Sivilceli Ciltler Aknetrent Kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bir de kimyasal peeling , tca ( anlamını bilmiyorum tam ama peelingle ilgili sanırım ) , dermarollerle geçirenler var sivilcelerini onlar hakkında bilginiz var mı kızlar ??? doktor kontrolünde bu tarz dermokozmetik klinikleri var iz tedavisi ve sivilce tedavisi uyguuyorlarmış acaba işe yarar mı ??

Malesef en sinir olduğum şeydi bu benim kızarıklığım yeni geçti 5.ayda

iPhone 'dan gönderildi

Benim kizariklik geciyo gibi acaba sabunumu degistigim icinmji bilmiyorum imex sabunu kullanuyodum 20 lira cok pahali o yuzden dun dove sabunu aldim kurutmuyoda yuzumu kizarikliklarda azaldi sanki ..:)))

Ben 22. günümdeyim çok zayf olduğum için 30 mg vermişti doktor ve sivilcelerim bayaa arttı uçları beyaz beyaz mide bulandırıyo yüzümde ilk defa bu kadar çok sivilce gördüm arkadaşlarımda söylüyo sıkmayı düşünüyorum ama iz kalır die korkuyorum...İlacı kullanmaya başladığımdan beri çok fena sırt ağrısı çekiyorum kendimi yaşlı gibi hissediyorum bıktım şimdiden ne yapacağımı da bilmiyorum

iPhone 'dan gönderildi

Nasil sence kisa bi zaman canim 1 ay hamile kalmak icin az bi zaman mi? Bu ilaca baslarken dugun tarihim tam kesin deildi doktorum 1 sene cocuk yasak dedi kontrolumde gittigimde soracam hemen cocuk dusundugumden deil korkuyorum Allah korusun hamilelik durumu falan olursa zarar werir die napicami bilmiyorum 2 ayim dolacak ilaci birakmakta istemiyorum bu kadar sikintisini cekmisken..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemen hamile kalmazsın canım ilacın bi iki ay sonra biter vücudun toparlanınca düşünürsün çocuğu

iPhone 'dan gönderildi

bu ilaçların çarpıntı yapmasıyla ilgili bi şey duydunuz mu ya da siz de oluştu mu bana da hala zoretanine devam etmediğim için pişman olcakmışım gibi geliyor çok kişi var zoretanin ve türevlerini kullanan bi ben de mi çarpıntı yaptı ya

clindoxyl ve sivex e devam ediyorum bu arada ben de bi de tetradox geçireceğine inanarak kullanıyorum :/

Ben bu ilaca baslamadan tuum internetteki yazilari okudum diyebiliriim bi kac yerde carpintiyi duymustuum sonucta ilac karacigerleri yoruyo ve buda vucudu yordugundan carpintiya sebep oldugunu yazmislaar ben yasamadiim umarim yasamaam ama gordugumu seninle paylasmak istedim canim :) umarim kremlerle atlatabilirsin

Evett dokunmucam bundan sonra :)) iki taneyi patlattim ama neyse artik daha cok.cikicak nasil olsa onlara dokunmam :) ben sebamed 45 fac kullaniyorum canim

Benim de çıktı 2 tane sivilce tutuyorum artık kendimi nası canım memnun musun kremden?

Kızlar yeni başlayanlara fikir olması açısından ilk başladığım zamanki yüzüm ve 1 buçuk hafta sonraki yüzüm.
Hepimize sivilcesiz günler :*

Benim de çıktı 2 tane sivilce tutuyorum artık kendimi nası canım memnun musun kremden?

ben tutamadim canim kendimi ama sakin skma sonra pisman oluyosun memnunum kremden biraz beyaz yapiyo ama sevyrm ben cunku hapi baslamadan once kirmizi yuzle dolaniyordum seviyorum hapimi ve kremlerimi ben ama hametanla arkadas oldumm kardesim desem yeri :)) ayin 12 sinde kullanamya basladim canim sennn yuzunde duzelmeler var gulum

Sonunda coppertone aldım bende :) sıkmıyorum canım benim acıyor vala 😔😔 hametan ve blistex candır can :) senin yüzün nası canım benim? Kaç mg kullanıyosun

gunes kremıde candır :) canım benım lekelerım vardı gectı beyaz noktalarımda ıyıce kendısını dısarıya atmaya basladı benım en buyuk sorunum beyaz noktalarımdı :)) ben aknetrent 20 mg sabah 20 mg aksam kullanıyorum :)) yarınn kontrolum var :)) bakalm doktorum ne dıyecek :)) karsıdan benım geldıgım bellı oluyor masallah krem kaplı yuzle dolanıyorum :))) en cok korktugum gunesten bronzlasmak :))

İlacı bitirenler bir sorum olacak? Kızarıklıklarınız geçti mi? Yüzüm çok kırmızı.. Ne zaman geçiyor?

Ahaha canım benim :) bu sabah ben de uyandım 3 iltihaplı sivilce ile bu süreçler de geçicek umarım

tuce yüz temizlemek için önerebileceğin bi sabun köpük filan varmı güneş kremi olarak bildiğin hem uygun fiyata hemde etkili bi krem varsa önerirmisin

Son düzenleme:
tuce yüz temizlemek için önerebileceğin bi sabun köpük filan varmı güneş kremi olarak bildiğin hem uygun fiyata hemde etkili bi krem varsa önerirmisin

Sabun olarak Nilera okyanuslu verdi doktor ama 18.50 tl. Onun yerine sebamed clear face alabilirsin 10 tl. Güneş kremi de forever kullanıyorum bn 30 tl. Ya da sebamed alabilirsin ama fiyatını bilmiyorum bi de sebamedden önce nemlendirici sürmek gerek yoğun biraz

iPhone 'dan gönderildi

Geçer canım. 5.aydayım geçti ama o 5 ay domates gbi dolaştım

iPhone 'dan gönderildi

Canım ben 6.aydayım son ay yani hatta son 10 gün.. Çok kırmızı yüzüm bitiren arkadaşlar yorum yapsalar acaba geçiyor mu ne zaman geçiyor? Merak içindeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…