Kullandıktan sonra saç diplerinde kaşıntı oldu mu hele ilk günlerde ya sürekli saçımı kaşımaktan artık bitli olduğumu düşünmeye başladım😔bu durumda karşılaşan var mı acaba?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bnm olmadı ama kolestrol yükselttiği için kaşınma olabilir kolestrol düşüren şeyler yap yürüyüş gbi. Ve kızartma yağlı filan yeme
iPhone 'dan gönderildi
Saç diplerim kurudu resmen hani onlardan dolayımı acaba dedim kullanmadan önce saç diplerim baya yaglıydı yani
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saçların daha çok kuruyacak. Bnm hışır hışır oldu resmensu tüketmeye çalış. Ve bn demedim 1 hafta yıkamiim nolacak dedim inan yağlanmadı
iPhone 'dan gönderildi
Ceren benimde aynı şekilde aknetrent kullanıyorum 2 ay oldu zayıf olduğum için doktor günde 20mg verdi.. Henüz aynı bakalım bi gelişme olursa söylerim.. Aynı gündeyiz hemen hemen haberdar olalım birbirimizden.
Tabi ki cnm mutlaka haberleşelim cildimizde ki değişiklikler için.Valla doktor bana sonra günde iki kez alabilirsin dedi ama şu ay bitsin ona göre belki dozu arttırabiliriz.Senin cildinde çok sivilce var mı peki cnm ? inşallah bu ilaç derdimize çare olurda azaldığını görürüz cildimizde.
Benim küçük isilik gibi sivilceydi birde yağlanma problemi vardı sivilceler hala var gibi tümden gitmiş değil kuruma var cildimde bazen iyi oluyo bazen kötü oluyo hep aynı değil.. Doktor bu ay kan testi yapıcak sonra eğer normal çıkarsa 30mg yükseltebiliriz demişti oda ben söyledim diye yoksa pek taraftar değil yükseltmeye malum cılızımda
Benimde cildim yağlı senin gibi.Kurumaların olması normal zaten kurumadan başka bir şey henüz yok ikimizde de.Ben de kan testi yaptırdım biraz yükselme olmuştu ama önemli bir yükselme değil dedi bence düşük mg aldığımız için iyileşme sürecimiz uzayacak zaten doktorda öyle söylemişti bana.Ben de zayıfım çünkü hani biraz daha fazla doz alsak belki etkisini görmeye başlarız diye düşünüyorum.Neyse şu ay bitsinde bakalım durumumuza
Bu ay için ne zaman gidiceksin doktora ben hesapladım 29 mayıs oluyo canım
Ben en son nisan da gittim cnm.Doktor iki ay sonra gel dedi yani haziranda gidicem bir daha.Kan tahliline gerek yok artık dedi ama her ay yapılması gerek ben yaptırıcam olsun dedim o yüzden haziranı bekliyorum cnm.Sen ben den önce gidicekmişsin doktor bakalım ne diyecek sana
Bakalım canım heycanla bekliyorum mg fazla olursa hiç değilse tedavi çabuk biter sen istanbuldamısın?:44: Birde haziranda ramazan var bakalım o nasıl olucak inşallah iyi geçer ikimizinde
Evet cnm İstanbuldayım ben sanırım sen de ? :) valla sıcaklarda güneşten korunmak için güneş kremi de istedim doktordan eğer sana vermediyse sende bir danış derim.Malum sıcaklar sivilcelere pek iyi gelmez.Zaten çoğalan sivilcelerim duruyor daha da kötü olmasını istemembenim arkadaşım da bizim 20 mg ile başladı 5 ay da çok güzel bir cildi oldu ki ben den daha kötüydü o bunun eş değer olan ilaçtan kullanmıştı.İnşallah ikimizde aynı anda sonuç alırız merakla bekliyorum
Bende İstanbul Anadolu yakasındayım canım doktorun kim acep birde aynı doktora gidiyomuşuz güzel olurduDoktor bana solante 50 faktörü önerdi fakat fiyatları çok pahalı bende sebamed 50 faktörü aldım canım hafta sonu dışarı çıktığımda sürdüm fena değil inşallah ikimizinde çok güzel bir cildi olur olumlu düşünelim geçicekkk bunlar
Ben Avrupa yakasındayım canım ama başka bir doktora daha göstermeyi de düşünüyorum.Güneş kremi olarak bana dermoskın ürününü verdi 50 faktör olarak.Ben daha almadım henüz erken diye inşallah cnm güzel olacak cildimiz bizimde hakkımız:2:sen git bakalım bi merak ediyorum doktor ne diyecek.
ilacın yaptıgı yaralardan egzamalardan dudak kurumasından halsızlıkten bas donmesınden burun kanamasından bıktım ya daha 3 ay var bıtmesıne bırakmalımıyım sızce?ayrıca tansiyonumuda yukseltıyo
Tansiyon yükseliyosa zaten bu kanda belli olur birde tüm bu belirtileri söylersen doktor kullandığın mgramı düşürür yan etkileride az daha hafifler egzama ellerimde olmuştu onun için expical lipo verdi düzeldi sende iste yazdırıyo doktor bana kalsa başlamışken bitirme derim bu kadar cefasını çekmişsin yani sefasını sürmek seninde hakkın
40 mg kullanıyorum sefasını surmeyı cok ıstıyorum aslında ama korktum bı anda bu kadar kotu olunca bıde bı hafta once cok yaglı yedım acaba ondanmı oldu dıye düşünüyorum:44::44:
1 haftanın etkisi bu kadar uzun sürmez ama yinede yediklerine dikkat et birde böyle yan etkiler çıktıkça bol bol su içmeye gayret et yan etkileri indirgemiş olursun doktorlada paylaşırsın bunları ama bence 3 ay kullanmışsın bırakma derim