Erdoğan da ozerklikten yana: "Lazistan, Kürdistan neden olmasın"

Bu ülkede kim nerede istiyorsa orada yaşasın kimsenin hakkına girmeden nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinsin kimseyi rahatsız etmeden neye innanma istiyorsa ona innansın kimseye baskı yapmadan böyle bir ülke çokta zor değil
Ama kemikleşmiş öyle düşünceler varki
Benim bu saydıklarım en az yüz yılımızı alır
Daha bende dahil olmak üzere çok ilkeliz
bunun için bölünmeye gerek yok ki.
hem bölünsek bile Kürtlerin hepsi,lazların hepsi.Trakyalıların hepsi aynı tarz insanlar mı?
Batı kültür almış bir Kürt ile Şırnak'dan çıkmamış Kürt aynı mıdır?
Gerek giyim kuşam olarak ,gerek olaylara bakış açısı olarak .

Bunlar beraberken de aşılabilecek sıkıntılar.

bunun için bölünmeye gerek yok ki.
hem bölünsek bile Kürtlerin hepsi,lazların hepsi.Trakyalıların hepsi aynı tarz insanlar mı?
Batı kültür almış bir Kürt ile Şırnak'dan çıkmamış Kürt aynı mıdır?
Gerek giyim kuşam olarak ,gerek olaylara bakış açısı olarak .

Bunlar beraberken de aşılabilecek sıkıntılar.
İstesekte bölünemeyiz annemle babam ve niceleri bu saatten sonra nasıl ayrılacak olmaz
Özerklik eyalet sistemi insanların ayrılması anlamına mı geliyor?

Özerklik yada eyalet sistemini istiyorum diye bir algı oluşmasın biliyorsunuz burası yanlış anlamaya çok müsait bir yer
Ben bu ülkenin vatandaşı olan herkesin rahat yaşamasını istiyorum

İstesekte bölünemeyiz annemle babam ve niceleri bu saatten sonra nasıl ayrılacak olmaz
Özerklik eyalet sistemi insanların ayrılması anlamına mı geliyor?

Ayrılması ya da birleşmesi anlamına gelmiyorsa , mitoz bölünme yaşamamıza da gerek yok .

Yaşadığınız yerin adının Kürdistan , Lazistan , Marmaristan olması kimseye bir şey kazandırmayacaksa , hep beraber Türkiye sınırları içinde yaşamaya devam etmek daha güzel değil mi ?

Pkk olmasa , eyalet sistemi bana da bölünmek manasına gelmezdi , eyalet yönetimi ile belki de daha güçlü bir Türkiye olabilirdi ..falan falan .

Ama bu ülkede bir terör gerçeği varken , evet eyalet demek insanların ayrılmasından da öte ; bölmek , parçalanmak demek .

Akan kanların haybeye akması demek .

Ayrılması ya da birleşmesi anlamına gelmiyorsa , mitoz bölünme yaşamamıza da gerek yok .

Yaşadığınız yerin adının Kürdistan , Lazistan , Marmaristan olması kimseye bir şey kazandırmayacaksa , hep beraber Türkiye sınırları içinde yaşamaya devam etmek daha güzel değil mi ?

Pkk olmasa , eyalet sistemi bana da bölünmek manasına gelmezdi , eyalet yönetimi ile belki de daha güçlü bir Türkiye olabilirdi ..falan falan .

Ama bu ülkede bir terör gerçeği varken , evet eyalet demek insanların ayrılmasından da öte ; bölmek , parçalanmak demek .

vergiden paylarını alacaklar ,
kendi hukuklarını kendi adliyelerinde gerçekleştirecekler,
kendi okullarında okuyacaklar.
kendi maliyeleri olacak.
doğalgaz ,petrol boru hatlarında hak sahibi olacaklar,
buna rağmen batıya iş için geldiklerinde bu sefer biz onları istemeyeceğiz,kendi bölgende çalış madem diyeceğiz.

al sana ikilik.

Eğer o demekse eyalet olmasın canım erdoğana kız ben neyapayım
Birde sizin derdiniz nedir benimle

vergiden paylarını alacaklar ,
kendi hukuklarını kendi adliyelerinde gerçekleştirecekler,
kendi okullarında okuyacaklar.
kendi maliyeleri olacak.
doğalgaz ,petrol boru hatlarında hak sahibi olacaklar,
buna rağmen batıya iş için geldiklerinde bu sefer biz onları istemeyeceğiz,kendi bölgende çalış madem diyeceğiz.

al sana ikilik.
Özerklik yada eyalet sistemi zaten masada benim kanaatim hükümet bunu hdp le yapmak istemiyor
Tekrar ediyorum bu benim isteğim değil yanlış anlaşılmaktan korkar oldum

Özerklik yada eyalet sistemi zaten masada benim kanaatim hükümet bunu hdp le yapmak istemiyor
Tekrar ediyorum bu benim isteğim değil yanlış anlaşılmaktan korkar oldum
saygı çerçevesinde görüş belirteceğiz tabiki.
bunu siz dışında bir çok Kürt istemiyor benim kanaatim.

Aponun avukatlarında biri ile sohbetim olmuştu .
Kardeşim dedim dilse dil ,özgürlükse özgürlük hepsi var.Toprak mı istiyorsunuz dedim .Yooo o da değil dedi.
Ne istediklerini kendileri de tam olarak bilmiyor aslında.

Kardeşim dedim dilse dil ,özgürlükse özgürlük hepsi var.Toprak mı istiyorsunuz dedim .Yooo o da değil dedi.
İlginç

seni gerçekten merak ediyorum. kimliğini. siyasetle çok içiçesin. siyasetçilerlede.

Apo nun avukatıyla sohbetiniz olmuş ise durum nedir
Onl

İlginç
Durum diye bir şey yok.
Geçen sene oldu bu konuşma.
Apo'nun yığınla avukatı var.Onlardan biriydi sadece.
Onlar da tam olarak bilemez .Asıl kimler bilir size söyleyeyim.İmralı'ya giden Sırrı Süreyya Önder ve diğer üyeler ile bağlantısı olan gazeteciler.
Biri ile çok samimiyim ama şu an uzaktayım.Telefon ile asla bu tür şeyler konuşmazlar.Dinleniyor hepsi.Aslında ben de merak ediyorum. Gerçi heyeti de yasakladılar. Muamma.
Zaten mantık hatası var.Apo Kürtlerin lideri mi sizce.
Pkk Marksist Leninist öğretiye dayandırılarak ,Dev sol dan DEv yol dan DEv genç den beyin takımı insanların transferi ile oluşturulmuş bir örgüt.Yaptıklarına bakarsanız faşizm.
Terör örgütünün iyisi kötüsü olmaz.Ben böyle düşünüyorum.
GEçmişte toyken sol örgütlere sempati duyardım lise dönemlerimde .Orak çekiç resimleri filan asardım odama.
Olgunlaşınca bazı gerçekleri anlıyor insan.
SAğ olsun sol olsun aşırı görüşlerin ve örgütlerin ana hedefi Türkiye Cumhuriyetine zarar vermektir.İşin özü budur.
DHKPC li gençler savcının odasını basıp rehin almışlardı.
O gençler öleceklerini bal gibi de biliyorlardı.Kendini patlatan Işidçilerden farkları yok.
İnanç böyle bağnaz bir şeydir işte.

Eyaletler bir kabus değil evet .

Eyaletlere bölündük , eyvah vatan bölünüyor da değil .

Eyaletlere bölünen güçlü ülkeler için eyaletlere bölünmek tehlike de değil .

Hepsine evet .

Fakat biz daha doğudaki üç-beş örgüt üyesinin özerklik martavalı ile bölgeyi yaşanmaz hale getirmeleri ile baş edemedik be Erdoğan ?

Bizim ülkemizde pkk denen bir gerçek varken , eyalet falan fazlaca medeni boyutlar bize .

Bu ülkede terör örgütüne zafer kazandırmışcasına takdim edilecek eyalet sistemine bizden ekmek yok , haberin ola reis :KK52:

Aus,
dediğim noktaya geldik hemde çok çabuk, şimdi Cumhurbaşkanı bunu mantık çerçevesinde empoze edince çıkacak oy yüzde kaç olur dersin:KK43:
Lazistan mevzunun süslü kısmı, asıl durum Kürdistan.

Su konulardan geri duramiyom kahretsin
Uç gün aradan sonra yeni döndüm sahalara..
Ne lazistan ne kürdistan ne başka bisey..istemiyorum.. Turk bayrağı altında kardeşçe kan dökülmeden yaşamak istiyorum..istiyoruz cokmu yaa.. Birlikten kuvvet doğar niye bolunelim parcalanalim..
Haa ille de eyalet eyalet diye tuttururlarsa ben Yorukistan dayım o vakit:KK51:

X