• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan da ozerklikten yana: "Lazistan, Kürdistan neden olmasın"

Sabretmesi, dayanmasi en zor sinav. Hayatini caldilar , hayalleri vardi. Gulen glzleri vardi.simsicak bakislari tertemiz kalbi. O yok artik. Onun kadar guzel bakan baska biri yok.:'( Benimde hayata olan inancimi caldilar.
HErkes çektiğini bilir.
Size şakası bile ne kadar ağır geliyordur bu tür şeylerin. :(

HErkes çektiğini bilir.
Size şakası bile ne kadar ağır geliyordur bu tür şeylerin. :(
Tabi tuzu kurulara vore hava hos. Tek bir yakinini sehit vermemis dillere kolay tabi barismak. Ben inanamiyorum evladini, esini dpstunu bu ugurda sehit vermis kimsenin katilleri affettiklerini, onlarla baristiklarini. Hani akil insanlar vardi ya iclerinden bir tanesi bile uzaktanda olsa yasamismi sahit olmusmu boyle bir aciya? Bir tane yoktur. Onlar her baris dediginde benim tuylerim diken diken oldu. Onlar her baris dediginde ben her gece ruyamda tekrar tekrar gomdum sehidimi, onlar her baris dediginde yagmurdan sonraki toprak kokusunda kan kokladim ben. Bu aciyi yasamis hangi insan hangi sebeple barissin bu seref yoksunlariyla biri gecerli bir sebep soylesin? Yoksa cildirmamak elde degil.

o proje çoktan rafa kalktı. şimdi başka projeler var. ama kurulduğundan beridir tek bitmez birşey var bu ülkede kan daha çok kan.

O zaman herkes kafasına göre kendine bir bölge seçsin. Lazlar Karadeniz’i alsın, Kürtler Doğu’yu alsın. Lazistan kurulsun falan şaka gibi resmen.

Şunu demiş olması bile cidden bardağı okka okka taşırıyor bence.

Şöyle bir düzenin hakkından gelemezken kendi çapında özerklik için ülkenin kaç parselde satılacağını ne şekle geleceğini düşünmek dahi istemiyorum. Doğu’nun savaş alanına döndüğü güzel ülkemizde daha SEÇİM VAATLERİ yerine gelmedi. Analar hala ağlıyor, terör hala devam ediyor. Önce bunlara bir çözüm bulun. Durun hele pek iştahlısınız.

Back