmayanlar, ve bunun icine bende giriyorum ama öyle düsünmüyorum böyle düsünmeyen benimle ayni siyasi görüsten insanlarda var
bunu demek istedim
sürekli bir genelleme yasaniyor burda
bu hataya bende düsüyorum bazen
niyetim incitmek degildi
aslinda neyse öyle iste :)

ayrica kisasa kisas gibi bir düsünce degildi diger yazdigim
bende dogru bulmuyorum
ama sonucta yasandi
ve etkisinde kalanlarin olmasida normal bunu diyorum[/QUOTE]
bu ülke çok şey yaşadı. sadece dini acıllar değil,solcusu sağcısı. bir zamanlar evler aranıyordu. uğur mumcunun sakıncalı piyade kitabını millet saklıyordu. kitaplar saklanıyordu.
okuduğun kitap yüzünden hapse atılıyordun.
dediğim şu,
acııyı herkes evet her kesim yaşadı. artık yaşamayalım diyorum. özgür olalım. beni kimse kısıttlamasın. inancıma yada inançsızlığıma laf etmesin. giyimime, özelime,vücuduma karışlmasın.

valla türklere barbar falan derler ama hayatimda duydugum en korkunc olay avrupanin göbeginde yasandi..
adam öz kizina tecavüz edeip 7 cocuk yapmis hemde hemde 24 yil evinin bodrum katinda tutmus hepsini cocuklardan ölenler olmus...

vijdanin merhametin kibarligin irki falan olmaz
bizdede cok insancil soförler var
ayrim yapmak gereksiz
Biz de mi.Hanım efendi çocuk gelinler ensest vs. en çok yaşandığı yerlerden biri burası.Bir şeyi körü körüne savunmayın,biraz gerçekleri görün.Owww türkiye rererö demekle olmuyor.Ben 4 yıldır minübüs kullanıyorum,akşam sabah ,öğlen .Bu 4 yılda sadece 1 kere kibar adam gibi davranan şoföre rastladık,onu da hiç unutmadım zaten.Bir tane bile adam gibi şoföre rastlamadım.
Ben de burda olan olayları tek tek sayabilirim,mesela 1,5 yaşındaki bebeğe tecavüz edilmişti.Orada bu olaylar daha az yaşanıyor,ne derseniz deyin.Burda gazeteyi açın bakayım ,her gün okuyorum,her gün aynı şey.3. sayfayı açıyorum direk kadın cinayetleri vs.

iranmı olduk yani
azmı diyenler olduu baş örtüsü takanlar için hadi irana diyen kızlar okuyacak imam hatibe gittikleri için azmı cefa çektiler ne kadar çabuk unutuldu.. 39 yaşındayım ben neler gördümm.. yok avukat olamassın yok doktor olamassın eğri oturun doğru konuşun bu türkiye bunları görmedimii..

Back