Himm.. Demek ki sen de yazmissin.. Kimin yazdigina bakmiyorum, lafim boyle dusunen herkese cunki.. Yoklugunda bu hata sevap isi masaya cok yatirildi bu forumda, teraziler ortaya cok cikarildi, yani sen yalniz degilsin.. Hatta sen ucundan AKPyi tutuyorum, o yuzden oy verdim diyen buyuk bir guruhun sadece bir uyesisin.. Hangi AKPliye sorsan hepsi de sen gibi cevap veriyor zaten.. Ama sayiniz % 49 lara ulasmissa artik bu isin ucu kiyisi kalmamis demektir. Hatalar zincirini seve bile hepiniz destekliyorsunuz.
Ben icraatleri elestiriyorum, sen vaatleri.. Ben bu hukumet bunu da yapti diyorum, sen oburu vaat etmisti, onun sucu diyorsun... Atladigin birsey var. Halkin buyuk bir cogunlugu cozum surecine, ozerklige karsi. CHP ne vaat verirse versin, halkin cogunlugunun karsi oldugu birseyi zorla, ben yaptim oldu zihniyetiyle dayatmaz. O ozellik AKPye ozgu birsey. Sen burada ne kadar "o icraatini destekliyorum, bu icraatini desteklemiyorum" diye kendini parcalasan da tayyip gozunde ona oy verdigin anda onu yuzde yuz destekliyorsun, kayitsiz sartsiz. "Benim arkamda yuzde elli var" lafi sana birsey animsatiyor mu? Halkin istemedigi, halka karsi yaptigi her icraatte soyledigi unlu lafidir, cozum surecinde bile..
Yarin o cozum sureci tekrar raftan inecek.. Sana ragmen, size ragmen.. Hepimize ragmen.. Sizin desteginizle. O yuzden, ben su tarafindan tutuyorum, bu icraatini desteklemiyorum, ama oyum AKPye laflariyla ancak kendinizi kandirirsiniz. Ben boyle konusan hicbir AKPliyi samimi bile bulmuyorum.
Bu ulkeye secim filan lazim degil. Bu ulkenin yuzde ellisi ulke yangin yerine de donse, kendi evladi yasadikca, kendi cani yanmadikca tekrar tekrar ayni hatalari destekleyecektir, bile isteye.. Oyleyse secim niye?