• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’li Ensarioğlu: Özerklik de olur öz yönetim de olur

Onlarin hepsi bende, merak etme.. Daha hosgeldine gelmediler bana, rastlasamadik..:KK53: Lamelif yoktu gerci aralarinda ama iki gundur kendini ayristirmak icin buyuk mucadele veriyor nedense.
amine vardi yoktu bilmiyorum derdim onunla degil zaten.ama benden ve cocuklarimdan uzak dursun bu insanlar.

Bilmiyorum karanfil , bilsem emin olup yazardım ve eğer öyle değilse ... diye eklemezdim mesajıma .

Sadece tahmindi , az çok Erdoğanın tavrını gözlemleyebilen biri olarak ; onun yanlış yapan kendindense ulu orta ifşa etmemek gibi bir zaafı ve yanlışı olduğunu dşündüğüm için böyle yazdım .Kol kırılır yen içinde kalır diye diye partiyi temizleyemedi zaten .

Tavsiyeniz için teşekkürler ama dürtülmeye ihtiyaç hasıl olacak hiç bir -izm' e sahip değilim .
Eger durtulseydi bu açıklamaları yapamazdı Ausencia . Daha yeni hukumet Ocalanla gorusuyor diyip Apoyu "milli" yapmisti.Nabiz yoklama olması daha olasi

neden ? hayır konu kapanıyor sonra gelip herhangi bi konuda tiye alıyorsunuz bu seferde nefret ediyorsunuz anlam veremiyorum

ha bu arada parkona yazdığım mesaja ise bu tepkin, bende hoşlanmadım hatta vakti geçmediyse siliyorum
amine uzak dur benden.neyi silersen sil cocuklarimi katma.bak seninle eglendik gulduk laf attik ama yok olmuyor.o msjinla anladim benden uzak dur artik.

Ozerklik ozerklik diyip diyip duruyorlar. Hadi teroristleri anliyorum da digerlerini anlamiyorum gercekten. Ozerk olcaklarda ne olacak silahlari birakip inlerinden cikip hic birsey olmamis gibi hayatlarini mi yasayacaklar. Onca insanin vebali ne olacak. Cozum cozum sureci diye basimiza cikartan akp sagolsun ne guzelde cozdu pkk sorununu. Oy icin onca can gitti. Allah sorsun sebep olanlara dencek bisey yok.

Aslında burda konuları biraz geyiğe çevirmek bazen tansiyonu düşürüyor.
Eskiden polemik, geyik yasaktı burda ama daha ateşli tartışmalar olurdu.
parkon parkon O okypete 'de yazdım gerçi ama dediğim gibi herkez birbirine saygılı davranıp etik bir şekilde tartışsa gerginlik artmaz

parkon benim bir yorumum üstünden bu kadar uzatan ben değilim ,bende yaptığım şeyden hoşnamıyorum ancak benimde bi sabrım var öyle değil mi taşıyor bi zaman sonra orda kapanıyor onlar burda devam ediyor burda kapanıyor orada devam ediyorlar biri susuyor biri başlıyor ben saraylıya yazıyorum hop bi başkası beni katarak yorum yapıyor ne yapmamı bekliyorsun susmamımı
ne kadar düzgün yazmak için çabalarsam çabalayım elimden geleni yaparsam yapayım hep bi tiye alma farkındamı değilsin yoksa hakkaten görmüyor musun
sen akıllı hatunsun vesselam
Sorun ne biliyor musun?
Sen biriyle tartışırken çete, arkadaş grubu vs. Dediğinde pekçok kişiyi olaya dahil etmiş oluyorsun. Çünkü burda bu konuyla alakalı çok olay çıktı ve bende dahil hepimiz alınıyoruz.Konuya giren insanların derdi arkadaşını savunmak değil, kendine yapılan ithama cevap vermek aslında.
Ti ye alma konusuna hiç girme, çünkü burda ne ti ye almalar ne hakaretler gördük biz. Herkes kendi siyasi görüşünden olanı haklı görüp diğerlerini suçlu ilan etme derdinde. Ve bunu çoğumuz yaptık.
Neyse, konu Hakkaten çok dağıldı.
Kusura bakmayın arkadaşlar .

amine uzak dur benden.neyi silersen sil cocuklarimi katma.bak seninle eglendik gulduk laf attik ama yok olmuyor.o msjinla anladim benden uzak dur artik.
özel mesaj ile devam edecektim ama atılmıyor ,tabiki seninle özel bi arkdaşlığım-hesabım yada davam yok hatta kimse ile yok
yalnız çocuklarına bir söz söylemişim gibi lanse ettirme bunu ne sana nede en nefret etriğim kişiye yapmam ne anneye-babaya ne çocuğa ne eşe .... bana yapılmasını hoşlanmaığım birşeyi kimseye yapmam yanlış anladı isende üzgünüm
ancak artık sizinde arkadaşlarınında benim üstümden geyik yaptığınızı görmek istemiyorum ciddi manada can sıkmaya başladı artık ( tehdit olarak yazmadım )

özel mesaj ile devam edecektim ama atılmıyor ,tabiki seninle özel bi arkdaşlığım-hesabım yada davam yok hatta kimse ile yok
yalnız çocuklarına bir söz söylemişim gibi lanse ettirme bunu ne sana nede en nefret etriğim kişiye yapmam ne anneye-babaya ne çocuğa ne eşe .... bana yapılmasını hoşlanmaığım birşeyi kimseye yapmam yanlış anladı isende üzgünüm
ancak artık sizinde arkadaşlarınında benim üstümden geyik yaptığınızı görmek istemiyorum ciddi manada can sıkmaya başladı artık ( tehdit olarak yazmadım )
nerede geyik yaptim? cidden en son profilde seninle yazistik ve ben nerede geyik yaptim?

Sorun ne biliyor musun?
Sen biriyle tartışırken çete, arkadaş grubu vs. Dediğinde pekçok kişiyi olaya dahil etmiş oluyorsun. Çünkü burda bu konuyla alakalı çok olay çıktı ve bende dahil hepimiz alınıyoruz.Konuya giren insanların derdi arkadaşını savunmak değil, kendine yapılan ithama cevap vermek aslında.
Ti ye alma konusuna hiç girme, çünkü burda ne ti ye almalar ne hakaretler gördük biz. Herkes kendi siyasi görüşünden olanı haklı görüp diğerlerini suçlu ilan etme derdinde. Ve bunu çoğumuz yaptık.
Neyse, konu Hakkaten çok dağıldı.
Kusura bakmayın arkadaşlar .
tamam varsayalım dedim bu konuda saraylı adlı üyeye yazdığımda olan sebebide açıkla yada açıklama yada öm ile at yada atma
sıkıldım artık hakikaten çok nahoş bi durum almaya başladı iyi geceler sanada

nerede geyik yaptim? cidden en son profilde seninle yazistik ve ben nerede geyik yaptim?
bu konuyu okudun mu saraylı adlı üyeye yazdıktan sonrasını e sende çete toplanmış yazmışsın ya işte herneyse
ayy bunaldım böyle ilkokul çocukları gibi o onu dedi bu şunu dedi kapatalım artık bu konuyu iyi geceler

amine vardi yoktu bilmiyorum derdim onunla degil zaten.ama benden ve cocuklarimdan uzak dursun bu insanlar.
Senin cocuklarin buraya kadar nasil geldi, ne kanitlandi, neye ispat oldu, niyet ne ben de anlamadim. Yorumuna verecek cevabi olmayan belalti calisiyor, ezik savunmasi, fikrinle yenemedigini terbiyesizlikle yenme denemesi, aslinda sonu kendi kendini rezil etmekle biten turunden bir beyhude saldiri, maalesef bu forumda boyle seyler olabiliyor. Insanoglu cig sut emmis.

bu konuyu okudun mu saraylı adlı üyeye yazdıktan sonrasını e sende çete toplanmış yazmışsın ya işte herneyse
ayy bunaldım böyle ilkokul çocukları gibi o onu dedi bu şunu dedi kapatalım artık bu konuyu iyi geceler

cete diyen tek sen misin mervecik de dedi.alinma herseye.diyorum ya uzak duralim biz.

cete diyen tek sen misin mervecik de dedi.alinma herseye.diyorum ya uzak duralim biz.
bencede özeline attım artık ordan yaz yada yazma sen bilirsin
bencede uzak durmak en iyisi
haa kime yapılırsa yapılsın yanlış yanlıştır

parkon benim bir yorumum üstünden bu kadar uzatan ben değilim ,bende yaptığım şeyden hoşnamıyorum ancak benimde bi sabrım var öyle değil mi taşıyor bi zaman sonra orda kapanıyor onlar burda devam ediyor burda kapanıyor orada devam ediyorlar biri susuyor biri başlıyor ben saraylıya yazıyorum hop bi başkası beni katarak yorum yapıyor ne yapmamı bekliyorsun susmamımı
ne kadar düzgün yazmak için çabalarsam çabalayım elimden geleni yaparsam yapayım hep bi tiye alma farkındamı değilsin yoksa hakkaten görmüyor musun
sen akıllı hatunsun vesselam

Sende sabır varsa bende de var Amine, ben seninle nihat doğan topiğinde yazıştım ama sen bana öyle hadsiz bir cevap verdin ki, yok çete olmuşum, dinden çıkarmışım, inanç din hassas konular dinden çıkarsın diyemez kimse bana, bende karşı cevap yazdım, profilime de yazdım, sonra sen banlandın, benim için orada kapanmıştı mevzu bir daha lafını etmedim. Sonra dün gece beyazgri yi kışkırtacak türden cevap verdin bana, görmezden geldim, gittin Mune nin profiline bir şeyler yazdın, kendi profiline bir şeyler yazdın, dayanamadım cevap verdim, bulaşma bana dedim uzattıkça uzattın, senin yaptığın türde karşılık vermek istedim, bu sefer çelişkili konuşan ben oldum.

Ayrıca evet ikide birde konuyu dine getirip fetva verenlerden hoşlanmıyorum, sıkılıyorum... İkide bir dini vecibelerini dile getirenleri de samimi bulmuyorum.

Lütfen bana da bulaşma benim seninle kişisel bir problemim yoktu, sen sataşdın, nihat doğan topiğinde sadece sana cevap vermedim ki ben, düşüncelerimizi belirtmeye korkar olduk, kızlarla birbirimizi beğenmeye çekinir olduk, karşıt düşünce görünce hemen ayy çete oldular bana saldırıyorlar moduna giriyorsunuz. Yeter artık...

Eger durtulseydi bu açıklamaları yapamazdı Ausencia . Daha yeni hukumet Ocalanla gorusuyor diyip Apoyu "milli" yapmisti.Nabiz yoklama olması daha olasi

Belki de partide ki misyonu budur , denge sağlayıcı , gerilim azaltıcı .

Ya da nabız yoklama görevi Diyarbakır dan olduğu için daha az göze batar diye bu adama verilmiştir .

Ne diyeyim sana bilemedim , sonuçta hepsi izleyip yorumladığımız farazi gözlemler .

Bildiğim tek şey siyasetin temiz olmadığıdır , o yüzden bazen bu nasıl olur dediğimiz şeyler , açıklamalar siyasette bal gibi de oluveriyor .

Bak bir başka konu da Miroğlunun açıklaması içinde yazdım , adam pkk terör örgütü değildir dedi ama akp milletvekili , ensarioğlu apo pkk dan daha milli dedi o da görevde .

Hem ülkede pkk ile savaş hem içinde neredeyse pkk savunucusu olacak isimler olsun , ne ironik değil mi ? ama siyasetin kirli yüzünde denge sağlayıcı hamle olma ihtimali de var tüm bunların .

Dakka bir gol bir desene..:KK53: Vatanseveer! AKPli kardeslerimize sormali simdi, bu konuda ne dusunuyorlar diye.. Carklar baslasin!:KK62:
Uzaktan davulun sesi hoş gelir derler ya sizede öyle sanırım
Bu konu yüzünden yıllardır kan dökülüyor
Canlar yanıyor
Burada geyik yapılmamalı diye gayet düzgün bir ifade ile yazmış olduğum msj'a verdiğiniz cvp...
Umarım sizi birgün ciddiye alabilirim

Back