• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’li Ensarioğlu: Özerklik de olur öz yönetim de olur

valla ben üye oldum olalı bir dolap dönüyor ama ben de anlamadım.
burda herkes sanki reelde birbirini tanıyormuşçasına bir hava var.
Ayrıksı kaldım.
daha mı anlamadın birbirini tanıyanlar var tabi ki :)
ama çok şükür ki ben tanımıyorum hiçbirini:-)
bak üye alımı varmış kız başvursana :-)
ben de mi başvursam ajan olarak:-)

Diymi:KK53:
Oldukça eğlenceli olmuş bu siyaset topiği efide.
Birde yıllardır insanların yüzüne konuşamayıp gider gitmez arkasından saldıran 4 kişi var burda, :KK70:özellikle o dört kişiye bakıp çok eğleniyorum ben.:KK14:
Sorsan benden dindarlar ama gıybet etmeyi çok seviyorlar:KK50:
Hepside kendini biliyor:KK53:
o 4 kişiyi açıklar mısın merak ettim ?

Bilemiyorum bana etik gelmiyor
Memleket meselesi bu aldatma kv vs değil
Burada olmamalı sanki
Aslında haklısın ama diğer yöntem de kötüydü. Bi konu açıyosun millet düşüncesini yazsın diye. Sonra birileri geliyor ehe ehe yapıyor. Bir de bakıyosum ki mune ya da kazen atarlı giderli bişiler yazmış ve konun kilitlenmiş.

Nasıl unuturum o mune nin korsan bayrağını. Game over olmuş hissi uyandırırdı bünyede.

valla ben üye oldum olalı bir dolap dönüyor ama ben de anlamadım.
burda herkes sanki reelde birbirini tanıyormuşçasına bir hava var.
Ayrıksı kaldım.
Reelde bir kac kisi birbirini taniyor ama digerleri sanaldan.. Mesela beni Siyaset Meydaninda herkes tanir, ben de herkesi.. Yorum ve fikirlerinden.. Baska tarafa pek yazmam, BDVcilerle pek tanismayiz o yuzden. Seni de yazdikca taniyacagiz, sen de bizi, daha yenisin, bekle.

O 4 kişi kendini çok iyi biliyor amine. Sen değilsin. Arkamızdan atıp tuttuğunu görmedim senin.
bak rahatladım şimdi :KK53: o bütün laf sokmalarını üstüme alınıyodum paranoyak yaptınız beni çeteler:-)haa bu konuda tamamen benim üstüme geldiniz o ayrı ama ,uzun süredir gülmediğim kadar çok güldüm ALLAH cc razı olsun ne deyim:-)

sizin gitmenizle ilgili fikrimi konusu açılan her yerde söyledim
çok üstüne gidildi o arkadaşın çok dalga geçildi duyguları ve nefsi var yoksa çocuklar üzerinden böyle bişey yapacağını hiç zannetmiyorum

sen var mısın aralarında bilmiyorum
bunu o arkadaşada söyledim evlad-anne-baba-eş kutsaldır diye

Son düzenleme:
biz mi böldük ?
neresi bölündü pardon ?
Bosver canim sen, senin rahatin yerinde mi? Evin yerinde duruyor mu? Cocuklarin okulda, dukkanlar acik, alisveris devam, bomba sesleri de gelmiyor.. Bize rahat batti, sana mutlu mesut ruyalar canim..

Bosver canim sen, senin rahatin yerinde mi? Evin yerinde duruyor mu? Cocuklarin okulda, dukkanlar acik, alisveris devam, bomba sesleri de gelmiyor.. Bize rahat batti, sana mutlu mesut ruyalar canim..
hmm anladım operasyon dursun mu diyorsun doğuda ? bu mudur ?

bu topiklerde bir daha benim cocuklarim uzerinden atisma yapmayin..amine ve her kim yapiyorsa bunu.
.yeter!

cete olayini saraylima yapilan seyde iyi okudum ben.kimse bosuna cene yormasin.alin siyaset topiginiz sizin olsun.uzak durun benden ve cocuklarimla ilgili yapilan igrenc bel alti vurmadan.

L lamelifAmine bence sen birilerine laf sokma derdindesin bu aralar, .Ben eskiden sen, nickim ve ausencia ile yazışmayı severdim.Bayağı değişiklik var sende. Okuduğum tüm konularda bir sataşma , laf gönderme halin var insanlara. Eskisi gibi tartışılmıyor senle.Biraz özeleştiri yap bence.
Geçmişteki konuları konuşmanın yeri burası değil, herkes kendini biliyor. O konuyu tartışmaya gerek yok.

hmm anladım operasyon dursun mu diyorsun doğuda ? bu mudur ?
Yok, oyle demiyorum, bu operasyon neden cikti diyorum, askerimiz 30 senedir Irak daglarini yerle bir ederken neden simdi bu savas bizim sehirlerimizi yerle bir ediyor diyorum, anlayabilecek misin acaba? Sebep-sonuc iliskisi diyorlar buna sosyolojide.. Sebepleri yillarca yazdik, bugunu isaret ettik, anlamadin, simdi neyi anlayacaksan artik.. Hadi sen git, seninki Apo ile el sikisacakmis gene, onlari alkisla..

L lamelifAmine bence sen birilerine laf sokma derdindesin bu aralar, .Ben eskiden sen, nickim ve ausencia ile yazışmayı severdim.Bayağı değişiklik var sende. Okuduğum tüm konularda bir sataşma , laf gönderme halin var insanlara. Eskisi gibi tartışılmıyor senle.Biraz özeleştiri yap bence.
Geçmişteki konuları konuşmanın yeri burası değil, herkes kendini biliyor. O konuyu tartışmaya gerek yok.
parkon benim bir yorumum üstünden bu kadar uzatan ben değilim ,bende yaptığım şeyden hoşnamıyorum ancak benimde bi sabrım var öyle değil mi taşıyor bi zaman sonra orda kapanıyor onlar burda devam ediyor burda kapanıyor orada devam ediyorlar biri susuyor biri başlıyor ben saraylıya yazıyorum hop bi başkası beni katarak yorum yapıyor ne yapmamı bekliyorsun susmamımı
ne kadar düzgün yazmak için çabalarsam çabalayım elimden geleni yaparsam yapayım hep bi tiye alma farkındamı değilsin yoksa hakkaten görmüyor musun
sen akıllı hatunsun vesselam

bu topiklerde bir daha benim cocuklarim uzerinden atisma yapmayin..amine ve her kim yapiyorsa bunu.
.yeter!

cete olayini saraylima yapilan seyde iyi okudum ben.kimse bosuna cene yormasin.alin siyaset topiginiz sizin olsun.uzak durun benden ve cocuklarimla ilgili yapilan igrenc bel alti vurmadan.
Onlarin hepsi bende, merak etme.. Daha hosgeldine gelmediler bana, rastlasamadik..:KK53: Lamelif yoktu gerci aralarinda ama iki gundur kendini ayristirmak icin buyuk mucadele veriyor nedense.

ne igrenc bir sey ya su siyaset.nefret ettim artik bazilarindan.
neden ? hayır konu kapanıyor sonra gelip herhangi bi konuda tiye alıyorsunuz bu seferde nefret ediyorsunuz anlam veremiyorum

ha bu arada parkona yazdığım mesaja ise bu tepkin, bende hoşlanmadım hatta vakti geçmediyse siliyorum

kadesa kadesa yukarıdaki mesajını görmeden yazdım bunu

Back