Bnde bes yil once rooctuane kullandm tabi o zamnlar prk bilmedigim icin cildim cok fena olmustu.. Yuzumde lekeler artti don zamanlrda doktorum aknetrent yazdi ama izoterain olan ilaclarin etkisini artik bildigim icin hic bi zorlanmam yok we etkilerini cok az yasiyorumtecrube yani sormak istediginiz ne warsa sorabilirsiniz cunki boylesi korkulacak bi ilac deil
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 2.ayımdayım, düzelme olmuştu bayağı siyah noktalarım falan gitti, sivilcelerim geçiyordu, ara sıra çıksa da.. fakat şu an daha kötü oldu iki üç tane iri sivilce çıktı ama içeride yani kırmızılık var büyük ve şiş, bir de adet dönemindeyim bunla mı ilgili? ama yüzümde çok fazla çıktı bu aralar ben de korkuyorum açıkçası düzelmeyecek mi acaba diye?
Tatlim bnm de su an yuzumu gormdn lazm tamamen siwilce tarlasi oldm on gunde;-( daha once ki kullanimimda dedigin gibi iri we icten siwilcelerim olmustu hatta gecmio olmuo die pes edip bi hafta biraktm ama bi tanidik araciligyla tekrar basladim we sonuc aynada bu ben miyim dedirtti :-d muhtemelen su an elinde egzama tarzi yaralar basladi yada on gune baslar siwilcinen artma sebebi ise adet doneminden ziyade ilac ikinci aydan sonra etkisini gosterdiginden boyle yogun siwilcelnme olmya baslamis,, ki zaten ilk donemlerde wucuttaki yagi disari atip sivilcelnmr yapip tum yagi kurutuyor bi newi yuzdeki cİlt altindaki siwilceler kusuyorSakin olaki oynama ugrasma bol su ic gece uyumadan dudagina wazelin sur yuzune de bepanthne sur sonuca inanamycaksin:) sonuclari paylas benimle<3 son bisey birakma ilaci tedawi surecin bitsin sonrasinda bi ay gecsin hak wereceksin bna guzel bi yuze sahip olman dilegiyle
Kizlar ilactan dolayi olusan bu ekzemalar gecicimi ne yapmam lazim?
Ihmal ettim buralarıcanim cok moral verdin cok tesekkur ederim, resmen umidim artti :)) ilaci birakmak gibi bir niyetim olmadi devam edicem her sekilde umarim guzel sonuclari en kisa surede paylasirim seninle :) sana simdiden gecmis olsun canim :))
Tabi ki geçici ama dikkat et egzama olan yere krem filan sürerken başka yerine bulaştırma temiz tutman ve bölgeyi dağıtmaman gerekiyor. Kaçıncı aydasın ne durumdasın
2 ay 7 gun oldu canim kullanali kolumda saat olan yerde cikti kasindi bi kac gun simdi geciyo umarim kalici olmaz dudagim agiz kenarim cok fena kuruyo canim siwilcelerde gunde en az bir tane mutlaka cikio eklem agrilarim cok fena bide ustune grip oldum antibiyotikte kullanamiom napacam bilmiom zorluo walla beni senin bitti demi tedawin
iPhone 'dan gönderildi
Arkadaşlar merhaba
Ben aknetrent tedavisine yeni başladım.Henüz iki ay oldu ama yüzümde ki sivilcelerde henüz bir azalma olmadı.Bu tedaviyi bitiren arkadaşlara sormak istiyorum sizin kaçıncı aydan itibaren sivilcelerinizde azalmalar meydana geldi ? ben de hala bir değişiklik yok henüz erken mi sizce iyileşme göstermesi için ? bu arada günde 20 mg kullanıyorum.Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim yardımınıza ihtiyacım var.
Merak etme daha yeni olduğu içindir ve mg ın az ya ondandır. Ayrıca herkeste aynı etkiyi göstermek zorunda değil bunu unutma
iPhone 'dan gönderildi
Arkadaslar bn 2. Ayimdayim 1 hafta sonra 3. Ayima girecem fakat yuzumdeki lekerde azalma vardi sivilcelerde de ayni sekilde fakat su son zamanlarda lekelerim belirginlesmeye basladi bi tanede yanagimda buyuk bir sivilce cikti bnde dayanamadim patlattim ve suan cok pismanim bir daha asla patlatmam yara oldu hametan suruyorum yaraya ama benim sorunum su lekeler koyulasti moralim bozuldu iyice cilt rengim hala kirmizi bi degisiklik yok gunluk 30 mg kullaniyorum bu arada hic gunese cikmiyorum yani gunesten olacagini sanmiyorum acaba bu tedavi surecinin bi parcasimi bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi??(((
Genelde sabah akşam 20 veriyor doktorlar. Bn de öyle kullandım. Hemen kuruttu ama bn ilk bir hafta antibiyotik de kullandım. Benzamiycn verdi o da bi güzel kurutuyor zaten. Çok çabuk kurumuştu cildim. Kusma dönemi yaşamadım. Dediğim gbi herkeste aynısı olmaz kendi kendini takip etmelisinmg yi kiloma göre verdi gün de iki kez de alabilirsin dedi ama ağır gelmesin diye şimdilik böyle idare ediyorum.Bu ilaç sivilceler için kesin sonuç dediler yani bende de illa bir değişiklik gösterir diye umuyorum aylarca boşa içmek istemem.
Genelde sabah akşam 20 veriyor doktorlar. Bn de öyle kullandım. Hemen kuruttu ama bn ilk bir hafta antibiyotik de kullandım. Benzamiycn verdi o da bi güzel kurutuyor zaten. Çok çabuk kurumuştu cildim. Kusma dönemi yaşamadım. Dediğim gbi herkeste aynısı olmaz kendi kendini takip etmelisin
iPhone 'dan gönderildi
Arkadaşlar merhaba
Ben aknetrent tedavisine yeni başladım.Henüz iki ay oldu ama yüzümde ki sivilcelerde henüz bir azalma olmadı.Bu tedaviyi bitiren arkadaşlara sormak istiyorum sizin kaçıncı aydan itibaren sivilcelerinizde azalmalar meydana geldi ? ben de hala bir değişiklik yok henüz erken mi sizce iyileşme göstermesi için ? bu arada günde 20 mg kullanıyorum.Düşüncelerinizi yazarsanız çok sevinirim yardımınıza ihtiyacım var.