parkon benim bir yorumum üstünden bu kadar uzatan ben değilim ,bende yaptığım şeyden hoşnamıyorum ancak benimde bi sabrım var öyle değil mi taşıyor bi zaman sonra orda kapanıyor onlar burda devam ediyor burda kapanıyor orada devam ediyorlar biri susuyor biri başlıyor ben saraylıya yazıyorum hop bi başkası beni katarak yorum yapıyor ne yapmamı bekliyorsun susmamımı
ne kadar düzgün yazmak için çabalarsam çabalayım elimden geleni yaparsam yapayım hep bi tiye alma farkındamı değilsin yoksa hakkaten görmüyor musun
sen akıllı hatunsun vesselam
Sende sabır varsa bende de var Amine, ben seninle nihat doğan topiğinde yazıştım ama sen bana öyle hadsiz bir cevap verdin ki, yok çete olmuşum, dinden çıkarmışım, inanç din hassas konular dinden çıkarsın diyemez kimse bana, bende karşı cevap yazdım, profilime de yazdım, sonra sen banlandın, benim için orada kapanmıştı mevzu bir daha lafını etmedim. Sonra dün gece beyazgri yi kışkırtacak türden cevap verdin bana, görmezden geldim, gittin Mune nin profiline bir şeyler yazdın, kendi profiline bir şeyler yazdın, dayanamadım cevap verdim, bulaşma bana dedim uzattıkça uzattın, senin yaptığın türde karşılık vermek istedim, bu sefer çelişkili konuşan ben oldum.
Ayrıca evet ikide birde konuyu dine getirip fetva verenlerden hoşlanmıyorum, sıkılıyorum... İkide bir dini vecibelerini dile getirenleri de samimi bulmuyorum.
Lütfen bana da bulaşma benim seninle kişisel bir problemim yoktu, sen sataşdın, nihat doğan topiğinde sadece sana cevap vermedim ki ben, düşüncelerimizi belirtmeye korkar olduk, kızlarla birbirimizi beğenmeye çekinir olduk, karşıt düşünce görünce hemen ayy çete oldular bana saldırıyorlar moduna giriyorsunuz. Yeter artık...