• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP’li Ensarioğlu: Özerklik de olur öz yönetim de olur

siz ülkeye kesin dönüş yapacak mısınız ?
ha öyle bi durum yoksa yaşadığınız ülkenin sorunları ile boğuşun
ülkemize milletimizee saydıra saydıra bitirmiyorsunuz ne kadar esef duyuyoruz sizin kadar kültürlü olamadığımız için :KK12:
Benim ne yapacagim seni ilgilendirir mi Lamelif hanim? Vatan benim, keyif benim.. Istedigimle ilgilenir, istedigimi elestiririm, haddini bil.

Benim ne yapacagim seni ilgilendirir mi Lamelif hanim? Vatan benim, keyif benim.. Istedigimle ilgilenir, istedigimi elestiririm, haddini bil.
Beyazgri de yurtdisinda ama o problem değil. O yandas:KK53:

Sen Saraylim utanmiyorsun da kalkmis ameriganyalardan Tayyip elestiriyorsun:KK12:

Bu arada hosgeldin demeyi unutmusum:oops: hosgelmissin

Beyazgri de yurtdisinda ama o problem değil. O yandas:KK53:

Sen Saraylim utanmiyorsun da kalkmis ameriganyalardan Tayyip elestiriyorsun:KK12:

Bu arada hosgeldin demeyi unutmusum:oops: hosgelmissin
Sagol canim, hosbulduk.. Simdi mini etek konusunu okuyordum da, orayi karistirmis, oradakiler "bize satasma, baska kapiya" dediklerinde de "tamam, baska kapiya gidiyorum" deyip gelip bana bulasmis..:KK70:Baska kapi ben oluyorum herhalde..:KK43:

Sagol canim, hosbulduk.. Simdi mini etek konusunu okuyordum da, orayi karistirmis, oradakiler "bize satasma, baska kapiya" dediklerinde de "tamam, baska kapiya gidiyorum" deyip gelip bana bulasmis..:KK70:Baska kapi ben oluyorum herhalde..:KK43:
:KK53:Görüyomusun bak, ilk sırada değilimişsin bile sataşıkacaklar arasında saraylım:rolleyes:

:KK53:Görüyomusun bak, ilk sırada değilimişsin bile sataşıkacaklar arasında saraylım:rolleyes:
Yav dunden beri bir tantana, cete mete herkesleri topa tuttu orda, ben de arada gecerken okuyorum, guldum gectim. Ne bileyim hedefte ben de varmisim megersem..:KK70:Boyle tek olmuyor, korunmasiz kaldim, karar verdim, o cete hangisiyse ben de katilcam..:KK53:

Yav dunden beri bir tantana, cete mete herkesleri topa tuttu orda, ben de arada gecerken okuyorum, guldum gectim. Ne bileyim hedefte ben de varmisim megersem..:KK70:Boyle tek olmuyor, korunmasiz kaldim, karar verdim, o cete hangisiyse ben de katilcam..:KK53:
Senin haberin yoktur da sende kesin o çetenin üyesisindir:KK53:
Ben şahsen bizzat kendim öyleymişim:eek:
Bende onların yalancısıyım:KK45:

koloni...yeni kurban..toplu saldırı..
hulasa boş tenekeler.. :D

Bit tabi yalnız eleştirirken kantarın topuzunu kaçırmadan... tüm mesajlarınız bu öyle frene basmadan tamgaz tüm milleti gömemezsin buda senin haddin değil ancak havadan saydırıp hakaret ediyorsun güzel yorumcu bu millete
özellikle de ak parti seçmenine ak parti seçmenini eleştirebilirsin de ,ancak senin yaptığın artık eleştiriden çıkıyor alttan alttan hakarete varıyor

:-):-)yetişin komşulaaaaaaaaaar :-) ben bir üyeye yazıyorum bunlar toplanıp geliyor sonra bir de dalga geçiyorlar ironi yaparak :-)kendinizle nasıl bu kadar çelişmeyi başarıyor sunuz ?anlatsanıza biraz:rolleyes:

bu arada beyazgrinin yurtdışında yaşadığını bilmiyordum ben:KK51:

Yahu başka bir şey düşünen mi var zaten. Al başkanlığı ver özerkliği olacak bu işin sonu. Tabi o zamana kadar rusya ve iran tepemize binmezse.

koloni...yeni kurban..toplu saldırı..
hulasa boş tenekeler.. :KK70:

yani varya utanıyorum sizden :63:bi özel mesajda bile destek çıkmıyosunuz bana ya da profilimde :KK12:

ya da toplanıp gelmiyorsunuz :63: bi gelseniz sonra bizde hiç birbirimizi kollamıyormuşuz gibi yapsak ya çok özendim ben bunlara :KK51:sıkı arkadaşlıkları var yalnız takdir ettim:KK53:

artı ben kurban olmam kurban ederim:KK70:tek gitmem giderken mune abla onların yazılarını es geçmez sanmıyorum

............................................................................................................................

hı birde arkadan konuşmayız biz ya alıntı yaparız ya da etiketleriz diyorlardı ben bu konuyu okumayabilirdim :KK14: neden açık açık yazmadınız ismimle birlikte:KK48: çok ayıp uygulamalı görmek isterim ahlak anlayışınızı !!!

ben etiketlemiyorum sizin ipinizle kuyuya inilmez bu seferde neden etiketledin beni dersiniz

Son düzenleme:
Beyazbilgi kesin almanyadadır ya. Bak saraylım amerika. Yurtdışıseçim sonuçlarına bakarsanız kimin nerden olduğunu anlarsınız. Bana arkadaşını söyle, sana hangi ülkede yaşadığını söyleyeyim.

Back