Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Son 1 ay kaldı inşallah bi sorun çıkmadan bitirebilseydim. Zaten etek giyemeyecem canım bu yaz. Geçen sene hep etek giydim Mersin'de dar pantolon ile dayanılmıyor. Bol pantolon alacam renk renk :) hem etek olmaması benim için iyi oldu kapanmayı düşünüyordum fiziksel olarak hazırlanmış olurum 😊

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:

1 ay kaldıysa az sık dişini tucecim ben öyle açık filan kıyafet giyemem rahat edemiyorum . Kapanıyomusun çok sevindim senin adına bende aslında düşünüyorum düşünmesine ama minyon olduğum için öyle ufak tefek nasıl durur bilmiyorum Allah banada nasip eder inşallah. ozaman kılday tüyden sebepleri dert etmee 1 aycık daha dayan olurmuu

Öyle yapacam artık canım :) 5 ayda ağdaya vermediğim paraya da yeni kıyafet alırım :) yani daha kapalı. Bendekiler pek bi açık da giyemiyorum dolayısıyla :) inşallah şeytana uymam da kararımdan vazgeçmem. İsteyen herkese nasip olur inşallah

iPhone 'dan gönderildi

Bu kapanmak konusu biraz zor bi karar tucecim nefs işte zamanla inşallah herşey istediğin gibi olur öpüldünn

Son düzenleme:

tuce yarın güneş kremi alıcam sadece forever güneş kremini alıcam demem yeterlimi bu kaç faktördü

30spf. Ama her yerde bulamazsın diye biliyorum. Ya avon gbi satış temsilcisi biri olmalı

iPhone 'dan gönderildi

Bir türlü karar veremedim hangi güneş kremini alsam bugün eczaneye gittim ilaç yazılcaktı ama günü dolmamış o yüzden yarın tekrar gidicem solante 79tl bana pahalı geldi.. Sebamed sabun dedim imex sabun daha iyi dedi. Benim doğru düzgün bi güneş kremi ve sabuna ihtiyacım var ve hala bi marka bulmuş değilim.. Önerin varmı

Sabun olarak Nilera ya da sebamed clear face daha iyi. İmex çok yorar bence cildini zaten hap kullanıyorsun yeterli o sana. Ve evet bn de eczaneden cosmed aldım 60 tl ye ama bin pişmanım saatler geçse de emmiyor yüzüm bembeyaz kalıyor ve gözenekler beyaz nokta nokta görünüyor sinir bozucu

iPhone 'dan gönderildi

Çok kötüymüş ya.. Bende boşuna para vermek istemiyorum eğer pahalı olucaksada işe yarasın ama onunda bi garantisi yok bakalım yarın eczacıyada danışayım.

Kızlaar cok kotu hasta oldum doktor antibiotik verdi ikisini bi arada kullanmamaliyim degil mi? İlac 10 tane sabah aksam 5 gun ara mi vermeliyim aknetrente yardimlarinizi bekliyoruum :)

Kızlar iyileşme dönemi ne zaman başlıyor? 2buçuk ay oldu hala sivilce çıkıyor, izlerde de bir değişim yok gibi. bazen ümitsizliğe kapılıyorum geçmeyecek diye

roaccutane'ın türkiyeye girişi yasaktı bikaç yıl önce aknetrent ile muhtevası aynı olabilir

Kızlar merhaba :) cildi en güzel soyan krem hangisi sizce ? Yalnız peeling değil bayağı cilt soyucu bir ürün leke ve iz için Bilgisi olanlardan tavsiye rica ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

expıgment yanlız cok dıkkatlı kullanmanı tavsıye ederım

Tesekkür ederm canım en iyi soyan bu mu ? dikkatli kullan derken biraz açabilir misin

cok cok ınce bı tabaka halınde surmelısın ve gunes koruyucu sürmeden dısarı cıkmamalısın bı doktora danıs oyle al bence

Yalnız bu cildin rengini açıyormuş sanırım benimde yara izim var rengi beyaz kabarık üstü soyulup iz silikleşsin istiyorum daha da beyazlarsa daha belirgin olmaz mı?

Bugün eczaneden roche'yi sordum gelmiyomuş bende eczacının çok önerdiği sebamed 50 faktör 75ml 57,50tl aldım bakalım nasıl olucak ben yüzü beyazlatıyomuş filan dedim oda çıkmadan yarım saat önce sürersen birşey olmaz emer bizde kullanıyoruz çok iyi dedi nasıl olucaksa artık..

Sebamed iyi canım ama sürmeden bir dk önce nemlendirici sür yüzüne ve parmak uçlarında ısıt önce güneş koruyucuyu. Kıvamlı ya cildin acımasın

iPhone 'dan gönderildi

Sebamed iyi canım ama sürmeden bir dk önce nemlendirici sür yüzüne ve parmak uçlarında ısıt önce güneş koruyucuyu. Kıvamlı ya cildin acımasın

iPhone 'dan gönderildi

Doktorun yazdığı expical hydro var nemlendirici olarak önce onu sürüp sonra bunu süreyim teşekkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…