Kimin kimin ülkesinden kovuyorsa artık.. bu ülke sanki babalarının malı. onlara aitEski bir AKP li olarak diyorumki ne yapsak boş bu adam yapıştı Türkiye ye yakında babadan oğula geçiş geri gelirse hiçççç şaşırmayalım.
Türk milleti bu partiyi indirmeyecek iktidardan sonumuz hayır olsun
Bu arada ben ülkemden çok memnunum başımızdakindendir şikayetim kapıyı Gösteren arkadaş kendinize gelin kimsenin haddine değildir kapı göstermek
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AKP’liler böyle bir ülkede mi yaşamak istiyor?
- Konu Sahibi okypete
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Hiç işde Konuşuyor parsel parsel satıyorlar Nasılsa acımadanKimin kimin ülkesinden kovuyorsa artık.. bu ülke sanki babalarının malı. onlara ait
- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Çok merak ettim her yükselişin bir inişi vardır. Bir gün başka bir parti iktidar olduğunda bizlere kapı gösteren bu arkadaş o gösterdiği kapıdan kendi çıkıp gidecek mi acaba?
Nereye gidecek yaww bi Türk'e kim açar kapısını hangi ülke ben bilmiyorum öle biyer
- 12 Temmuz 2006
- 56.081
- 215.620
- 1.223
- 52
Haklıya Hakkını vermek gerek, Saraylım vize konusunda haklı.gel gor ki Israil vatandasi bu ulkeye elini kolunu sallaya sallaya vizesiz girerken filistin vatandasi hala Turk sinir kapilarinda gunlerce vize diye agliyor, surunuyor.. Lafa gelince musluman Filistinli kiymetli, Israilli tuu kaka.. Inanip alkislayan boyleleri var nasilsa..
Israil'e giden isadamlarimiz bile Israil devletinden vize almak zorunda..
Biz maalesef İsrail'e sövüyoruz ama milli savunma deyip herşeylerini de alıyoruz, neden alıyoruz?
Almayalım, kafa tutmak budur işte, almazsınız, yerli Zırhlı araç Vuran diye tanıttığınız İsrail malı, firmayı da Söyleyeyim Hatehof firmasının Hurricane ismi verip sonra Carmor olarak ismini değiştirdiği bir araç, bunu Ethem bey abi de kabul etti.
http://www.zaman.com.tr/ekonomi_bmc-arac-israil-tasarimi_2296495.html
Tankımız Altay Kore, uçağımızın lisansı ve modeli Alman Dornier firmasından.
Yerli nerde? Biz Parça birleştirip isim veriyoruz sadece, maalesef durum bu.
- 2 Temmuz 2014
- 1.298
- 1.080
- 133
- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Niçin dinimizle bağdaştırdınız anlamadım şimdi Müslümanım Elhamdülillah,türbanlıyım cami ve kuran kursuna gidiyorum namaz kılıyorum ama artık AKP li değilim çünkü kör değilim Gözlerim açık çok şükürBen gayet memnunum ülkemden Eskiden camiler kapatılırken ,kuran kursları kapatılırken,başörtüler dışlanırken kimse rahatsız olmuyordu ama. Hadi itiraf edin size zor gelen dinin bu kadar rahat yasanması değil mi . Valla Bizim keyfimiz yerinde , Şimdi Onlar düşünsün...
AKP ülkesi için bukadarcık İlik yapmış gösterilecek başka bişey yok zaten türbandan başka
Heee bide sülalesi kalkındı AKP nin o var onlar zengin olsunlar kasaları dolsun biz Düşünelim Milletcek
- 12 Temmuz 2006
- 56.081
- 215.620
- 1.223
- 52
Şahitlik eder misiniz kapatıldıklarına? Allah hakkı için şahitlik eder misiniz?Ben gayet memnunum ülkemden Eskiden camiler kapatılırken ,kuran kursları kapatılırken,başörtüler dışlanırken kimse rahatsız olmuyordu ama. Hadi itiraf edin size zor gelen dinin bu kadar rahat yasanması değil mi . Valla Bizim keyfimiz yerinde , Şimdi Onlar düşünsün...
- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- 218
Ben gayet memnunum ülkemden Eskiden camiler kapatılırken ,kuran kursları kapatılırken,başörtüler dışlanırken kimse rahatsız olmuyordu ama. Hadi itiraf edin size zor gelen dinin bu kadar rahat yasanması değil mi . Valla Bizim keyfimiz yerinde , Şimdi Onlar düşünsün...
ne alakası var şimdi bu yorumla ne yapmaya çalıştın doğrusu anlaşılır gibi değil
- 2 Şubat 2015
- 5.988
- 9.571
- 198
- 23 Mart 2015
- 449
- 386
- 103
evet vatanimda yasamaktan cok memnun vede mutluyum. bu tip soylemler degil beni etkilemek sadece ufak bir tebessumume sebep olabiliyor ancak. cunku her insan yasadigi devrin nasil bir devir oldugunun farkina varabilir cocukta olsa.onceki devirleride gorduk itilip kakilmanin ne demek oldugunu, biz biliriz.simdi kucaklayan bir hukumet var herkesi kucakliyor.vatanini kucakliyor milletini devletine sahip cikiyor.dunyaya meydan okuyor.tabikide meyveli agac taslanir!bazi yayinlar kuruluslar amaclari bambaska.buyuyen Turkiye nin basini ezmek! yolunu kesmek.yoksa cok mu dertlerine Turkiye nin guya sozde yolunu sasirmasi.islerine gelir.kendi hakimiyetlerine engel teskil edecek bir ulke kalmamis kendi ic sorunlaroyla ugrasan bir ulke olmus olur ve bu hoslarina gider.niye boyle bir yazi kaleme alinsin?amaci neki?konu oraya buraya sapmadan son soz evet ulkemi milletimi cok ama cok seviyorum.bizi bu gunlere getirenlerede tesekkurlerimi iletiyorum
- 23 Mart 2015
- 449
- 386
- 103
http://www.bugun.com.tr/akpliler-boyle-bir-ulkede-mi-yasamak-istiyor-yazisi-1663790
Orhan Kemal CENGİZ
AKP’liler böyle bir ülkede mi yaşamak istiyor?
Günlerdir içimden şunu soruyorum: AKP’liler gerçekten böyle bir Türkiye’de mi yaşamak istiyorlar?
AKP’li derken çifte tabancalı kovboyları, kendini Şems ilan eden ihale zenginlerini kastetmiyorum. Bu partiyi kuran, uzun yıllar boyu destekleyen insanları kastediyorum.
* * *
Siz gerçekten böyle bir ülkede mi yaşamak istiyorsunuz?
Sizin rüyasını kurduğunuz ülke bu muydu?
Cumhurbaşkanı’nın elde Kur’an, o miting alanı senin bu miting alanı benim gezmesinden rahatsız olmuyor musunuz gerçekten? Bir cumhurbaşkanının bu kadar korkunç bir şekilde taraf olması sizi rahatsız etmiyor mu?
Sırf bir kişi ülkeyi tek başına yönetsin diye bütün kuralların eğilip bükülmesinden, bütün kurumların tuzla buz edilmesinden rahatsız olmuyor musunuz?
* * *
Hani, açık bir ülke olacaktı burası? Hani iç düşmanlar olmayacaktı? Hani herkes özgür olacaktı?
Yahu kavga halinde olmadığımız bir tane ülke kalmadı dünyada, fark etmiyor musunuz? Bırakın Ortadoğu’yu, bırakın Avrupa Birliği’ni, bırakın Amerika’yı, Cumhurbaşkanı New York Times’la kavga ediyor. Bunda iç burkucu bir şeyler görmüyor musunuz gerçekten?
* * *
Dün öğrendik ki, Cumhurbaşkanı’nın “husumet” listesine tek tek Batılı gazeteciler de dahil olmuş. Stephen Kinzer’in Gaziantep’ten alacağı fahri hemşehrilik beratı, Cumhurbaşkanlığı’ndan gönderilen bir faksla iptal edilmiş. Gerekçe Kinzer’in Cumhurbaşkanı’nı eleştirmesiymiş.
* * *
Açıp, Kinzer’in Erdoğan’ı eleştirdiği yazısını (Would history’s heroes be effective today?) bir okuyun lütfen. O yazıda “Türkiye’ye bütün dünya büyük umutlar bağlamıştı. Türkiye, İslam ve demokrasinin bir arada yaşayabileceği bir örnek olarak görünüyordu. Erdoğan’ı bir modernleştirici olarak görüyorlardı. Ama o modernleştirici, bin odalı bir sarayda oturup, insanların etek boylarına karışan, Avrupa Birliği’ni suçlayan, gazetecileri içeri attırmak için talimatlar veren bir insana dönüştü” diyor.
Ve bu yazısı yüzünden, kendisinin aktardığına göre, Gaziantep Valiliği’ne faks geçilip Kinzer “bu ülkenin ve hükümetin düşmanı” ilan ediliyor.
* * *
Sırf bir eleştiri yöneltti diye Batılı bir gazetecinin “fahri hemşehriliğini” iptal ettirmeyi bir güç, bir liderlik başarısı olarak mı görüyorsunuz gerçekten?
Sayın Cumhurbaşkanı’nın bütün medyayı, bütün gazetecileri susturma çabasını uluslararası boyutlara kadar taşıması içinizi burkmuyor mu?
Bu durumda acıklı bir şeyler görmüyor musunuz?
Siz hakikaten böyle bir ülkede mi yaşamak istiyorsunuz?
cumhurbaskani,icimizden ailemizden biri gib...keske onunla tanisma ufakda olsa bir muhabbet etme imkanim olsa ona bu tesekkurlerimi bizzat kendim iletsem...beklenen insan buyuk insan.onun kiymeti ahirete goc ettiginde dahada cok anlasilacak.yaptigi hizmetler o zaman daha cok anilacak.simdi elestirenler o zaman vay be aslinda bu adam aslinda milletinin asigiymis biz anlayamamisiz diyecek.ecet boyle karisik bir ulkeyi ayaga kaldirmak bu gunlere getirmek her yigidin harci degil..tesekkurlerimi iletiyorum tekrardan buyuk insan!
peki neden hoşlanmıyorsanız defolun gidin diyorlarakpliler böyle bi ülkedemi yaşamak istiyor? -evet. diyenleri eleştiriyosunuz. herkesin hassasiyeti, hayata bakış açısı falan farklı. demekki böyle bi ülkede yaşamak istiyolar. bunu dile getirince neden suçlu oluyolar? herkes aynı düşünmüyor, düşünmek zorunda değil,
- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
- 83
simdi kucaklayan bir hukumet var herkesi kucakliyor.vatanini kucakliyor milletini devletine sahip cikiyor.dunyaya meydan okuyor.
Dediğiniz şu cümlede beni güldürdü.Kendiniz inanıyor musunuz acaba buna ? Kendi halkına "gavat " diyen bir vali , eşcinsel aday sunmuyorum diyen bir cumhurbaşkanı (tarafsızlık olayını açmıyorum bile), konuşmalarında bile sizler bizler diye bir ayrım yapan (bunu açıkça söylemekten çekinmeyen) bir hükümetten başka birşey göremiyorum ben.Tutundukları tek dal "Din".Onlardan yana olanlar iyi karşısındakiler kötü.Bir tarafta müslüman, bir tarafta dinsizler.
Neyine güvenipte birde dünyaya kafa tutarlar onu da hiç anlamam.Sinek gibi ezerler.Hiç birşey üretmeden,tarım ülkesi olmasına rağmen buğdayını bile ithal eden bir ülke kime neyin kafasını tutacak ? Kısa vadeli satarak geçiniyorlar da yakında o kaynaklar da bitince bakalım ne olacak.
Bu ülke öyle bir hale gelecek ki o 80leri 90ları mumla arayacaksınız.Almanya nazisi de ıraktaki saddam hükümetide böyleydi .Onların halkı da şimdiki Türk halkı gibiydi.Sonuçları ortada.Dikdatörlüğün sonu belli.
- 23 Mart 2015
- 449
- 386
- 103
cumhurbaskaninin sozlerini uzerinize alinmakla yanlis dusunmussunuz.ben hicbirkere agzindan otekilestiren bir cumle duymadim.siz ve biz diye iki tarafa ayirdigi ulkenin baska partilere oy veren insanlari degilbbu nokta cok onemli, siz diye otekilestirdigi bu milletin bagimsizligini istemeyen yoluna tas koyan bos vaadlerle insanlari kandiran hainlerle isbirliginde olan vatanina ihanet eden vataninin degil kendi cikarini dusunen insanlari kastediyor.sozleri onlara.atari onlara.bir baska partiye oy verebilirsiniz bu normal ve saygi duyulasi bir durum.buna bir sozu olan yok.bence uzerinize alinmissiniz.Dediğiniz şu cümlede beni güldürdü.Kendiniz inanıyor musunuz acaba buna ? Kendi halkına "gavat " diyen bir vali , eşcinsel aday sunmuyorum diyen bir cumhurbaşkanı (tarafsızlık olayını açmıyorum bile), konuşmalarında bile sizler bizler diye bir ayrım yapan (bunu açıkça söylemekten çekinmeyen) bir hükümetten başka birşey göremiyorum ben.Tutundukları tek dal "Din".Onlardan yana olanlar iyi karşısındakiler kötü.Bir tarafta müslüman, bir tarafta dinsizler.
Neyine güvenipte birde dünyaya kafa tutarlar onu da hiç anlamam.Sinek gibi ezerler.Hiç birşey üretmeden,tarım ülkesi olmasına rağmen buğdayını bile ithal eden bir ülke kime neyin kafasını tutacak ? Kısa vadeli satarak geçiniyorlar da yakında o kaynaklar da bitince bakalım ne olacak.
Bu ülke öyle bir hale gelecek ki o 80leri 90ları mumla arayacaksınız.Almanya nazisi de ıraktaki saddam hükümetide böyleydi .Onların halkı da şimdiki Türk halkı gibiydi.Sonuçları ortada.Dikdatörlüğün sonu belli.
- 12 Ağustos 2014
- 1.254
- 1.841
- 83
Suriyeli arap kardeşleriyle birlikte yaşamak istiyorlar da ondan.akp li değilsen dinsizsin ya ee burası da %99 müslüman bir ülke.(Sözde )Diğerleri azınlık oluyor.Gitmesi gereken de onlar.peki neden hoşlanmıyorsanız defolun gidin diyorlar
- 23 Mart 2015
- 449
- 386
- 103
Dediğiniz şu cümlede beni güldürdü.Kendiniz inanıyor musunuz acaba buna ? Kendi halkına "gavat " diyen bir vali , eşcinsel aday sunmuyorum diyen bir cumhurbaşkanı (tarafsızlık olayını açmıyorum bile), konuşmalarında bile sizler bizler diye bir ayrım yapan (bunu açıkça söylemekten çekinmeyen) bir hükümetten başka birşey göremiyorum ben.Tutundukları tek dal "Din".Onlardan yana olanlar iyi karşısındakiler kötü.Bir tarafta müslüman, bir tarafta dinsizler.
ve ulkede oncesine oranla cok ciddi atilimlar oldu .ulke ne zaman kendi silahini uretebildi simdiye kadar.ne zaman kopruler yollar sanayilesme bu zamana kadar iyi olabildi.santraller de yapilacak.ulke dahada gelisecek(sizin i santralleri elstiren insanlarin sozlerine kanmayiniz,santralleri elestiren ulkelerde en az 8-10 tane santral var)..yani guzel kaynaklar bunlar kendi kaynagimizi kendimiz olusturacagiz.bunun yonunde cok ciddi atilimlar var.ulke geri saymiyor.bardagin bos tarafindan bakmayiniz.
ötekileştiren kelime hiçmi duymadınız. alevilere ermenilere ettiği sözleri ne çabuk unuttunuzcumhurbaskaninin sozlerini uzerinize alinmakla yanlis dusunmussunuz.ben hicbirkere agzindan otekilestiren bir cumle duymadim.siz ve biz diye iki tarafa ayirdigi ulkenin baska partilere oy veren insanlari degilbbu nokta cok onemli, siz diye otekilestirdigi bu milletin bagimsizligini istemeyen yoluna tas koyan bos vaadlerle insanlari kandiran hainlerle isbirliginde olan vatanina ihanet eden vataninin degil kendi cikarini dusunen insanlari kastediyor.sozleri onlara.atari onlara.bir baska partiye oy verebilirsiniz bu normal ve saygi duyulasi bir durum.buna bir sozu olan yok.bence uzerinize alinmissiniz.