- 2 Nisan 2014
- 133
- 8
İlacı bitirenler bir sorum olacak? Kızarıklıklarınız geçti mi? Yüzüm çok kırmızı.. Ne zaman geçiyor?
Canim ben bu tedaviyi uygulayanlardan biriyim ilk basladiginda t bolgen temizlebir snrada hic sivilce cikmayan yerlerinde bile sivilce cikar gunes kremsiz disariya cikmaman lazim cunki ilacin calisma prensibi sivilceyi cikarmak degil deriyi incelterek sivilceye yaklasmak bu yuzdende ten renginiz tedavi suresinde beyazliyir ilac tedavisinde aylik kontrollerinizi sakin aksatmayin bu sagliginiz icin onemli ben aknetrenti hic aksatmadan kullandim en.buyuk yan etkisi kuruluk onun icinde kendimce cozumler urettim dudaginizi soymayn ve surekli nemlendirin doktorum bana hametanin pomadini verdi pomat kremden daha yagli bi yapiya sahip doktorun cok hizli konustugu icin ben onu dudagima degil ilk uc ay yuzume surdum sbra ortaya ckti yanlsim ama doktorum iyi yaomissin dedi herkesin cildi soyuluyordu benimki hic soyulmadi cnki verdigi pomadi yani hametani ben gece yatmadan vildime suruyordum sabahta yikiyordum yastiginiza havlu sermenizi oneririm cildinizi incelterek sivilceye ulastigi.icin gunese ciktginz an leke duser bu yuzden enelde bu tedavi kisin yapilir eger yazin uygulaniyirsa gunese cikmamakta yada gunes kremi kullanmakta fayda var kisilere gore yqn etkileri degisiyor bnde ellermde 4. Ay pullanma yapti diger ayda kollarmda egzama basladi ama surekli doktora gittigim icin onlarnda kremini aldim tedavim kasimda bitti ama doktorum alti ay daha etkisinin ayni devam ettigini syledi kuruluk bitiyor ama su icmeyi birakmayn cnki icmedgnz zaman hissdiliyo kuruluk dudkta bide ilac tedavisi bitukten snra 2 yil hamile kalma demisti ki okuyorm zaten buda bilginiz olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.